- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.348
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #9.461
Rahim genişlediği icinmis bulanti olmasin da buna bin sukur .Esin test vermis miydi durumlar nasiltuh canim ya niye agri okuyo acaba benim arkadasiminda asiri bulantisi vardi 2.5 aylik oldgnda falan gecti ck sukur.insAllah guzel haberler alirsn bnde napim iyiyim canim bildigin gibi
daha gitmedik canim ozel sektorde isleri cok ygun haftasonuda calisiyo malesef onumzdeki hafta bakcak insAllah.Rahim genişlediği icinmis bulanti olmasin da buna bin sukur .Esin test vermis miydi durumlar nasil
Haklısın canım ama bazen kaldıramıyorum işte ne yapayım rabbimd sükretmekten ondan istemekten baska carem yok rabbim bir an önce tüm isteyemlerr nasip etsinCanim kimseyle kıyaslama daha cok üzülürsun. Vardır bir hayir elbet bizim tanıdık 17 senelik evli ve 9. Tüp bebek denemesinde oldu onlar bile ümidini kesmemisken sen daha yolun basindasin ve ikinciye belki kendiligimden hamile kalırım diye hala ümitli
Guzel ciksin insallahdaha gitmedik canim ozel sektorde isleri cok ygun haftasonuda calisiyo malesef onumzdeki hafta bakcak insAllah.
insAllah canim bnim gecen radyoda bi soz duydum hadismidir sözmüdür bilemiyorum icerigini Allahtan olanda bin hayir ara olmayanda bin hayir ara.Rabbim ne zaman verecgini bilir dedim evet cok uzuluyorum ama bu soz yuregime su serpti demekki suan olmamasi daha hayirli.en iyisini O bilir dedim benim konustuklarim laf kalabaligiGuzel ciksin insallah
Verdi canimAfilim92 canım doktorun progestan verdi mi sana?
Banada yeni verdi herhangi lekenme veya kanamamda yok ama bebişe zarar verir mi dye düşündüm. Doktrıun sana açıklama yaptı mı bu konudaVerdi canim
Ilk basta neden vermediler ki rahmi besliyor ve dusuk olmasini engellemeye yardimci oluyor .Ağızdan alcaksan sakin yalnizken atma bas donmesi yapiyor ben gecen pazar bayginlik gecirdim 3 saat hareketsiz uyumusum simdi sadece yatcagimda aliyorum cok sık ruya goruyorum bu da etki heraldeBanada yeni verdi herhangi lekenme veya kanamamda yok ama bebişe zarar verir mi dye düşündüm. Doktrıun sana açıklama yaptı mı bu konuda
Alttan fitil olrak kullan dedi. Bende bel ağrısı var ondan mı verdi acaba diye düşündüm. Kalp atışı gelişimi gayet güzel bi sıkıntı yok dedi ama yinede bunu verdi anlamadımIlk basta neden vermediler ki rahmi besliyor ve dusuk olmasini engellemeye yardimci oluyor .Ağızdan alcaksan sakin yalnizken atma bas donmesi yapiyor ben gecen pazar bayginlik gecirdim 3 saat hareketsiz uyumusum simdi sadece yatcagimda aliyorum cok sık ruya goruyorum bu da etki heralde
Alttan fitil olrak kullan dedi. Bende bel ağrısı var ondan mı verdi acaba diye düşündüm. Kalp atışı gelişimi gayet güzel bi sıkıntı yok dedi ama yinede bunu verdi anlamadım
Kizlar gununuz aydin olsun
13 haftalikken ogrendim canimCanim sn cinsiyeti kaç haftalikken ögrendn ?
Hmm bnde iki hafta sonra ögrenirim o vakitt:)) ama tabi kişiden kişiye degışıyor13 haftalikken ogrendim canim
Evet canim benim de 5er cm iki yumurtaligimda da kistlerim vardi bu gebelige engel degil doktorum boyle soylemisti ama zorlastirabilir demisti. Soğan kürü yapmayi denesen aslinda canim kistleri kullanir kullanmaz yok ediyor.. Ben yaptigim ay kaldim Allahin izniyle.. Kist mist yok ediyorkizlar bugun doktora gttim yine tahlil yine her sey yolunda yine kistim orada oylece duruyo. dedim dr bey acaba ben tahlillerine vs bakarak ondan dolayi olmadigini dusunuyorum ayrica senin kistin gbi bi suru hastam var hamile kalan ddi. tabi su da var belkide sana engel olan kistindir herkesin bunyesi farkli ddi. peki kisti aldirmam yonunde ne dusynuyosunuz ddim bnce bi 3 ay daha bekle sonra konusalm gerekirse kisti alalm bide oyle deneyelm ddi.nasip bu isler ddi.esimde haftaici gitcek dr a nasipse. agladm biraz demin insAllah Rabbimin bildigi vardir isteyene tez zamanda hayirlisiyla nasip etsin insAllah.kafami mumkun oldugu kadar dagitmaya calisiyorum kzlar ondan fazlada girmiyorum konuya cok cok opuyorum sizi.yeni bat 18 aralik K kahvekokulu canim.
temmuzda geldim guya mesken tuttum burayi oldu aralık..
canim Allahim seni ve bebegini kayirsin sogan kuruyle ilgili cogu kiside dusuge neden oldugunu okudum ondan dolayi cesaret edemiyorum canim hayirlisi Allahtan bakalmEvet canim benim de 5er cm iki yumurtaligimda da kistlerim vardi bu gebelige engel degil doktorum boyle soylemisti ama zorlastirabilir demisti. Soğan kürü yapmayi denesen aslinda canim kistleri kullanir kullanmaz yok ediyor.. Ben yaptigim ay kaldim Allahin izniyle.. Kist mist yok ediyor