Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Afilim92 Guguuu kizlar doktordan geldik cok sukur sperm testi sonuclarida iyi cikti cok cok hafif bi hizda dusukluk olabilir o da kayda deger bise degil dedi.ama o da akliniza takilmasin promotil diye bi ilac yazim daha da artirir dedi. size de cok tsk ederim destegnz icn kizlar

Bak gördün mü canım bişeyciği yokmuş moralinizi yüksek tutun güzel şeyler düşünün bebişi hatırlamamaya calısın Allahın izniyle olur. Jel kullanmayı deneyebilirsiniz canım

tamam canim denicem ins ya bide dr hani kullansanda olur kullanmasanda gbi diye bi ilac yazdi 360 tl mis sok oldum alicaz ama durumu olmayan bi insani dusun
Cok sukur bir sey yokmus kuzum biz ayda 1000 tl ye yakın harcama yapiyorduk ilaciydi takviyesiydi tahlilleriydi derken

Cok sukur bir sey yokmus kuzum biz ayda 1000 tl ye yakın harcama yapiyorduk ilaciydi takviyesiydi tahlilleriydi derken
cok sukur canim benim insAllah su kistimi de bi ogrensem nedir ne degildir zararsz ama ne sonucta alinmasi gereken bise.mr 28 aralikta insAllah gerek kalmaz hamis olurumda bu ay
Canim benim o senin yureginin guzelligi.. Guzel haberleri ver bize daha bebislerimiz yurudu anne dedi diye buralarda konuscaz insallah

insAllah canim benimm bu ay icimde bi ferahlik var insAllah guzel haberler verrm sanada bat daha 18 aralik cook var yumurtlama bile olmadi

Daha yumurtlama bile olmadan insanin icine Allah ferahligi ve umutlari dusuruyor canim bol bol dua et ben inaniyorum sana

Canım sen nasılsın? Uzun zaman oldu bende buralarda değildim.
Iyiyim canim sen nasilsin ben bu ay fecii supheleniyorum gebelikten 8 gunum kaldi ve akintim su gibi yumurtlama gecmesine ragmen devam ediyor birde kasik agrisi oluyor solda surekli insaallah hamileyimdir ya bu ayin 27 sinde meme kontrolum var usg sonucuna gore alalim gogusleri dedi dr. Bende mucize bekliyorum senin nasil gidiyor?

selam kızlar eskisi gibi sık yazamıyorum ama sizleri okuyorum sürekli..yeni bat 20 aralık artık K kahvekokulu da fazla giremiyor sanırım eklememiş yeni listeye..bugünlerde stresli günler geçiriyorum bir yandan da yumurtlama günlerim..yumurta takibine gitmek içimden de gelmiyor nedense artık dr görmek istemiyorum marta kadar olmazsa yaş nedeni ile tüp bebek yapalım demişlerdi..bende kendi haline bıraktım açıkçası..Rabbim ol desin hayırlı sağlıklı evlatlar versin bize..yoksa tüp bebek ile fiziksel-ruhsal ve maddi olarak başa çıkacak gücümüzde yok hayırlısı Allah'tan hepimize..görüyorum dualar ediyorsunuz beni de unutmayın..kandili de dua ile geçirdik hepimizin duaları gerçekleşsin inş!sevgiler hepinize..

Yasınız kaç ki? Etrafımda iki aile vardı, tüp bebeğe karar verip, akabinde hamile kaldığını öğrenen. Hatta birisi gün almisti, on kontrolü yapılmıştı. Sizin de öyle olur İnsallah.

Yasınız kaç ki? Etrafımda iki aile vardı, tüp bebeğe karar verip, akabinde hamile kaldığını öğrenen. Hatta birisi gün almisti, on kontrolü yapılmıştı. Sizin de öyle olur İnsallah.
inş canım yaa sağol..bende ve eşimde hiç sorun yok..bir hamilelik geçirdim ama troid ve pıhtılaşma sorunlarım anlaşılamadığından mart ayında 10 hf lık kalbi durdu..yaşım 40 artık çok uzun beklememelisin diye tutturdu dr lar..bende hiç bir problemimiz yokken yaptırmak istemiyorum öylece geçiyor günler işte..sebepsiz 6 aydır hamile kalamadın ama yaşta ilerliyor çok ertelenemez dediler bakalım ya nasip!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…