Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ilk bebegime karar verdigim zaman dogum kontrol hapi icmeyi Haziranda birakmis, yumurta takibine baslamis ve Temmuz 8'de hamile kaldigimi ogrenmistim. Hic ummadigim anda ruyamla hamile kaldigimi ogrenmistim.
Oğlum olacakmis kizlar
Allah nerede ne kadar isteyen varsa hepsine nasip etsin, tum ictenligimle diliyorum Sehri321 teyzesi gorusemedik, eski topige gelince hemen aklima geldin canim, nasilsin ? Bebiş geliyor mu ?

Temmuz topigi diye temmuz yazmisim evet evet
Insallah oyle olur kuzum dua et sen nasilsin bakalim
dualarımdasınız her zaman canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bende bu ay saldım bir şey yapmıyorum bu ay reglden sonra rahim filmi çekilecek inşallah bebişim kendiliğinden gelir bu ay da hiç birşeye gerek kalmaz canım rabbim tüm isteyenlerin kucağını boş koymasın bir an önce o duyguyu tatdırsın bize

Insallah kuzum Rabbim imtihanimizi sonlandirsin

Canım öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipe etsin, belirtilerin nelerdi erkek bebek için birde kesen hangi taraftaydı sağ sol doğru mu bunlar

Canım öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasipe etsin, belirtilerin nelerdi erkek bebek için birde kesen hangi taraftaydı sağ sol doğru mu bunlar
Amin canim, tesekkur ederim. Kesemin nerede oldugunu hatirlamiyorum valla soldu sanirim. Belirtiler kisiden kisiye degisir canim ben hem eksiyi hem de tatliyi cok yerim hala oyle yani Nutellaya kafa atiyoruz Hic bulantim, kusmam olmadi. Son zamanlarda kan basincinin da degismesiyle bas donmelerim basladi. Akintim var, beyaz renkte. Cok gazim oluyordu ilk zamanlar, regl sancisi gibi ama artik gecti ben 2. Trimester'a girdim artik, 5 ayligiz. Yalniz yuzuk testi de cikmis bulundu artik ona guluyorum Ikinci de kiz olursa, calisiyor demek Allah sizlere de bu duygulari nasip etsin insallah. Ben Amerikada yasiyorum, Turkiye ziyaretinde annemle aldiklarimizi aciyordum, arada pembe coraplar da cikiyor, o zaman cinsiyeti bilmiyorduk tabi, gecen hafta ogrendik

Ahh teyzesi yer onun totosunuu iyiyim cnm sukur iyi haberlerini aldm daha iyi oldum. Malum texas sel baskini falan merak etmistim seni .
Ben iyiyim cnm 4 gunum gecti suan icimden bir ses kalk test yap dedi ve sabah saat 5.45 test yaptim negatif zaten saglik sorunlarimda cozumlenmeden olmamasi daha iyi oluyor gibi ama insa bir mucizede bekliyor yani hani bir mujde kismet canim

Insaallah tutar canim yaa insaallaahh

Ah kurban olurum bizi merak etmis teyzesi cok sagol, tesekkur ederiz. Bizi vurmadi sel baskini yavrum, cok sukur bitti. Insallah ogluma kardes gelcek sendennn Dualarim hepinize yavrucum. Cidden kismet isi, buradaki bir hemsire 'bebek hazirsa gelir, anne-baba hazir olunca degil' demisti cok dogruydu, hosuma gitmisti, kismetiyle gelsin kuzularimiz.Bende ogluma ne almaliyim, hastane cantasi vs. onlara bakmaya basladim artik zamani geldi diye dusundum. Yavas yavas yapiyorum teyzesi, dogumda hic akrabam olmayacak ailem falan, esim ve ben Halledicez insallah Allahin izniyle, ilk bebek olunca insan, yaninda insan ariyor..

merhaba canım bizde 17 haftalık olduk.kilo aldınmı canım

merhaba canım bizde 17 haftalık olduk.kilo aldınmı canım
Merhaba canimm, ben daha yeni kilo almaya basladim. Gebeligimin ilk haftalari kilo vermistim yani 4kg kadar, simdi verdigimi geri almisim gecen hafta gittigimde ogrendim. Gebelik oncesi nasilsam hala ayniyim, ama artik gobegim cikmaya basladi, goguslerim baya buyudu ve kahverengi olmaya basladi. Bi de insan amerikada olunca agiz tadina uygun pogaca, borek bulamiyor, dogal olarak yiyemiyorum yani Normal dogum istiyorum, umarim oyle de olur, sen kac kg aldin tatlis ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…