Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
amin canım benim Rabbim bizden daha ıyı bılır bi bildği vardır dıyorum sabretmeye calısıyorum 1 yıldır bebek ıstıyoruz bazılarına göre cok yeni ama fikren ve bedenen epeyce yoruldum bu ay doktora da gtmıcem akısına bırakcam ınsAllah

Canim bn evlendigim gunden beri korunmadk hic.Tam bi yil olmadi sonra yilim doldu oldu cok sukur.Rabjim sanada nsip etsin

Sehri321 Sehri321 nasilsin canim aklima dustun hersey yolundadir insallah
Iyiyim canimm tesekkur ederim sen nasilsin bebisin nasil buyumustur simdi :nazar::KK200: bi ara ise girdim canim kafam dagilsin diye cok yoruldum 7 ay ugrastim olmadi sonra isten ayrildm gecen hafta donem bitti diye ikinci bebegi rabbimin zoruna gitmesin istemiyorumda artik calismak guzel oglum yarin 5 yasina giriyor Allahim ona saglikli uzun omurler versin :dua:

Iyiyim canimm tesekkur ederim sen nasilsin bebisin nasil buyumustur simdi :nazar::KK200: bi ara ise girdim canim kafam dagilsin diye cok yoruldum 7 ay ugrastim olmadi sonra isten ayrildm gecen hafta donem bitti diye ikinci bebegi rabbimin zoruna gitmesin istemiyorumda artik calismak guzel oglum yarin 5 yasina giriyor Allahim ona saglikli uzun omurler versin :dua:
Buyuduk canim cok sukur 42 gunluk olduk.. Hakkinda hayirlisi canim benim nasil iyi hissediyosan oyle yap belki kendiliginden ummadigin anda gelir bebisin.. Ogluşunun yeni yasi hayirli olsun masallah ona en buyuk iyikin evladindir eminim Allah ona da size de saglikli ömürler versin geri kalan hersey olur gider canım...

Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi :) 14 Nisanı görünce yazmak istedim eşimin doğumgünü 15 Nisan ben de aynı tarihlerde doğum yapmayı çok istiyorum nasip olursa :) Temmuz ayında mı gebe kaldınız geçen sene ?
Kizlar Allahima sukur bugun dogum yaptim. Oglumla ikimiz de iyiyiz cok sukur darisi tum isteyenlerin evlatlarini bekleyenlerin basina insallah...

amin canım benim Rabbim bizden daha ıyı bılır bi bildği vardır dıyorum sabretmeye calısıyorum 1 yıldır bebek ıstıyoruz bazılarına göre cok yeni ama fikren ve bedenen epeyce yoruldum bu ay doktora da gtmıcem akısına bırakcam ınsAllah
Bende senin gibi yaptım canım gitmicem temmuzda korunmayı bırakmıştım 1 ay 2 ay şimdi neredeyse senesi geldi yoruldum

Allah analı babalı büyütsün bebeğinizi :) 14 Nisanı görünce yazmak istedim eşimin doğumgünü 15 Nisan ben de aynı tarihlerde doğum yapmayı çok istiyorum nasip olursa :) Temmuz ayında mı gebe kaldınız geçen sene ?
Amin canim tesekkur ederim darisi basina insallah :) Ben agustos ayinda hamile oldugumu ogrendim tanisma ve evlenme yildonumumuzdu benim icin onemli bir tarihti nasip oldu cok sukur. Rabbim hayirli zamanda gonlune gore versin insallah :)

canlarım nasılsınız
kızlar cesıtlı belırtılerden dolayı hamıle oldugumu dusundum adetım muhtemelen cumartesı gelicek normalde bnden leke falan gelir hiç bişe yok aksıne sarı akıntım var normalde adet zamanı seffaf olur bu sümük gibi aynı goguslerımde yanma var
kan testı verdım sabah 1.4cıktı 5in altına gebe denmıyormus ama 1 üstü şüpheli sonradan tekrarlanabılırmıs erken test yapanlar için tabi bu dedıklerim
kesin hamıle degılım testtede ckmadı ama hala hamıleymsm gbı hıssedıyorum ya:mad:
Afilim92 Afilim92 Guguuu Guguuu Egem2709 Egem2709
Kuzum şimdi gördüm mesajı ne yaptın ? O sarı akıntı bende yoğun ve afedersin kesik süt gibiydi ve o ay hamile kalmıştım. Üzüldüm geç gördüm mesajını diye :KK43:

Kuzum şimdi gördüm mesajı ne yaptın ? O sarı akıntı bende yoğun ve afedersin kesik süt gibiydi ve o ay hamile kalmıştım. Üzüldüm geç gördüm mesajını diye :KK43:
canım on gun boyunca aynı tarıf ettıgın sekılde akıntım oldu ama pazar günü hasta oldum malesef kısmet bu ay dr a gıtmcem hayırlısı akısına bıraktım

Buyuduk canim cok sukur 42 gunluk olduk.. Hakkinda hayirlisi canim benim nasil iyi hissediyosan oyle yap belki kendiliginden ummadigin anda gelir bebisin.. Ogluşunun yeni yasi hayirli olsun masallah ona en buyuk iyikin evladindir eminim Allah ona da size de saglikli ömürler versin geri kalan hersey olur gider canım...
Tesekkur ederim canimm :KK200:

Napayim kuzucum kirkimiz cikti bizim de bebisim 45 gunluk oldu gelen giden misafirim cok oluyo o kadar yoruluyorum ki yandan uykusuzluk iste boyle buna da sukur sen nasilsin canim
Masallah canim bebekler dogduktan sonra zaman daha hizli geciyor. Ben de bugün son kez ise gidecegim .Ama cok zorlaniyorum .Aşırı sicak

X