Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim sürekli dönüyor ben hissediyorum bazen bas gelis bazen makat.Biraz zayif cikiyor her kontrolde haftasina göre .Bakalim bir sonraki randevumuz bayramdan sonra .Ozledim ya
oyy yerim onun totosunu.. hakkınızda hayırlı olan neyse hangi doğum şekliyse o olsun inşallah canım.. yüzünü net gösteriyor mu ne kadar şu an kilosu :)

oyy yerim onun totosunu.. hakkınızda hayırlı olan neyse hangi doğum şekliyse o olsun inşallah canım.. yüzünü net gösteriyor mu ne kadar şu an kilosu :)
Amin canim insallah .Bazen tamamen kapatıyor ya da yarim aciyor .Ama dr bekliyor acmasini guzel pozun çıktısını vermek icin :) 1800 falandi 32+0 da

Amin canim insallah .Bazen tamamen kapatıyor ya da yarim aciyor .Ama dr bekliyor acmasini guzel pozun çıktısını vermek icin :) 1800 falandi 32+0 da
maşallah pasaya :) kilosu da iyi endişelenme canım son haftalarda alıyorlar genelde daha cok ama canı sağolsun benim küçük kuşum 2.500 gr minnacık bir bebekti cok cabuk büyüyorlar ve sen bile şaşırıyorsun :)

maşallah pasaya :) kilosu da iyi endişelenme canım son haftalarda alıyorlar genelde daha cok ama canı sağolsun benim küçük kuşum 2.500 gr minnacık bir bebekti cok cabuk büyüyorlar ve sen bile şaşırıyorsun :)
Yaa 2 500 olarak mi dogdu kucucuk gercekten .Oyy yerim yerim .Insallah biraz daha kilo alir benim minnos .

canım benim inan geçen gün sana çok dua ettim kalbinden geçen en güzel duaların hayallerin gerçek olsun inşallah.. burada birbirimizi görmeden çok güzel bir bağ oluştu aramızda hepinizin samimiyetini ve güzel kalbini çok seviyorum..
canım benım Allah razı olsun ck tesekkur ederım aynen öyle aramızda gönülbağı var sanki canlı canli görüp otursam hiç yabancılık cekmem ıyıki varsınız yeriniz ben de hep ayrı olacak ben de sizi cok sevıyorum

Yaa 2 500 olarak mi dogdu kucucuk gercekten .Oyy yerim yerim .Insallah biraz daha kilo alir benim minnos .
ya sorma teyzesi bacakları buruşuk buruşuktu kafası avcumun arasında kayboluyodu canı içinde olsun zamanla cabucak toparlanıyolar alır senin minnoş da merak etme :)

TEMMUZ AYINDA YOLA ÇIKTIK
HEPİMİZ MUTLU SONA ULAŞIRIZ İNŞALLAH..
ARKADAŞLIĞIMIZ PAYLAŞIMLARIMIZ DAİM OLSUN:KK200:

@Yasemen2691 :anneadayı:
@Prmm :anneadayı:
@Katinaninelindemakasi35 :anneadayı:
@benyoruldumhayat09 :anneadayı:
@googce :anneadayı:
@birbaharaksami :anneadayı:
@_kvrckmom_ :anneadayı:
@Hilalceylin :anneadayı:
@barbi:anneadayı:
@poncikbebis :anneadayı:
@papatya8:anneadayı:
@miniskotatlis :anneadayı:
@geem :anneadayı:
@zlm3434 :anneadayı:
@Asminayaz1518 :anneadayı:
@patate :anneadayı:
@ergunsevgi :anneadayı:
@meleklerimin annesi:anneadayı:
@CherryBlossom90 :anneadayı:
@Egem2709 :anneadayı:
@canan_cc :anneadayı:
@tuba-kumsal :anneadayı:
@Kumsalpoyraz :anneadayı:
@duygusuuuuu :anneadayı:
@kahvekokulu :anneadayı:
@safari_go :anneadayı:
@Smartanne :anneadayı:
@efulim_61 :anneadayı:
@Afilim92:anneadayı:
@Erse35 :anneadayı:
@Sehriayaz58 9 ekim
@gulsahali88 16 ekim
@Afilim92 18 ekim
kronikuykucu kronikuykucu 20 kasım
@bebegimleben 25 ekim
@Sehriayaz58 4 kasım
@kronikuykucu 20 kasım
@tesla07 21 kasım
@Mina_1414 24 kasım
@bebegimleben 25 kasım
Canm benide eklermisin insallah bende hamile kalirim ve sizde insallah sat 9 hazıran

Merhaba
Arkadaşlar bisey soracağım sizler kadar bu konuda bilinçli değilim yardım ederseniz sevinirim.
Umut edilen ilişki tarihi 31.05
Bu ayki beklenen regl gunum :17.06 idi
Pembe ve kahve leke :09.06 ve 10.06 da geldi.
Sandım ki yerleşme kanaması falan ama ne yazıkki biraz önce adet oldum kırmızılar geldiçok üzgünüm şuan.
Neden olmuyor bilmiyorum
Ama kafama takılan bir konu var oda su: adeti düzenli olan biriyimdir lekelenme falan öyle hiç olmazdı şimdi neden bekledigim adet gününden 8 gün önce lekelenme oldu?ve 3-4 gun regl im geri geldi. Bu konuda bir fikriniz var mi?

Merhaba
Arkadaşlar bisey soracağım sizler kadar bu konuda bilinçli değilim yardım ederseniz sevinirim.
Umut edilen ilişki tarihi 31.05
Bu ayki beklenen regl gunum :17.06 idi
Pembe ve kahve leke :09.06 ve 10.06 da geldi.
Sandım ki yerleşme kanaması falan ama ne yazıkki biraz önce adet oldum kırmızılar geldiçok üzgünüm şuan.
Neden olmuyor bilmiyorum
Ama kafama takılan bir konu var oda su: adeti düzenli olan biriyimdir lekelenme falan öyle hiç olmazdı şimdi neden bekledigim adet gününden 8 gün önce lekelenme oldu?ve 3-4 gun regl im geri geldi. Bu konuda bir fikriniz var mi?
Bebek dusununce stresle beraber tarihlerde oynama oluyor .Ayrica mevsim kaynakli da olabiliyor .

Oy masallah bebegine kavusanlar o ugurda gun sayanlar hepsi bir umud icinde bende dahil insallah ve hala hamile kalmaya calisan en kiymetli arkadaslarim en kisa zamanda rabbim sizede bebek versin artik bekletmesin sagilkli evlatlar nasip etsin insallah bizlerede saglikli dogumlar versin

Ben 1 yil kullandim inofolic combi kizlar bi gecen ay aman olmuyor dedim 3 aydir cyclo progynova kullandim ve clife macun kadinlara ozel llandan bunlari 3 sy bikmadan kullandim bu ay folic asit bile icmedim ben bide kendi kafama gore femara kullandim devlete gittim ordaki doktora yumurtaya baktirdim 20 mm igne vuralim dedi cat ignesi yaptirdim gemen hamile kalmisim iste 2 yumurtam vardi adet gunum de 1003 tu degerim yarin sabah yine degere bakilcak
Clife macunu neden aldın canım sorunun neydi anlamadım ben. fhs mı yüksekti canım senin cyclo ve de neden kullandın

Clife macunu neden aldın canım sorunun neydi anlamadım ben. fhs mı yüksekti canım senin cyclo ve de neden kullandın
Canim cyclo yu ben kistler icin kullandim 13 14 tane 2mm 6 mm yumurtalarim vardi beni pco yapan onlar icin kullandim clife da yumurtalarimin kalitesi artsin diye kullandim

Kızlar size bu sefer güzel haberlerle geldim
Çok şükür yine hamileyim daha çok yeni dün öğrendm
Duydugum gordugum en guzel haberlerden biri ve kendim kadar cok sevindim hep aklimdaydin rabbim sonunu hayirli eylesin bu sefer kucagini doldursun lutfen kendine cok dikkat et dularimiz senjnle

X