Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu topiğe uzun zamandr gelmiyordum
Sanki herkes ailemden ve ben üzüntümü buraya gelince tekrar yaşıyo gibi hissediyorum
Nasılsınz kızlar iyimsnz son durumunuz nedri
Ben kötü şeyler atlattm ama pes etmedim tekrar denemelere başlycam bu ay nasipse dualarınızı esirgemeyin
Hayırlı cumalar hepinize

selammm benm de 9 haftalık gebelıgım 1 ay once sona erdı maalesef..ilk bebegımdı...gelısemedı. ılk adetı beklıyorum ondan sonra devam..hazıran temmuz bana da ugurlu gelır ınsallah .allah ısteyen herkese nasıp etsın

Bu topiğe uzun zamandr gelmiyordum
Sanki herkes ailemden ve ben üzüntümü buraya gelince tekrar yaşıyo gibi hissediyorum
Nasılsınz kızlar iyimsnz son durumunuz nedri
Ben kötü şeyler atlattm ama pes etmedim tekrar denemelere başlycam bu ay nasipse dualarınızı esirgemeyin
Hayırlı cumalar hepinize
Canim insallah bu mubarek ayin hurmetine yeniden hamile kalirsin ve kötü gunler geride kalir.Guzel haberlerini bekliyoruz .

canlarım nasılsınız
kızlar cesıtlı belırtılerden dolayı hamıle oldugumu dusundum adetım muhtemelen cumartesı gelicek normalde bnden leke falan gelir hiç bişe yok aksıne sarı akıntım var normalde adet zamanı seffaf olur bu sümük gibi aynı goguslerımde yanma var
kan testı verdım sabah 1.4cıktı 5in altına gebe denmıyormus ama 1 üstü şüpheli sonradan tekrarlanabılırmıs erken test yapanlar için tabi bu dedıklerim
kesin hamıle degılım testtede ckmadı ama hala hamıleymsm gbı hıssedıyorum ya:mad:
Afilim92 Afilim92 Guguuu Guguuu Egem2709 Egem2709

canlarım nasılsınız
kızlar cesıtlı belırtılerden dolayı hamıle oldugumu dusundum adetım muhtemelen cumartesı gelicek normalde bnden leke falan gelir hiç bişe yok aksıne sarı akıntım var normalde adet zamanı seffaf olur bu sümük gibi aynı goguslerımde yanma var
kan testı verdım sabah 1.4cıktı 5in altına gebe denmıyormus ama 1 üstü şüpheli sonradan tekrarlanabılırmıs erken test yapanlar için tabi bu dedıklerim
kesin hamıle degılım testtede ckmadı ama hala hamıleymsm gbı hıssedıyorum ya:mad:
Canim belki hamilesindir bekle bakalim .Degilsen de vücudun gebelige hazirlaniyordur .bazi belirtiler bir iki once olmaya basliyor sonra hamile kaliyorsun .

Canim belki hamilesindir bekle bakalim .Degilsen de vücudun gebelige hazirlaniyordur .bazi belirtiler bir iki once olmaya basliyor sonra hamile kaliyorsun .
bi arkadasımda boyle soylemıstı canım sasrmıstım ona da sımdı sen soyleyınce daha bı ınandım vucudun hazırlanması gbı bıse varmıs sanırım ınsAllah cnım beklemedeym

kronikuykucu kronikuykucu kuzucum insallah hamilesindir daha adet gunune 2 gun var degilsen de vucudun muhtemelen hamilelige hazirlaniyor cunku benim de iki ay onceden belirtiler baslamisti kasiklarimda batma ve seyirmeler olurdu butun belirtileri yasamistim. Hamile kaldigimda burada birisinin onerisiyle baktim idrarimda tortular vardi hakkinda hayirlisi bu guzel mubarek gunlerde Rabbim sana mucizeni gondersin insallah

kronikuykucu kronikuykucu kuzucum insallah hamilesindir daha adet gunune 2 gun var degilsen de vucudun muhtemelen hamilelige hazirlaniyor cunku benim de iki ay onceden belirtiler baslamisti kasiklarimda batma ve seyirmeler olurdu butun belirtileri yasamistim. Hamile kaldigimda burada birisinin onerisiyle baktim idrarimda tortular vardi hakkinda hayirlisi bu guzel mubarek gunlerde Rabbim sana mucizeni gondersin insallah
amin canımm Allah razı olsun ınsAllah gelır kuzum hayırlısıyla

canlarım nasılsınız

Insallah hamilesindr canm bnm Rabbim gonlune gore vrsin❤

Hayirlisi olsun canm gununu bekliyor minnos Rabbim bu guzel gunler hurmetine Sana hayirli bi evlat nasip etsin
amin canım benim Rabbim bizden daha ıyı bılır bi bildği vardır dıyorum sabretmeye calısıyorum 1 yıldır bebek ıstıyoruz bazılarına göre cok yeni ama fikren ve bedenen epeyce yoruldum bu ay doktora da gtmıcem akısına bırakcam ınsAllah

X