- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.348
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #9.301
Yaaaaa canimsin seen yaaa ölürüm sana sıradaki sensinkacta gitceksiniz ay bu gece bitmicek yahu sanki doguma gidiyosun catladik valla Afilim92
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaaa canimsin seen yaaa ölürüm sana sıradaki sensinkacta gitceksiniz ay bu gece bitmicek yahu sanki doguma gidiyosun catladik valla Afilim92
Yaaa canım nasıl mutlu oldum anlatamam Minnağın sana merhaba demiş Rabbim sağlıkla ilerleyip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Çok tebrik ederim hayırlı olsun çok şükür bugünlere
Rabbim nasip etvek inşallah canım dualarımızı tam tutalım olucak DualarımdasıninsAllah canim ya 5.ayimiz uzuluyorm artk Rabbim aratmasin ama bi heves bekliyorum ne bilim bilemiyorum heyecanla bekliyorumm Allah razi olsn canim duani eksik etme
Sen benim sevincime yurekten katildin ya Rabbim sana da yasatcak ben inaniyorum su an cok duygusalim ama kendime gelince daha cok yazacagim var .Benim en yakin arkadasim 5 6 aylim hamile 2 kez fenalasti hastaneye kaldirdik yanda ben vardim hamile gorunce aglasam da onun yanda gozyasimi icime akittim ve ona iyilik etmeye calistim Rabbim biliyor içimizikacta gitceksiniz ay bu gece bitmicek yahu sanki doguma gidiyosun catladik valla Afilim92
Belki sende hamissindir cnm insallahah canm keske bnim testim olsa ayy bi tuhaf oldm yaziyi okuyunca Afilim92 arkadasimizin testi
Yaaaaa canimsin seen yaaa ölürüm sana sıradaki sensin
Kizlar sonuc bekliyoruz dk gecmiyor .Allah razi olsun hep yanimda oldunuz ayakta sizin sayenizde durdum her umutsuzluğa kapildigimda size kostum nisanda kimyasal geçirdiğimde bir daha hamile kalamiycam diye üzülmüştüm 10 ay sonra geldi mucize kronikcim emin ol sen de kalcan hele sizin hic sorun yok ben sayayim mi esimde morfoloji hiz sayi dna hasari vardi
Sen benim sevincime yurekten katildin ya Rabbim sana da yasatcak ben inaniyorum su an cok duygusalim ama kendime gelince daha cok yazacagim var .Benim en yakin arkadasim 5 6 aylim hamile 2 kez fenalasti hastaneye kaldirdik yanda ben vardim hamile gorunce aglasam da onun yanda gozyasimi icime akittim ve ona iyilik etmeye calistim Rabbim biliyor içimizi
Kizlaaar 86 cikti
insAllah canimm ya bi umut bekliyorumBelki sende hamissindir cnm insallah
Allahh beeeee oleyyyyy ayy kurban olurum gozun aydin canim inanamiyorum tebrik ederim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin RabbimButun kotu gunler geride kaldi sonunda yasasinKizlaaar 86 cikti
Tekrardan hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla ilerlemeni kucağına almanı nasip etsin çok çok sevindim Rabbim dualarımızı geri çevirmiyor vakti gelince bizleri nasiplendiriyoKizlaaar 86 cikti
canimm ne sıkntilar yasamissin ya cok sukur gecti hepsi cok sukur doktor bana bi problemin yok ddi ve 5.ayimizdayiz sukursuz oldugumu dusundum yazini okuyunca Allahim insAllah bana da nasip eder canimkızlar hikayemi merak edenler buyursun yazdım uzun uzun ozellikle kronik sen oku ki umut olsun
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/mucizem-beni-buldu-size-de-umut-olsun.1041706/
sana hep dua edeceğim kafanı takma bak neler atlattık bizcanimm ne sıkntilar yasamissin ya cok sukur gecti hepsi cok sukur doktor bana bi problemin yok ddi ve 5.ayimizdayiz sukursuz oldugumu dusundum yazini okuyunca Allahim insAllah bana da nasip eder canim
duygu kızzz rüyan cıktı yaa vallaaAllahh beeeee oleyyyyy ayy kurban olurum gozun aydin canim inanamiyorum tebrik ederim sag salim kucaginiza almayi nasip etsin RabbimButun kotu gunler geride kaldi sonunda yasasin
Oyle oldu valla kuzum cok saskinimcok sevindim hayirli evlat olsun insallah esin ne tepki verdi anlatsana şoku atlatabildi miduygu kızzz rüyan cıktı yaa vallaa
Ahahah cok hoş ikinizde mutlu olmayi fazlasiyla hakettiniz her anin keyfini cikarinanlatıyorummm
ayagım burkuldu cabuk gel diye aradım yarm saat sonra kapıdaydı gel üstümü giyemedim yardım et dedim . salona geçti son testi peçeteye sarıp bantladım zor acılcak sekılde ve yarın yıldonumu oldugu için not yazdım yıldönümümüz kutlu olsun bu küçük hediye senin için diye onu süslü bir kutuya koydum .-salona geçti ya hediyemi bugün vereyim dedim yok yok ayagın önemli hadi gelince ver dedi olmaz dedim ısrarladım .Bu arada video modu actım .Kutuyu actı yazıyı okudu peceteye yöneldi pembe uc kısmı gördü ilk bu ne yaa kalem mi aldın dedi evet dedim suratı düştü .Sonra tamamını açtı şok bu ne yaa ne yaaa bu dogru mu yani ben baba mı olcam filan dedi bana sarılıyor birlikte agladık bagırıyor baba olcam diye sus diyorum anlamıyor beni kucakladı döndürüyor .Yarım saat mala bagladık sonra test vermeye gittik öyle işte