- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.348
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #10.021
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen nasılsın ? Nasıl gidiyor hamilelik :) benim kızın 1 ayı doldu :) kırkımızın çıkmasına az kaldı.
Yaa masallah ne çabuk geciyor zaman.Ben hala calistigim icin zorlaniyorum 32 yi bekliyorum sabirsizlikla .Havalar isindi ,ogrencilerim zor gittikce zorlasiyor .Hazirlik yapiyorum hic bitmiyor .Ctesi odamiz kurulcak insallah.Sen nasılsın ? Nasıl gidiyor hamilelik :) benim kızın 1 ayı doldu :) kırkımızın çıkmasına az kaldı.
İyiyiz Allaha sukur kuzum 20 gunluk olduk bile zaman su gibi akip geciyor.. Sen nasilsin iyice agirlastin mi artik son zamanlar cok zor geciyor bel kasik agrilari.. Yorgunluk..
Ay masallah kuzuşa .Ben de agirlastim evet cok zorlaniyorum hava da oldukca sicak .Hazirliklar filan yoruyor ama hepsi tatli telas .Rabbim hayirla kurtarsin da 1 sene calismayacagim .Oglusumla sefasini süreceğim insallah.İyiyiz Allaha sukur kuzum 20 gunluk olduk bile zaman su gibi akip geciyor.. Sen nasilsin iyice agirlastin mi artik son zamanlar cok zor geciyor bel kasik agrilari.. Yorgunluk..
İnsallah canim rabbim bir avazda kurtarsin insan hic gormemise donuyor nasil dogum istiyosun canim normal mi sezaryen miAy masallah kuzuşa .Ben de agirlastim evet cok zorlaniyorum hava da oldukca sicak .Hazirliklar filan yoruyor ama hepsi tatli telas .Rabbim hayirla kurtarsin da 1 sene calismayacagim .Oglusumla sefasini süreceğim insallah.
Yaaa yerim ben onu masallah subhanallah .Supersiniz fistiklarteyzoslar iste oglusum :)
Sagol teyzemizz sende oglusunla kavuscaksin yakinda allahin izniyle istedigin gibi bir dogumun olsun canimYaaa yerim ben onu masallah subhanallah .Supersiniz fistiklar
Ben sezeryan olcam canim inşallah
Insallah canim Rabbim o gunlere ulastirsin da oyyh daha bir heyecan kapladi icimi.Sagol teyzemizz sende oglusunla kavuscaksin yakinda allahin izniyle istedigin gibi bir dogumun olsun canim
Tatli heyecanlar canim tadini cikar uykusuz gecelere hazir ol annelik cok guzel ama bir o kadar da zor sukur bugunlere :)Insallah canim Rabbim o gunlere ulastirsin da oyyh daha bir heyecan kapladi icimi.
Ben simdiden uyuyamiyorum ya 6 da acikip uyaniyorum . :) Insallah huysuz olmaz bebisim.Tatli heyecanlar canim tadini cikar uykusuz gecelere hazir ol annelik cok guzel ama bir o kadar da zor sukur bugunlere :)
İnsallah canim huysuz olmasa da o kadar sık emmek istiyorlar ki :))Ben simdiden uyuyamiyorum ya 6 da acikip uyaniyorum . :) Insallah huysuz olmaz bebisim.
Artik sut kaynagiyiz yapışık yasayacagiz bir sure :))İnsallah canim huysuz olmasa da o kadar sık emmek istiyorlar ki :))
Aynen bitanem :))Artik sut kaynagiyiz yapışık yasayacagiz bir sure :))
Sen nasılsın ? Nasıl gidiyor hamilelik :) benim kızın 1 ayı doldu :) kırkımızın çıkmasına az kaldı.
İyiyiz Allaha sukur kuzum 20 gunluk olduk bile zaman su gibi akip geciyor.. Sen nasilsin iyice agirlastin mi artik son zamanlar cok zor geciyor bel kasik agrilari.. Yorgunluk..
Canım benim ah senle az yazışıp dertleşmedik benim kızın ilk teyzeleri sizlersiniz resmen, ilk öğrenen hatta olum aşamasına kadar :) dilerim Rabbim bu ay mucizeni sana verir. Hatırlarsan benim ikiz bebeklerimin kalbi durmuştu karnımda, kürtaj olduktan hemen sonra bu sayfaya gelmiştim. Bak şimdi zaman su gibi ama Allahım mucizelere gebe bırakıyor bizi hatta bu kızımda ilk tek yumurta ikiziydi, sonra bir kesem gitti sadece biri ile devam ettim, yüreğim hep ağzımdaydı. Şimdi dünya güzeli bir kızım var ama bu mutluluğu yaşayana kadar bak neler yaşamışım bu sayfa bana uğurlu geldi sana da gelecek. Çok öpüyorum seni dualarım seninleayy kızlar nasıl duygulandım ya gözlerim doldu nerdeyse ne güzel ne gunlere geldık masAllah Rabbım nazarlardan saklasın bebıslerınızı
beni soracak olursanız bu ay 12.ayımız ya nasip ya Allah
Bizde şuan yapışık yaşıyoruz :)İnsallah canim huysuz olmasa da o kadar sık emmek istiyorlar ki :))
Allah razı olsun canımm gönül birliğimiz var bizim ıyı dıleklerınızın ıctenlıgıne dualarınızın sahiciliğine o kadar ınanıyorumki cansınızCanım benim ah senle az yazışıp dertleşmedik benim kızın ilk teyzeleri sizlersiniz resmen, ilk öğrenen hatta olum aşamasına kadar :) dilerim Rabbim bu ay mucizeni sana verir. Hatırlarsan benim ikiz bebeklerimin kalbi durmuştu karnımda, kürtaj olduktan hemen sonra bu sayfaya gelmiştim. Bak şimdi zaman su gibi ama Allahım mucizelere gebe bırakıyor bizi hatta bu kızımda ilk tek yumurta ikiziydi, sonra bir kesem gitti sadece biri ile devam ettim, yüreğim hep ağzımdaydı. Şimdi dünya güzeli bir kızım var ama bu mutluluğu yaşayana kadar bak neler yaşamışım bu sayfa bana uğurlu geldi sana da gelecek. Çok öpüyorum seni dualarım seninle
Bir gun hamile kalamadigin aylari degil karninda buyuyen bebeğine kavusagin gunleri sayacaksin .Yürekten inanıyorum canim.Allah büyüktür .ayy kızlar nasıl duygulandım ya gözlerim doldu nerdeyse ne güzel ne gunlere geldık masAllah Rabbım nazarlardan saklasın bebıslerınızı
beni soracak olursanız bu ay 12.ayımız ya nasip ya Allah