- 1 Ekim 2013
- 8.457
- 20.493
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #9.541
tamam canim Allah razi olsun anneme de basla dicem o direkt besmele ve lem yelid diye baslicak ben bu aksam bin tane okudum gunduzde orucluydum Rabbim kabul etsin insAllahAllah razi olsun canim cok mutlu oldum duani aldığım icin 1 kez okunacak kimin okudugu fark etmez canim besmele lem yelid bu sekilde baslangictan sonrasi
Amin canim eger dua topigine konu acarsan 6 7 gunde senin icin herkes okur ben de yardim ederim ben hamile kaldiktan sonra 3 4 arkadas acti 3 tanesi bitti sanirimtamam canim Allah razi olsun anneme de basla dicem o direkt besmele ve lem yelid diye baslicak ben bu aksam bin tane okudum gunduzde orucluydum Rabbim kabul etsin insAllah
biraz okuyayimda eger yavas ilerlersem acarim diye dusundm canim.tsk ederim dusundugun icnAmin canim eger dua topigine konu acarsan 6 7 gunde senin icin herkes okur ben de yardim ederim ben hamile kaldiktan sonra 3 4 arkadas acti 3 tanesi bitti sanirim
sagol canim bnim insAllah yarinki testte iyi cikar sen nasi oldun canim dinlenebiliyomusunGozun aydin canim
Annem gelcek evi toparlamak yemek yapmak icin o yuzden kendimi iyi hissetmeye calisiyorum canimsagol canim bnim insAllah yarinki testte iyi cikar sen nasi oldun canim dinlenebiliyomusun
ah annelerimiz bitaneler.dinlen canim en onemli iyilesme dinlenmeyle olur is temizlik her zmaan olur lutfen dikkat et bidahaki randevun ne zamanAnnem gelcek evi toparlamak yemek yapmak icin o yuzden kendimi iyi hissetmeye calisiyorum canim
Haftaya c animah annelerimiz bitaneler.dinlen canim en onemli iyilesme dinlenmeyle olur is temizlik her zmaan olur lutfen dikkat et bidahaki randevun ne zaman
insAllah iyi haberler alirsin canim ya bise daha sorim sana lem yelid duasnda abdestli olma sarti varmi canimHaftaya c anim
Allah razi olsun canim cuma vercek cumartesi cikcak insAllahAyy cok sevindim canim gozunuz aydin insallah onda da guzel sonuclar alirsiniz hemen cikiyo mu ki o testin sonucu
Abdestli okumak guzel olur canim ama imkan yoksa okunabilirinsAllah iyi haberler alirsin canim ya bise daha sorim sana lem yelid duasnda abdestli olma sarti varmi canim
Açılım aynı haftaligiz. Bende yoğun bi baş ağrısı bulanti ve halsizlik var sendede oluyormuAbdestli okumak guzel olur canim ama imkan yoksa okunabilir
tesekkur ederim canim abdestli olma sartini bilmeden okuduklarimizin sayisini almayalimmi kiAbdestli okumak guzel olur canim ama imkan yoksa okunabilir
Benim kanamam oluyor siddetli kasik karin ve bas agrisi bulantı cabasi zaten .Halsiz olsam da bi ise yaramıyor calismak zorundayım dinlenemiyorum maalesefAçılım aynı haftaligiz. Bende yoğun bi baş ağrısı bulanti ve halsizlik var sendede oluyormu
Canim dua oldugu icin okunabilir ama abdestli olmak daha guzel .Surekli abdestli olmak zor hele ki calisanlar icibtesekkur ederim canim abdestli olma sartini bilmeden okuduklarimizin sayisini almayalimmi ki
aynen canim bide su icmeye calisiyorum ictikce de abdst kalmiyomAllahim kabul etsin insAllahCanim dua oldugu icin okunabilir ama abdestli olmak daha guzel .Surekli abdestli olmak zor hele ki calisanlar icib
Canim kanama varsa tehlikeli desene. Yatman lazım başka geçmez. Progestan kullaniyomusunBenim kanamam oluyor siddetli kasik karin ve bas agrisi bulantı cabasi zaten .Halsiz olsam da bi ise yaramıyor calismak zorundayım dinlenemiyorum maalesef