Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dodex i 6 7 ay once bana dahiliye yazdi ama benim igne fobim var once her gun sonra haftada 1 sonra ayda bir olarak bir sene devam etmem gerekiyordu ama yaptırmadım acayip korkarım :KK43: kan tahlillerimi yaptı dr igne verirse caresiz razi gelcem ama igne derken bile kanim cekiliyor:eek:
canim beni de kan tutuyo mesela ama igne fobim yok emin ol bi suru hap icmekten cok daha iidir igne hemde cok daha hizli yol katediyosun. ben hep igne yazin derim zaten reglde de igne vuruluyorum ya bayilcak kadar agrim oluyo cnku kaba etim kevgir gbi oldu zaten delik desik

Sana da günaydın canım kızlar benimde bu ay gitti ya sabah test yaptım yine negatif :KK43: gelsin bir an önce kirmizilar:KK43:
Canim ya uzulme bu ay farkli seyler dene esinde problem var miydi hatırlamıyorum ama kendine çörekotu bal yapabilirsin her gun 1 tatli kasigi ya da preseed jel kullan

Canim ya uzulme bu ay farkli seyler dene esinde problem var miydi hatırlamıyorum ama kendine çörekotu bal yapabilirsin her gun 1 tatli kasigi ya da preseed jel kullan
esimde sıkıntı yok canım benim yumurtaliklar çok yavaş çalışıyor pko var hemde baya ilerlemiş diyo doktor adet düzeni falan kalmadı zaten 41.gun daha birşey yok ve test de negatif önce o kadar duzenliydi ki 30 gün önde bir günü bile sasmazdi bir kaç aydır iyice bozuldu günün geç de bile sevinemiyorum gecen ay 13 ekimdi o zaman benimle olanlar tekrar adet oldu yumurtlama haftasindalar benim daha adet gelmedi

esimde sıkıntı yok canım benim yumurtaliklar çok yavaş çalışıyor pko var hemde baya ilerlemiş diyo doktor adet düzeni falan kalmadı zaten 41.gun daha birşey yok ve test de negatif önce o kadar duzenliydi ki 30 gün önde bir günü bile sasmazdi bir kaç aydır iyice bozuldu günün geç de bile sevinemiyorum gecen ay 13 ekimdi o zaman benimle olanlar tekrar adet oldu yumurtlama haftasindalar benim daha adet gelmedi
Canim arisutu denedin mi pko olanlar yumurta zayifligi olanlar kullaniyor bi arastir derim

Öyle yapayım diyorum ama bir günü bile bulmuyor yine kendini burda buluyorum malesef hiç aklımdan çıkmıyor:KK43:
Canim bende pkoluyum adet duzensizligi hep vardı. Ama hiç üzülme 4.5 yaşında bir oğlum var ve ikincide yolda inşallah. Soğan suyu yap bana yaradı bide folik asit kullan canim

Canim bende pkoluyum adet duzensizligi hep vardı. Ama hiç üzülme 4.5 yaşında bir oğlum var ve ikincide yolda inşallah. Soğan suyu yap bana yaradı bide folik asit kullan canim
soğan suyunu bir kere yaptım ama bir iki gün yaptım devamını getiremedim :KK43:
Çok sıkıldım gercekten her ay hüsrana uğramaktan 18 ay oldu deneyeli hala ortada birşey yok benimle birlikte isteyenler çocuğunun yaş gününü kutlayacaklar neredeyse :KK42: vardır elbet rabbimin bir bildigi:cry:

soğan suyunu bir kere yaptım ama bir iki gün yaptım devamını getiremedim :KK43:
Çok sıkıldım gercekten her ay hüsrana uğramaktan 18 ay oldu deneyeli hala ortada birşey yok benimle birlikte isteyenler çocuğunun yaş gününü kutlayacaklar neredeyse :KK42: vardır elbet rabbimin bir bildigi:cry:
Canim kimseyle kıyaslama daha cok üzülürsun. Vardır bir hayir elbet bizim tanıdık 17 senelik evli ve 9. Tüp bebek denemesinde oldu onlar bile ümidini kesmemisken sen daha yolun basindasin ve ikinciye belki kendiligimden hamile kalırım diye hala ümitli

Her zaman anlatirim dayim 20.yilda baba olabildi simdi büyüdü de okula gidiyor prenses..O zamanlar tedavi kısıtlıydı sorunu saptayamiyordu dr lar ama simdi her seyin ilaci var

Gunaydin canim yaa ne guzel mutlu oldum :KK66:aksam cok agrim vardi hep yattim simdi de kahvalti yapip okula gitcem dr iyiydi yarin da randevum var dua et canim. Sen nasilsin napiyorsun ?
tuh canim ya niye agri okuyo acaba benim arkadasiminda asiri bulantisi vardi 2.5 aylik oldgnda falan gecti ck sukur.insAllah guzel haberler alirsn bnde napim iyiyim canim bildigin gibi

X