Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gec dollenmenin bile simdiye cikmasi gerekirdi sanki 26 sinin ustunden baya gecmis

olabilir canim kan testi yaptir en kesin sonuc icin bnce

Insallah ama karnım bugun de agriyor sen nasilsin ?
bnim daha 8gun var bnimde normalda olmayan tek belirtim afedersn ic kismi ve yanlar cok sızlıyo yumruk atilms gbi ilk evlendgmde bi tek boyle olmustu daha olmamsti niye anlamadm.her ay tutunmayi kolaylastiriyo diye duphaston yaziyodu dr kontrole gtmedm hapi da icmicem bi ayda icmim bakm hayirlisi

Akinti durumun nasil canim ?

Insallah bebistendir

Gunaydin arkadaslar canlarrr benim kirmizilar geldi dun sabah butun gun yollardaydim o kadar cok sancim varki anlatamam ve rengi cok koyu ve surekli hemen hemen 1 tl buyuklugunde parcalar geliyor kan mi diye biraz peceteyle ezmeye calistim degil beklemis kan boylrmi oluyor bilmiyorum daha once hiic 8 gun gecikmemistim ve boyle parca parca ilk defa denk geldim ve parcalanmiyor

acaba kimyasal gebelik mi oldu canim kan vermedigin icin baslangicini bilemedik doktor anlarmiki simdi gitsen pek zannetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…