- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.348
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #10.121
Evet teyzesi dua et sag salim kavusalim .Koynumda uyusun özlüyorum .Pardon kuzum takvimde hafta bir hafta onden gidiyor diye hatirladim malum uykusuzluk masallah pasaya az kalmis artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet teyzesi dua et sag salim kavusalim .Koynumda uyusun özlüyorum .Pardon kuzum takvimde hafta bir hafta onden gidiyor diye hatirladim malum uykusuzluk masallah pasaya az kalmis artik
Allahim sag salim kavustursun bitanem bebisini bi kokla hele bi kucagina versinler hersey cok guzel olcak canimEvet teyzesi dua et sag salim kavusalim .Koynumda uyusun özlüyorum .
Ben evde yatiyorum canim .Sicaklarla beraber yüküm iyice artti .Annemi bekliyorum dort gozle .Bayramdan sonra evi temizleyecek insallah .Arada sancim kasilmam filan oluyor .Bayrami atlatsam diye bakıyorum. Bayramda hastaneye uzak olcaz bu beni tedirgin ediyor. Sen nasilsin?
ıyıyim canım cok sukur sızler nasılsınız bebiş nasıl buyudumu yavrukuş Afilim92 canım Allahım hayırlı vakıtte dogurmayı nasıp etsın uzagım hastaneye dıye stres yaptıkca bebekte stres olur oyle dusunme hayırlısı olsn ınsAllah
Insallah canim benim .Nasılsın, neler yapiyorsun?ıyıyim canım cok sukur sızler nasılsınız bebiş nasıl buyudumu yavrukuş Afilim92 canım Allahım hayırlı vakıtte dogurmayı nasıp etsın uzagım hastaneye dıye stres yaptıkca bebekte stres olur oyle dusunme hayırlısı olsn ınsAllah
Tesekkur ederim canim biz iyiyiz bebisim de iki aylik olmak uzere 2 gun sonra cok sukur.. Bol bol dinlen canik bu dinlenebildigin gunleri cok ozleyeceksin :) Kasilmalarin artik normaldir hatta bel agrilarin da olur dikkat et kendine hastaneye ne kadar mesafeniz olucak ?Ben evde yatiyorum canim .Sicaklarla beraber yüküm iyice artti .Annemi bekliyorum dort gozle .Bayramdan sonra evi temizleyecek insallah .Arada sancim kasilmam filan oluyor .Bayrami atlatsam diye bakıyorum. Bayramda hastaneye uzak olcaz bu beni tedirgin ediyor. Sen nasilsin?
2 bucuk saat filan uzak olcaz canim .O yuzden endiseleniyorum .Yaa dunyaya gelen hizla buyuyor masallah ogluna .Tam aksam üstü alip gezmelik oh missTesekkur ederim canim biz iyiyiz bebisim de iki aylik olmak uzere 2 gun sonra cok sukur.. Bol bol dinlen canik bu dinlenebildigin gunleri cok ozleyeceksin :) Kasilmalarin artik normaldir hatta bel agrilarin da olur dikkat et kendine hastaneye ne kadar mesafeniz olucak ?
Pusetin icinde hic aglamiyo gezmeyi cok seviyo ilk disari cikarken cok korkmustum ya durduramazsam diye ama duruyo masallah :) yakinda sende oglusunla geziceksin annesi az kaldi artik endiselenme sancin olursa bile zaten dogum aninda gerceklesmiyo ama suyunun gelmesine dikkat et kuzum stresten uzak dur allaha emanet bebisler rabbim korur onu biseycik olmaz2 bucuk saat filan uzak olcaz canim .O yuzden endiseleniyorum .Yaa dunyaya gelen hizla buyuyor masallah ogluna .Tam aksam üstü alip gezmelik oh miss
Buyuyoruz teyzesi sukur sen nasilsin umarim hersey yolundadirıyıyim canım cok sukur sızler nasılsınız bebiş nasıl buyudumu yavrukuş Afilim92 canım Allahım hayırlı vakıtte dogurmayı nasıp etsın uzagım hastaneye dıye stres yaptıkca bebekte stres olur oyle dusunme hayırlısı olsn ınsAllah
Yaa insallah benimki de durur oyle .Ben de yalniz cikmaya cesaret edemem herhalde ama esimle cikinca dursa yeter .Pusetin icinde hic aglamiyo gezmeyi cok seviyo ilk disari cikarken cok korkmustum ya durduramazsam diye ama duruyo masallah :) yakinda sende oglusunla geziceksin annesi az kaldi artik endiselenme sancin olursa bile zaten dogum aninda gerceklesmiyo ama suyunun gelmesine dikkat et kuzum stresten uzak dur allaha emanet bebisler rabbim korur onu biseycik olmaz
Insallah canim benim .Nasılsın, neler yapiyorsun?
ıyıyım ben de nolsn kızlar aynı bıldıgınız gıbı ıse gıt gel vs ramazan telasesi smdıden bayramınız mubarek olsun dualarınıza talibimB
Buyuyoruz teyzesi sukur sen nasilsin umarim hersey yolundadir
Aa sen calisiyor muydun bilmiyordum kuzum .Dua ederiz tabii ki kadir gecesinde de dua ettim.ıyıyım ben de nolsn kızlar aynı bıldıgınız gıbı ıse gıt gel vs ramazan telasesi smdıden bayramınız mubarek olsun dualarınıza talibim
AynEn öyle benim en yakınımda aynı muhabbet oldu ne yaşadığını ben bilirim. Kafanı rahat bırak tatilin tadını Çıkar. Hatta çok gez ben şimdi gezemiyorum eski gezdiğim günleri de özledim :) herşeyin hayırlısı, güzel gönlünden ben geçerse olsun inşallah bu seneagustosta dusunuyoruz ınsAllah canımm
rahat bırakmayı denıcem kendımı esım dıyo doktora gıtmek onemli degıl onemli olan kafandan atmak
ayy Allah razı olsn canım benım ınsAllah en hayırlı vaktı Rabbim bilir ck tesekkur ederımAynEn öyle benim en yakınımda aynı muhabbet oldu ne yaşadığını ben bilirim. Kafanı rahat bırak tatilin tadını Çıkar. Hatta çok gez ben şimdi gezemiyorum eski gezdiğim günleri de özledim :) herşeyin hayırlısı, güzel gönlünden ben geçerse olsun inşallah bu sene
mühendisim canım devlette calısıyorum ck sukur Allah razı olsn canım ck tsk ederım ıyı nıyetınızı guzel kalbınızı hıssedıyorumAa sen calisiyor muydun bilmiyordum kuzum .Dua ederiz tabii ki kadir gecesinde de dua ettim.
Durur inşallah canım genelde seviyor bebekler hele arabayla gezmeye bayılıyorlar.. kontrollerin artık haftada bir olur ve nstye girmeye baslarsın bebişin duruşu nasıl ne diyor doktor hiç konuştunuz mu doğum hakkındaYaa insallah benimki de durur oyle .Ben de yalniz cikmaya cesaret edemem herhalde ama esimle cikinca dursa yeter .
canım benim inan geçen gün sana çok dua ettim kalbinden geçen en güzel duaların hayallerin gerçek olsun inşallah.. burada birbirimizi görmeden çok güzel bir bağ oluştu aramızda hepinizin samimiyetini ve güzel kalbini çok seviyorum..ıyıyım ben de nolsn kızlar aynı bıldıgınız gıbı ıse gıt gel vs ramazan telasesi smdıden bayramınız mubarek olsun dualarınıza talibim
Canim sürekli dönüyor ben hissediyorum bazen bas gelis bazen makat.Biraz zayif cikiyor her kontrolde haftasina göre .Bakalim bir sonraki randevumuz bayramdan sonra .Ozledim yaDurur inşallah canım genelde seviyor bebekler hele arabayla gezmeye bayılıyorlar.. kontrollerin artık haftada bir olur ve nstye girmeye baslarsın bebişin duruşu nasıl ne diyor doktor hiç konuştunuz mu doğum hakkında
tatlım nasıl bebişinle hayat nasıl gidiyor iyi mi kuzun ne kadarlık oldu şimdi :)AynEn öyle benim en yakınımda aynı muhabbet oldu ne yaşadığını ben bilirim. Kafanı rahat bırak tatilin tadını Çıkar. Hatta çok gez ben şimdi gezemiyorum eski gezdiğim günleri de özledim :) herşeyin hayırlısı, güzel gönlünden ben geçerse olsun inşallah bu sene