- 1 Ekim 2013
- 8.457
- 20.491
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #10.041
ınsAllah canım Rabbım dermansız dert vermesın cok sukur bı sıkıntın yok psıkolojık dıyor dr Allahım en em ıyısını bılır ınsAllah guzel olur her sey cümlemiz içinBir gun hamile kalamadigin aylari degil karninda buyuyen bebeğine kavusagin gunleri sayacaksin .Yürekten inanıyorum canim.Allah büyüktür .
Insallah canim .Havalar cok guzel tadini cikar gunesin ,yasamanin .Bir gun iki kalp atacak vücudunda her sey guzel olcak.ınsAllah canım Rabbım dermansız dert vermesın cok sukur bı sıkıntın yok psıkolojık dıyor dr Allahım en em ıyısını bılır ınsAllah guzel olur her sey cümlemiz için
ınsAllah canımcm o kadar yogunm görsen bi günüm bos degıl doktor baska seylere kafa yor dıyo kafa yoracakta bi sürü derdım var Allah beternden korusun ama yınede bebişi unutmuyorumInsallah canim .Havalar cok guzel tadini cikar gunesin ,yasamanin .Bir gun iki kalp atacak vücudunda her sey guzel olcak.
Aminnn canım en büyük etken psikolojik zaten.ınsAllah canım Rabbım dermansız dert vermesın cok sukur bı sıkıntın yok psıkolojık dıyor dr Allahım en em ıyısını bılır ınsAllah guzel olur her sey cümlemiz için
Hep aklima geliyosun canim inan ki.. Seninde guzel haberlerini alacagiz yakinda Allahim o gunleri gosterecek insallah gonulden inaniyorum canim benimayy kızlar nasıl duygulandım ya gözlerim doldu nerdeyse ne güzel ne gunlere geldık masAllah Rabbım nazarlardan saklasın bebıslerınızı
beni soracak olursanız bu ay 12.ayımız ya nasip ya Allah
Sabaha kadar saat basi uyaniyoruz surekli memeler disarda artik napalim sukur buna daBizde şuan yapışık yaşıyoruz :)
ınsAllah duygucum bebısınde cok tatlı masAllahHep aklima geliyosun canim inan ki.. Seninde guzel haberlerini alacagiz yakinda Allahim o gunleri gosterecek insallah gonulden inaniyorum canim benim
Sagol teyzesiınsAllah duygucum bebısınde cok tatlı masAllah
Sabaha kadar saat basi uyaniyoruz surekli memeler disarda artik napalim sukur buna da
ıyıyız duygucum nolsun hayat mesgalesı bu ara dısımle ılgılı problemlerım vardı onla ugrastım ıyıyım ck sukur sen nasılsın Ramazanınız hayırlı olsun ınsAllah
Gecmis olsun canim benim iyiyiz Allaha sukur ugrasiyoruz. Sizlerin de ramazani hayirli olsun insallah canimıyıyız duygucum nolsun hayat mesgalesı bu ara dısımle ılgılı problemlerım vardı onla ugrastım ıyıyım ck sukur sen nasılsın Ramazanınız hayırlı olsun ınsAllah
Iyiyim kuzum .Bugun tetanoz 2.dozu yaptirdim kolum agrimaya basladi yeni geldim eve mSen napiyorsun bebisin nasil ?
Hayirli ,bereketli ramazanlar canim .Gecmis olsun .ıyıyız duygucum nolsun hayat mesgalesı bu ara dısımle ılgılı problemlerım vardı onla ugrastım ıyıyım ck sukur sen nasılsın Ramazanınız hayırlı olsun ınsAllah
Gecmis olsun canim ikincisi de bitmis dayaniliyor acisina mecbur. Az kaliyor artik senin doğumuna da heyecanli misin bebisin hareketleri sertlesmistir artikIyiyim kuzum .Bugun tetanoz 2.dozu yaptirdim kolum agrimaya basladi yeni geldim eve mSen napiyorsun bebisin nasil ?
Hayirli ,bereketli ramazanlar canim .Gecmis olsun .
Evet canim sert hareketleri oluyor.Heyecanliyiz odamiz kuruluyor .Birkac eksik kaldi .Yerim ben pasayi abisi o benim kuzumunGecmis olsun canim ikincisi de bitmis dayaniliyor acisina mecbur. Az kaliyor artik senin doğumuna da heyecanli misin bebisin hareketleri sertlesmistir artik
Kızın kırkını uçurduk teyzesi :) sürekli bana yapışık yaşayan bir kızım var tüm gün onunla geçiyor :) sen nasılsın?
Masallah prensese buyumussunuz artik siz :)) Bizde iyiyiz cok sukur canim kirkimizin cikmasini dort gozle bekliyorum. Bizde ayni durumdayiz bazen diyorum ki keske babalarin da memitolari olsa da emzirebilseler paylasirdik uykusuzlugu :)))Kızın kırkını uçurduk teyzesi :) sürekli bana yapışık yaşayan bir kızım var tüm gün onunla geçiyor :) sen nasılsın?