Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dr vajinal ultrasonda duymamiz lazim deyince gerildim keske sizin gibi konussaydi duymayabiliriz diye bosu bosuna aglamazdim
Ah bu doktorlar ya bana hep vajinal ultrason ile bakıldı bende duyamadım ilk zaman doktor hiç böyle bir şey demedi. Daha çok küçük haftaya gel duyarız demişti. Gönlünü rahat tut. Ne kadar rahat o kadar güzel hamilelik geçirirsin.

Insallah canim kendime geldim biraz haftaya 6+6 olcaz o zaman duyariz insallah
Uzulme canim stres cok onemli gercekten.. Kanaman kesildi mi ne durumdasin su an agrilarin var mi
Su an kesildi igne iyi geldi şükür ama kasiklarim cok siddetli agriyor yatiyorum

dr 15gundur olmadi diyince iliski olsun snra cuma gunu gel demis canim cuma vercek iste pazartesi bakar anca sonuca.Allah razi olsun canim
Anladim canim

Afilim92 canım haftaya duymazsan da telaş yapma ben 6+2 de randevu verdi doktor hatta dedi haftaya duymazsak telaşlanma genelde 7 haftalıktan sonra duyuyoruz biz bi bakalım duyacakmıyız diye hafta gel demişti 6+2 de duyduk ama öyle gümbür gümbür değil çok derinden duyduk kücücük olduğu için. İçini ferah tut inşallah bebişin seninle

Insallah haftaya ben de duyarım canim Rabbim bebeklerimizi bize bagislasin

dr 15gundur olmadi diyince iliski olsun snra cuma gunu gel demis canim cuma vercek iste pazartesi bakar anca sonuca.Allah razi olsun canim
Canim esinin biseyi cikmaz insallah ben ikinizinde bi problemi olacagini hic dusunmuyorum kistlerin de cok sukur engel degilmis gebelige en kisa zamanda bize guzel haberler verecegine inaniyorum

gunaydin kizlar hayirli kandiller insAllah bu mubarek gunler bagislanmamiza vesile olur Allahim hayirli muratlarimizi versin insAllah.
bu arada dr Mr yazdi demistim ya tam yumurtlama donemindeyim diye adetimden snra bi gun istedim o da yine sonraki adetin 9.gunune denk geliyo.hadi diyelm iliski olmadi ilacli mr etkisi surmezmi? kafamda bi suru soru.Rabbim insAllah nasip ederde bu ay gerek kalmaz en azndan smdilik bunlari dusunmeye

kızlar bu predictör ovulasyon kiti üst üste 4 gün koyu çıktı.bu nasıl iştir ya.bunun açıklaması nedir ki şimdi. Te allahımm ya

Afilim92 canimcim nasi oldun bise sorcam sana ins hemen gorursun msjimi ben de lem yelid duasini okucamda her seferinde besmele cekilcekmi? bide abdestli abdestsiz farkediyomu canim

Kandiliniz mubarek olsun kronikcim senin icin dua ettim kabul olur insallah kronikuykucu
ay canim kalplerimiz birmis ya ayni anda atmisiz Allah razi olsun ben de senin icin dun gece dua ettim insAllah sag salim alsn bebisini kucagina Allahm yardmcimsi olsn diye.
peki canim annemde benim icin ilave olucakta o bastaki duayi annemde okucakmi yoksa direkt lem yelid diye tesbihtenmi baslicak?
simdi tekrar okudumda canim her tesbihe devam edisimde dualri okucakmiyim cok sordum kusra bakma hani 7 ihlas suresi varya basinda diyelm biraktim bastan onlari okuyupmu devam etcem

Allah razi olsun canim cok mutlu oldum duani aldığım icin 1 kez okunacak kimin okudugu fark etmez canim besmele lem yelid bu sekilde baslangictan sonrasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…