Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar dun aksam testte cift cizgiyi gordum dmistim ya bu aksam yine cizgi vardi ama hafif rengi acilmsti gece birden kasiklarmda agri hissettm o kadar akinti geldiki camasirim islanmis szce yumurta catlamismidir? ilk defa bu kadar hissettm degerlendirdik ins ya nasip Allah buyuk

Insallah canim

Insallah tutmusstur cnm Bnm❤❤☺

Aa kizlar bu ekim ayinda regl 4. Gunu tekrar hormon bakti doktor ve gene prolaktin 30 ustu cikti ve doktorum endokrinoloji bolumune sevk etti bakmalari icin yarin endokrinolojiye gidicem daha once bu bolume gidenvarmi acaba

merhaba kızlar minik bi kızımız olucakmıs ece geliyo.ablaları sizinle dert ortagı olduk 2-3 ay cok sey paylaştık çok sükür sonucu güzel oldu.dualarımız sizinle ecede sizlere dua ediyormuş selamı var hemen arkadaş getirin bana diyor ona göre rabbim ennn kısaaa zamanda o müjdeli haberi almayı nasip etsin hepinize.

inşallah tutmustur canım sıcak tut ayaklarını belini falan calışmaya devam ama bu akşamda yarın akşamda degerlendirin

Çatlamıştır canım ağrı ve akıntı belirtisi oluyor. Hadi inşallah sonuç güzel olur

Gözün aydın canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin prensesini

15 temmuz bat ve evlilik yıldönümüm ama dedigim surprizi yapabileceğimi sanmiyorum hamilelige dair hic bir belirtim de yok umudum da .yeni bir surpriz bulmalıyım yil dönümünüz icin
15 kasım herhalde canım umudunu kesme şimdiden inşallah evlilik yıldönümünüzde hediyeniz olur bebişiniz kırmızı kart yemediğimiz sürece umutlar bitmez

Bugun gittim canm 10 gunu gecmedigi icin baska doktor bakmadi ne sacma Yarin insallah gidicem Eşimle.Benim bebek simdiden babaci Bn ikidir gidiyorm duyamiyorm.Illa babam gelsin oyle diyor Yarin gidicez eşimle insallah duyarizz❤❤❤ Sagol cnm sordugun için

Hadi bakalım inşallah duyarsınız canım geç olsun güzel olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…