Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir gun hamile kalamadigin aylari degil karninda buyuyen bebeğine kavusagin gunleri sayacaksin .Yürekten inanıyorum canim.Allah büyüktür .
ınsAllah canım Rabbım dermansız dert vermesın cok sukur bı sıkıntın yok psıkolojık dıyor dr Allahım en em ıyısını bılır ınsAllah guzel olur her sey cümlemiz için

ınsAllah canım Rabbım dermansız dert vermesın cok sukur bı sıkıntın yok psıkolojık dıyor dr Allahım en em ıyısını bılır ınsAllah guzel olur her sey cümlemiz için
Insallah canim .Havalar cok guzel tadini cikar gunesin ,yasamanin .Bir gun iki kalp atacak vücudunda her sey guzel olcak.

Insallah canim .Havalar cok guzel tadini cikar gunesin ,yasamanin .Bir gun iki kalp atacak vücudunda her sey guzel olcak.
ınsAllah canımcm o kadar yogunm görsen bi günüm bos degıl doktor baska seylere kafa yor dıyo kafa yoracakta bi sürü derdım var Allah beternden korusun ama yınede bebişi unutmuyorum

ayy kızlar nasıl duygulandım ya gözlerim doldu nerdeyse ne güzel ne gunlere geldık masAllah Rabbım nazarlardan saklasın bebıslerınızı
beni soracak olursanız bu ay 12.ayımız ya nasip ya Allah
Hep aklima geliyosun canim inan ki.. Seninde guzel haberlerini alacagiz yakinda Allahim o gunleri gosterecek insallah gonulden inaniyorum canim benim

Iyiyim kuzum .Bugun tetanoz 2.dozu yaptirdim kolum agrimaya basladi yeni geldim eve mSen napiyorsun bebisin nasil ?
ıyıyız duygucum nolsun hayat mesgalesı bu ara dısımle ılgılı problemlerım vardı onla ugrastım ıyıyım ck sukur sen nasılsın Ramazanınız hayırlı olsun ınsAllah
Hayirli ,bereketli ramazanlar canim .Gecmis olsun .

Iyiyim kuzum .Bugun tetanoz 2.dozu yaptirdim kolum agrimaya basladi yeni geldim eve mSen napiyorsun bebisin nasil ?

Hayirli ,bereketli ramazanlar canim .Gecmis olsun .
Gecmis olsun canim ikincisi de bitmis dayaniliyor acisina mecbur. Az kaliyor artik senin doğumuna da heyecanli misin bebisin hareketleri sertlesmistir artik

Gecmis olsun canim ikincisi de bitmis dayaniliyor acisina mecbur. Az kaliyor artik senin doğumuna da heyecanli misin bebisin hareketleri sertlesmistir artik
Evet canim sert hareketleri oluyor.Heyecanliyiz odamiz kuruluyor .Birkac eksik kaldi .Yerim ben pasayi abisi o benim kuzumun

Kızın kırkını uçurduk teyzesi :) sürekli bana yapışık yaşayan bir kızım var tüm gün onunla geçiyor :) sen nasılsın?
Masallah prensese buyumussunuz artik siz :)) Bizde iyiyiz cok sukur canim kirkimizin cikmasini dort gozle bekliyorum. Bizde ayni durumdayiz bazen diyorum ki keske babalarin da memitolari olsa da emzirebilseler paylasirdik uykusuzlugu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…