- 19 Ekim 2016
- 1.985
- 2.223
- 30
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #9.481
Sagol kuzum da iste kullanma sureleri cok onemli bende cesaret edemiyodum dollenme gerceklesmemis oluyor kür bittiginde ama tabi hersey Allahtan onlara bile gerek kalmadan geliverir insallah bebisincanim Allahim seni ve bebegini kayirsin sogan kuruyle ilgili cogu kiside dusuge neden oldugunu okudum ondan dolayi cesaret edemiyorum canim hayirlisi Allahtan bakalm
Canim sen hep sorunu kendinde ariyorsun esinin testi yapilsin ona gore bir yol ciz bunlari düşünüp üzülmen icin cok erkenkizlar bugun doktora gttim yine tahlil yine her sey yolunda yine kistim orada oylece duruyo. dedim dr bey acaba ben tahlillerine vs bakarak ondan dolayi olmadigini dusunuyorum ayrica senin kistin gbi bi suru hastam var hamile kalan ddi. tabi su da var belkide sana engel olan kistindir herkesin bunyesi farkli ddi. peki kisti aldirmam yonunde ne dusynuyosunuz ddim bnce bi 3 ay daha bekle sonra konusalm gerekirse kisti alalm bide oyle deneyelm ddi.nasip bu isler ddi.esimde haftaici gitcek dr a nasipse. agladm biraz demin insAllah Rabbimin bildigi vardir isteyene tez zamanda hayirlisiyla nasip etsin insAllah.kafami mumkun oldugu kadar dagitmaya calisiyorum kzlar ondan fazlada girmiyorum konuya cok cok opuyorum sizi.yeni bat 18 aralik K kahvekokulu canim.
temmuzda geldim guya mesken tuttum burayi oldu aralık..
Günaydın canim ne guzel temiz cikmis sevinip sukretmelisin senin yorgunluk dedigin sey aslinda esine kirginlik umursamıyor diye boyle dusunuyorsun .Bir kez daha konus ikna et yaptirirsa yaptırır ama bunun icin kendini hirpalama tek tarafli yürümüyor benim esim test yaptirmasaydi su an belki hala acaba bende ne sorun var diye irdeliyor olcaktim. ALLAH ondan razi olsun her muayeneye gönüllü gitti ilaclarini duzenli aldi önüne ne koyduysam yedi icti .Cunku sorun belliydi.simdi sen sorunu bilmeden kendini üzüyorsun boyle yapmaGunaydin arkadaslarr nasilsinizzzz
Gene yok oldum ortalardan ben 2 haftadir surekli hastanelerdeyim gene rahim agzi canseri patoloji sonucum temiz ciktiii ve dr.um rahim yumurtalik temiz dedi esin gitsin dedi sperm sayimi yaptrsn dedi ama benimki 2 ay oncede gidicem dedi hala gidicek. Ben vazgeciyorum galiba artik yoruldum ... mayista denemeye basladk bat haziranla basladk 6 ay oluyor ve cok fazla sikintiyla yuzlestim ve cok yorucu gecti hevesim kalmadi yani sogudum artii bir an once oglumun kardesi olsun demiyorum bu saatten sonra yapamam diyorum yani daha 25 yasindayim oglum 4.5 yasinda ben kendimi 39 hissediyorm bu yastan sonra kim ugrasacak falan ..
Tilsim bozuldu resmen
Hep herseyi hayirlisini diliyorm ALLAHIMDAN olmadi ya hayirlisi buymus diyorumkismet
gunaydin canimm bak sonuclarin temiz cikmis cok sevindim Allahim hayirlisiyla kucagimizi doldursun insAllahGunaydin arkadaslarr nasilsinizzzz
Gene yok oldum ortalardan ben 2 haftadir surekli hastanelerdeyim gene rahim agzi canseri patoloji sonucum temiz ciktiii ve dr.um rahim yumurtalik temiz dedi esin gitsin dedi sperm sayimi yaptrsn dedi ama benimki 2 ay oncede gidicem dedi hala gidicek. Ben vazgeciyorum galiba artik yoruldum ... mayista denemeye basladk bat haziranla basladk 6 ay oluyor ve cok fazla sikintiyla yuzlestim ve cok yorucu gecti hevesim kalmadi yani sogudum artii bir an once oglumun kardesi olsun demiyorum bu saatten sonra yapamam diyorum yani daha 25 yasindayim oglum 4.5 yasinda ben kendimi 39 hissediyorm bu yastan sonra kim ugrasacak falan ..
Tilsim bozuldu resmen
Hep herseyi hayirlisini diliyorm ALLAHIMDAN olmadi ya hayirlisi buymus diyorumkismet
insAllah temiz cikar o da canimmCanim sen hep sorunu kendinde ariyorsun esinin testi yapilsin ona gore bir yol ciz bunlari düşünüp üzülmen icin cok erken
Yani bir nevi kirildim evet gercekten isteyen adam yaptrrdi durmazdi yani napalim kismet yeternce istemiyormus demekki . Ben bebek 3 ay olmayinca dr.a basvurdum mesela acabalarla yasamamk icin ve basit bir smear testi canser suphesi cikti sonra baska test oda suphe sonra rahim agzindan parca alinmasi sonucun temiz cikmasi falan ama 3 ay 3 farkli korkutucu suphe korkulu bekleyis yoruldum. 3 ay takip boyu hep benim hersey normal temiz di arada bir prolaktinin bir tik iki tik yukselmesi ve kendiliginden dusmesi disinda takmamayi dusunuyorm ara vericem bir sure esim gercekten cok isteyip o doktora basvurana kadar .Günaydın canim ne guzel temiz cikmis sevinip sukretmelisin senin yorgunluk dedigin sey aslinda esine kirginlik umursamıyor diye boyle dusunuyorsun .Bir kez daha konus ikna et yaptirirsa yaptırır ama bunun icin kendini hirpalama tek tarafli yürümüyor benim esim test yaptirmasaydi su an belki hala acaba bende ne sorun var diye irdeliyor olcaktim. ALLAH ondan razi olsun her muayeneye gönüllü gitti ilaclarini duzenli aldi önüne ne koyduysam yedi icti .Cunku sorun belliydi.simdi sen sorunu bilmeden kendini üzüyorsun boyle yapma
Aminnn canim insallah rabbim hic yavrusu olmayana oncee nasip etsin banada hayirlisi olacaksagunaydin canimm bak sonuclarin temiz cikmis cok sevindim Allahim hayirlisiyla kucagimizi doldursun insAllah
Arkadasim dun gece 24 kasim yani 22 00 da adet oldum 3 gun gecikmeyle pazartesi doktor yolun gorundu bu ay bebis tedavisine badliycak insallah gecen ay kist vardi ona yonelik ilaclar kullandim insulin direnci icin matofin hala kullaniyorum pazartesi her bilgiyi veririm kuzum sen ne yaptin sende hep aklimdasin bu arada yasin in 82 ci ayeti 7 gun boyunca 1001 kez her gun oku ne niyetin varsa kabul lluyormus bak pco destek diye bi grup var facede con guzel bilgiler var burdan bi kac arkadas orayi takip ediyoruz sende etMina_1414 canimm nasilsin varmi adet belirtin yada bebis belirtisi merak ettim seni
Canim bak hic moralini bozma ben ta gecen sene martta basladim maddi manevi cokuntu zamanimiz daha var demekki olcak inan biraz daha sabir sadeceAminnn canim insallah rabbim hic yavrusu olmayana oncee nasip etsin banada hayirlisi olacaksa
canim benim hayirlisi olsn insAllah ayetini not alicam okurum insAllah ben de pco yok cok sukur canim benimki yerlesmis ilac mudehalesi olmayacak bi kist.hormonlarla alakasi yok yani.eger hamis olursa ya ericek yada sezeryanla alicaklarmis.eger kistinin tipini bilmiyosqn muhakkak hormon testi yaptir canim eger benimki gibiyse bosa kist icin ilac icmeArkadasim dun gece 24 kasim yani 22 00 da adet oldum 3 gun gecikmeyle pazartesi doktor yolun gorundu bu ay bebis tedavisine badliycak insallah gecen ay kist vardi ona yonelik ilaclar kullandim insulin direnci icin matofin hala kullaniyorum pazartesi her bilgiyi veririm kuzum sen ne yaptin sende hep aklimdasin bu arada yasin in 82 ci ayeti 7 gun boyunca 1001 kez her gun oku ne niyetin varsa kabul lluyormus bak pco destek diye bi grup var facede con guzel bilgiler var burdan bi kac arkadas orayi takip ediyoruz sende et
Canim ben gecen aydan onceki ay doktor 800 tl istedi diye kendi kafama gore femara ictim cat ignesi vurulmadim kist yapmis basit kist dedi doktorum ondan oncemi aylarda kist yoktu bende baska ozel bi doktora gittim kist cikti iste gecen ay onu eritmek icin hap verdi bi onceki gidisimde kuculme vardi belki gec.istir pazartesi gidicem doktora yine canim bu ay bebis tedavisi gorucem insallah gecen ay hormon ilaci vermedi kist buyumesin diyecanim benim hayirlisi olsn insAllah ayetini not alicam okurum insAllah ben de pco yok cok sukur canim benimki yerlesmis ilac mudehalesi olmayacak bi kist.hormonlarla alakasi yok yani.eger hamis olursa ya ericek yada sezeryanla alicaklarmis.eger kistinin tipini bilmiyosqn muhakkak hormon testi yaptir canim eger benimki gibiyse bosa kist icin ilac icme
Canim bak hic moralini bozma ben ta gecen sene martta basladim maddi manevi cokuntu zamanimiz daha var demekki olcak inan biraz daha sabir sadece
ayni canim bugunumuze sukurler olsun sen nasilsin bebis nasiSelam kizlar nasilsiniz?
Aksamlari sancim oluyor canim halsizlik falan dun b12 ignemin ilkini yaptırdımayni canim bugunumuze sukurler olsun sen nasilsin bebis nasi