- 1 Haziran 2017
- 674
- 935
- 32
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #9.121
Ah yakin olabilseydik kendimi parcalardm vallahi kuzuma basla ufaktan ufaktan cnm ama yeni dogan kiyafetine cok yuklenme sonra kaliyor yani kiyafet alisverisine cikinca 0-3 aylik 5 takim olsa yeterli cunku benim oglumda oldugu gibi elinde patlayabilir kiyafetler iri bebek olursa biz kiyafeti yenidogana abandik aman aman rezl olmiyim fazla olsn kusar sik sik kirletr diye oglum bir dogdu 4.200 yenidogana sigmiyor ayakli pijamalarda tulumlarda bacaklarini uzatamiyor boyuda 53 tu ben surekli kiyafet almaya ciktim her firsatta onca kiyafetide oglumn hayrina benden sonra dogm yapan bir akrabaya vermistimAh kurban olurum bizi merak etmis teyzesi cok sagol, tesekkur ederiz. Bizi vurmadi sel baskini yavrum, cok sukur bitti. Insallah ogluma kardes gelcek sendennnDualarim hepinize yavrucum. Cidden kismet isi, buradaki bir hemsire 'bebek hazirsa gelir, anne-baba hazir olunca degil' demisti cok dogruydu, hosuma gitmisti, kismetiyle gelsin kuzularimiz. Bende ogluma ne almaliyim, hastane cantasi vs. onlara bakmaya basladim artik zamani geldi diye dusundum. Yavas yavas yapiyorum teyzesi, dogumda hic akrabam olmayacak ailem falan, esim ve ben Halledicez insallah Allahin izniyle, ilk bebek olunca insan, yaninda insan ariyor..
Allah razı olsun kuşum, demen bile moral oldu inan. Kendi göbeğimizi kendimiz kesicez artık. 4-5 saatlik yok yokki aramızda 13 saat sürüyor buraya gelmekAh yakin olabilseydik kendimi parcalardm vallahi kuzuma basla ufaktan ufaktan cnm ama yeni dogan kiyafetine cok yuklenme sonra kaliyor yani kiyafet alisverisine cikinca 0-3 aylik 5 takim olsa yeterli cunku benim oglumda oldugu gibi elinde patlayabilir kiyafetler iri bebek olursa biz kiyafeti yenidogana abandik aman aman rezl olmiyim fazla olsn kusar sik sik kirletr diye oglum bir dogdu 4.200 yenidogana sigmiyor ayakli pijamalarda tulumlarda bacaklarini uzatamiyor boyuda 53 tu ben surekli kiyafet almaya ciktim her firsatta onca kiyafetide oglumn hayrina benden sonra dogm yapan bir akrabaya vermistim
Kismet canim bugunde birsey olmadi 2 gun daha beklicem olmazsa kan vericm ama olmuyo boyle
Ah caniimm dolaba yani dondurucuya yemek atmaak kadar kolaylik saglayan baska birsey yok inan zaten ilk 40 gun varligi yoklugu pek belli olmuyor bebeklern surekli emzir gazini cikar altini al yatir geciyor onemli olan kolik yada gazli bebek olmaz insallahAllah razı olsun kuşum, demen bile moral oldu inan. Kendi göbeğimizi kendimiz kesicez artık. 4-5 saatlik yok yokki aramızda 13 saat sürüyor buraya gelmekArtık yavaştan Ikea'dan çekmece beşik falan almaya başladık. ÇEkmece kurulunca ufaktan çamaşırları yıkayıp, ütüleyip, yerleştireyim diyorum, daha ev temizliği ve dolaba yemek atma kısmı hatta hastane çantası hazırlama evresi var ama Allahtan ona daha var Burada diğer konulara yoğunlaştım şimdi ne alayım ne almayayım diye, seninle aynı fikirdeyim yavrucum, doğduktan sonra kalanı almak daha mantıklı geliyor, kenarda kalmasından ziyade Yaa inşallah regl olmazsın yaaaa 2018 bebişimiz olur ikimizinde, ben regle 3 gün kala öğrenmiştim kız, herkeste değişir tabi de, senin olayı çok merak ettim baakk
Senin kız olacak anam, belli yani baya nazlıAh caniimm dolaba yani dondurucuya yemek atmaak kadar kolaylik saglayan baska birsey yok inan zaten ilk 40 gun varligi yoklugu pek belli olmuyor bebeklern surekli emzir gazini cikar altini al yatir geciyor onemli olan kolik yada gazli bebek olmaz insallah
Ben sanmiyorum cnm gebelik olacagini ama oglumda tutturdh gene kardeste kardes ister istemez acabami demiyorum degil kismet artik ama zerre kadar ne hamilelij belirtisi var nede adet belirtisi o derece rahatm gecen aylarda daha bir kere iliski olsun kafadan bin tane belirti yasiyirdm bu ay 4 gun gecmis normalda bugun bitmesi gerekiyor rglm ama tik yok
Erkekler massallah aslanlar gibi gumbur gumbur geliyor adet gecikmeden ben buradayim sinyalleri veriyor kalp atislari 6. Haftada duyuluyor cinsiyeti ruyalarda hemen belli oglumda ilk deneme ve tek denemede tutmustu oradan biliyorumSenin kız olacak anam, belli yani baya nazlıKafaya taktıkça aslında olacağı varsa da olmuyor gibi ya bende anlamadım ki canım. Ben çok uğraşmadığım için bilemiyorum da benimkinin geleceği varmış hazır kıt'a bekliyormuş Seninde gelsin artıkkk, ne zaman test yapcan ?
iyiyim canim bnim sen nasilsn bizde bekleme surecine girdik bugun itibariyle 12 13 14 16.gunleri degerlendirdik ovulasyon testinde cift czgiyi de 13unde gordm Allahtan hayirlisi artk canim ya daha da cok var gunler gecmiyo sen nasilsin
Insallah bebisin gelir canim ben de iyiyim takilmamaya calisiyorumAfilim92 iyiyim canım sen nasılsın? Beklemekle geçiyor işte zamanımız. Geçen sefer geç çatlama olmuştu ama bu defa normal zamanda galiba. Değerlendirmeye çalışıyoruz bu haftayı. İnsallah hepinizden güzel haberler alırız bu ay
Ben de gun saymıyorum akisina biraktim cunku cirpindikca batiyorum stresten rahatsizlik yasiyorum basim agriyor midem agriyor artik takilmamaya calisiyorumiyiyim canim bnim sen nasilsn bizde bekleme surecine girdik bugun itibariyle 12 13 14 16.gunleri degerlendirdik ovulasyon testinde cift czgiyi de 13unde gordm Allahtan hayirlisi artk canim ya daha da cok var gunler gecmiyo sen nasilsin
Bende iyiyim cnm
Sen niye bu kadar yumuslara takiliyon rahat birak bikizlar bise sorcam ya bugun 17.gunum hala sari akintim devam ediyo catladiktan sonrada akinti devam eder mi
iyiyim cok şükür canım ne olsun aynı durumlar bat 13 kasım tabi bu ayda gecikmezse yine bu sabah test yaptım koskoca bir negatif
Iyiyim tatlim sen napiyon o ne guzel emoji dir oyle yaNapiyon
Adete yakın baslayıp devam eden akıntıdır o.Genelde benimde oluyor.Çatlamayla ilgili değil bence tatlım ondaki akıntı şeffafla beyaz arası ve yapışkan. Elinle ellediğinde uzuyor parmaklarının arasında zaten bir gün oluyor.kizlar bise sorcam ya bugun 17.gunum hala sari akintim devam ediyo catladiktan sonrada akinti devam eder mi
ah canim ben kontrol manyagim keske olmasam illa arastircam bakcamSen niye bu kadar yumuslara takiliyon rahat birak bi
seffaf degil ya ondan ilgimi cekti canim tsk edermAdete yakın baslayıp devam eden akıntıdır o.Genelde benimde oluyor.Çatlamayla ilgili değil bence tatlım ondaki akıntı şeffafla beyaz arası ve yapışkan. Elinle ellediğinde uzuyor parmaklarının arasında zaten bir gün oluyor.
Benim de 15 kasım test almayacağım cikmayacak biliyorum tedavimiz bile tamamlanmadiiyiyim cok şükür canım ne olsun aynı durumlar bat 13 kasım tabi bu ayda gecikmezse yine bu sabah test yaptım koskoca bir negatifsen nasılsın sende durumar ne
Rabbim nasip etsin tez zamandaIyiyim tatlim sen napiyon o ne guzel emoji dir oyle ya
Yok canim ben balikesir burhaniyedeyimCanim nerede dr un?bende tup bebege gitmeden bekleme suresi verdiler bana 3-4 ay daha olmazsa tup bebege gidicez yas faktoru nedeniylebu ara zaman icin ilgili dr arayisindayim aslinda...bir dusuk yasadim pzikolojim uzun sure kendine gelemedi simdi de 6-7 ay olkdu hzmile kalmadin yasin 40 direkt tup bebege git diyor devlet hastanesi drlari!kendiliginden ilk aydan hnamile kalan biri olarak istemiyorum bende tup bebek denemek...tup bebek merkezide 3-4 ay bekleyelim esinde de sende de sorun yok dedi Allahtan!senin dr istanbulda mi?