Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya bak şimdi çok heyecanlandım 2 gün kala tekrarlayayim ben testi arkadsim sen de test yapınca mutlaka haber ver merak ederim insllah insllah hayırlısıyla hamilesindir
ayyy inşş bebeğim ya ağzından bal damlıyo. 10 temmuz bat senin ne zaman. bide sabah idrarıyla yap olurmu inşş sende hamilesindir ya kutlarız burda sevinçten ağlarım heralde

Hadi yaa umudunu kaybetme hiçbir zaman evet olumsuz sonuçlar üzüyor ama vardır rabbimin bi bildiği. Amin inşallah olsun en kısa ve hayırlı zamanda :)

Hadi yaa umudunu kaybetme hiçbir zaman evet olumsuz sonuçlar üzüyor ama vardır rabbimin bi bildiği. Amin inşallah olsun en kısa ve hayırlı zamanda :)
İns bu zamanlar benim yumrtlama zamanlarm dwgerlendryrm ins tutar cnm:) ins sennse hayirli haberlerni alrz cnm

kizlar adetim 3 gun gecikti sabh kan verdim sonucunu yarin alacaktm eve geldgmde gebelik testi yaptim negatif cikti ama olsun dedim yarin sonuclar bnm icin onmli dedim ama yarim saat once ne oldu adet oldum yok byle birsey valla yok esime nasl syleyecegm regl oldugumu hatta o bana dedi git kan ver diye okadar cok hayal kirikligina ugradimki yasadgm belirtiler hepsi gwbelige isaretti offffff adami bosyere umutlandrdim

bizimde 3. deneme insan umudunu yitiriyo gibi oluyo ya cok sinirlerim bozuldu benimde. bat 10 temmuz benimde canım. ayaklarını kaldırmayı unutma ilişki sonrası 15 dakk falan
Bozulmasın sinirler pozitif düşün her zaman. Bat a az kalmış hadi hayırlısı inşallah :))

allah yardımcın olsun canım zor gerçekten hayal kırıklığı.Üüzlme ama regli biter bitmez çalışmalara devam moral bozma hiç rabbim hayırlı zamanı biliyodur elbet

Günaydın kızlar test icin acele edenleri görüyorum acele etmeyin yapip strese girmeyin ben de ilk denemede dayamamayip bata 5 gun kala test yapmistim cikmamisti adet olmadim ustunden birkac gun gecti meger hamileymisim kimyasalla kaybettim.Mayista da ayagim kirildi test yapmiycaktim ama röntgen icin once gebelik testi yaptilar olmadigimi o sekilde öğrendim

Sağlık olsun cnm benim bu ay olmazsa 5 ay sonra anca tekrar başlıcam denemelere

ayyy inşş bebeğim ya ağzından bal damlıyo. 10 temmuz bat senin ne zaman. bide sabah idrarıyla yap olurmu inşş sende hamilesindir ya kutlarız burda sevinçten ağlarım heralde
Canimmm vallahi ben de ağlarım. Benim de bat 10 temmuz canimmm ayy valla heyecanlandim ben ya

İns bu zamanlar benim yumrtlama zamanlarm dwgerlendryrm ins tutar cnm:) ins sennse hayirli haberlerni alrz cnm
Inşallah tutar canım aminn hepimizin güzel hayırlı haberlerini alalım :) benimde yumurtlama zamanlarım şu ara ama dün 15.günümdü pembemsi bi kanamam oldu tedirgin etti beni. Ramazanda ara vermiştim spora başladım yine 1 haftadır acaba zorladım mı kendimi ağır mı geldi yoksa hiç bir alakası yok mu bilemedim. Ara dönemde kanaması olanlar varmış doktor normal demiş çoğuna forumda okuduğum kadarıyla

Canm seni umitlendrmym ama pembe kanama yerlesme kanmasi cnm:))

T tuba-kumsal karabocukk bn 2 bucuk yildir evliyim benden sonra evlenenlerin once evlenenlerin hamile kalip dogurdular bile kaynanam ve akrabalar bir taraftan habire bebek soruyorlar artik kulaklarimi tikiyorum( allhm sen tez vakitte evladimi kucagima ver isteyen herkesin insallaahhh..... kimseye firsat verme yarabbimm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…