- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.348
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #9.141
Topik ruh Hani biz hamile kalana kadar burdaydiniz ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ee canim ister istemez yukunu alan yola revaan oluyor baska bir atmosfer hamilelik surekli ogrenme istegi hergun yeni bir bilgi gerektiriyor ve getiriyor ister istemez baska topiklerde can buluyor darisi basimiza insallah rabbim bir kere daha o hamilelik mucizesini yasatsa bana bize cani gonulden isteden dileyen herkeseTopik ruh Hani biz hamile kalana kadar burdaydiniz ?
Ahaaaa haziran topigunde takip ettigim arkadas rumuzun unutulcak gibi degildi bebisin kocaman olmis masallah rabbim saglikla kucagina aldigin gunleride gostersinIlk bebegime karar verdigim zaman dogum kontrol hapi icmeyi Haziranda birakmis, yumurta takibine baslamis ve Temmuz 8'de hamile kaldigimi ogrenmistim. Hic ummadigim anda ruyamla hamile kaldigimi ogrenmistim.
Oğlum olacakmis kizlar
Allah nerede ne kadar isteyen varsa hepsine nasip etsin, tum ictenligimle diliyorum Sehri321 teyzesi gorusemedik, eski topige gelince hemen aklima geldin canim, nasilsin ? Bebiş geliyor mu ?
Aynen canim aynen umudum da yok yani arada bende girip bakiyorum 1 kisi daha hamile kaldimi acaba diyeKizlar biz hamile kalana kadar takilcaz burlarda sonrada baska gelismeleri yazcaz ben bile arada hafta 1 belki 2 haftada 1 giriyorum sin zamanlarda hepi topu bi kac kisi kaldik kim hamile kalmayi basarabildi diye giriyorum valla yoksa unutmaya calisiyorum
Gunaydin canimm benim gecikti bu ay 6. Gunum ama icimde hicbir his yok sanki kan vermeye gitsem yolda adet olucakmisim gibi hissediyorm inat ediyorum ilk defa boyle grciktim ama sifir umut ve belirti birtek kabizm ve gazim var normalde adet donemi yaklastimi goguslerim hassaslasir yumurtlamadada oyle olurda ben her ay acabalara kapilirim bu ay sanki erkegim inanilmaz rahatm takmiyorum da kafayaGunaydin kizlar insallah bizim de tatli telaslarimiz olur mesela adetimiz gecikir silik cizgi paylasiriz sonra koyulasir filan :)
Eczaneden test al bence hastaneye sonra gidersin cikarsa ki insallah cikar .Normalde ben gece ya da gunun erken saatleri adet olurum gecen ay olmadim aksam olmak uzereydi .Haritadan yakin eczane buldum çıkışta gidip alayim diye .Gitmeme 5 dk kala adet oldum ve cok ağladımGunaydin canimm benim gecikti bu ay 6. Gunum ama icimde hicbir his yok sanki kan vermeye gitsem yolda adet olucakmisim gibi hissediyorm inat ediyorum ilk defa boyle grciktim ama sifir umut ve belirti birtek kabizm ve gazim var normalde adet donemi yaklastimi goguslerim hassaslasir yumurtlamadada oyle olurda ben her ay acabalara kapilirim bu ay sanki erkegim inanilmaz rahatm takmiyorum da kafaya
4. Gunu sabah 5 tllik testi yaptim cikar herhalde silikte olsa dedm cikmadi bende sabah saatlerinde oluyorum hep bekarliktan beri degismedi sabah kalkiyorm bakiyorm yok tamam aksama kadar yok bugunde yok diyorm. Ya kan vermemi yuzlesmemi istiyo yok diye ama bu sefer o kan testinde 2.00 gormek istemiyorum . Gitmicem gun icindede disari cikabilirsem alicm testEczaneden test al bence hastaneye sonra gidersin cikarsa ki insallah cikar .Normalde ben gece ya da gunun erken saatleri adet olurum gecen ay olmadim aksam olmak uzereydi .Haritadan yakin eczane buldum çıkışta gidip alayim diye .Gitmeme 5 dk kala adet oldum ve cok ağladım
Cok sukur cnm sen ne iyi saglam ciktin hic terk etmedn buralari sen nasilsin nasil gidiyorGunaydin kizlar nasilsiniz
Yok gecikmedi gun sonu geldi sadeece4. Gunu sabah 5 tllik testi yaptim cikar herhalde silikte olsa dedm cikmadi bende sabah saatlerinde oluyorum hep bekarliktan beri degismedi sabah kalkiyorm bakiyorm yok tamam aksama kadar yok bugunde yok diyorm. Ya kan vermemi yuzlesmemi istiyo yok diye ama bu sefer o kan testinde 2.00 gormek istemiyorum . Gitmicem gun icindede disari cikabilirsem alicm test
Senin gecikmismiydi gecen ay cnm
zaten hep beklemediğimiz aylarda gelirmiş bebişler canım inşallah bu ay nasip etmiştir rabbim ama biz bir türlü düşünmeden strese girmeden yapamıyoruzBenim de 15 kasım test almayacağım cikmayacak biliyorum tedavimiz bile tamamlanmadi
Iyiyim kuzum sen nasilsin bebisin nasilGunaydin kizlar nasilsiniz
En cok tedavi kotuye mi gidiyor endisesi ile stres yasiyorumzaten hep beklemediğimiz aylarda gelirmiş bebişler canım inşallah bu ay nasip etmiştir rabbim ama biz bir türlü düşünmeden strese girmeden yapamıyoruz
stres yapma canım bol bol dua et rabbim doğru zamanda verecek bebişlerimizi tedavi iyi gidiyordur canım sıkma canını onun için rahatına bak düşünmemeye çalış bir bakmışsın oluvermiş kısmetEn cok tedavi kotuye mi gidiyor endisesi ile stres yasiyorum
Dusunmemeye calisiyorum ama ruyamda bile bunlarla uğraşıyorum canim yaa normalde cok derin dusunen bi insanim zatenstres yapma canım bol bol dua et rabbim doğru zamanda verecek bebişlerimizi tedavi iyi gidiyordur canım sıkma canını onun için rahatına bak düşünmemeye çalış bir bakmışsın oluvermiş kısmet
aynı ben canım normalde bu ay tedavi yok onun için kendimi rahat bırakacam bu ay nasıl olsa olmaz önümüzdeki ay kısmetse diyordum ki son 10 gün yaklaşınca hafifi hafif başladı ve her gün daha da arttı merak stresDusunmemeye calisiyorum ama ruyamda bile bunlarla uğraşıyorum canim yaa normalde cok derin dusunen bi insanim zaten
Insallah olur canim Rabbim duyuyor sesimiziaynı ben canım normalde bu ay tedavi yok onun için kendimi rahat bırakacam bu ay nasıl olsa olmaz önümüzdeki ay kısmetse diyordum ki son 10 gün yaklaşınca hafifi hafif başladı ve her gün daha da arttı merak stres
aynen canım inşallahInsallah olur canim Rabbim duyuyor sesimizi