Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razi olsun canim cok mutlu oldum duani aldığım icin 1 kez okunacak kimin okudugu fark etmez canim besmele lem yelid bu sekilde baslangictan sonrasi
tamam canim Allah razi olsun anneme de basla dicem o direkt besmele ve lem yelid diye baslicak ben bu aksam bin tane okudum gunduzde orucluydum Rabbim kabul etsin insAllah

tamam canim Allah razi olsun anneme de basla dicem o direkt besmele ve lem yelid diye baslicak ben bu aksam bin tane okudum gunduzde orucluydum Rabbim kabul etsin insAllah
Amin canim eger dua topigine konu acarsan 6 7 gunde senin icin herkes okur ben de yardim ederim ben hamile kaldiktan sonra 3 4 arkadas acti 3 tanesi bitti sanirim

Afilim92 gunaydin canim dua topigine baktimda hep cok uzun suredir bekleyenler valla utandim onlarin yaninda acmaya konu yavas yavas okurum ins 2500 e geldm dun aksamdan beri Allahim bitirmeyi nasip eder insAllah

Açılım aynı haftaligiz. Bende yoğun bi baş ağrısı bulanti ve halsizlik var sendede oluyormu
Benim kanamam oluyor siddetli kasik karin ve bas agrisi bulantı cabasi zaten .Halsiz olsam da bi ise yaramıyor calismak zorundayım dinlenemiyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…