- 1 Haziran 2017
- 674
- 935
- 32
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #9.121
Ah yakin olabilseydik kendimi parcalardm vallahi kuzuma basla ufaktan ufaktan cnm ama yeni dogan kiyafetine cok yuklenme sonra kaliyor yani kiyafet alisverisine cikinca 0-3 aylik 5 takim olsa yeterli cunku benim oglumda oldugu gibi elinde patlayabilir kiyafetler iri bebek olursa biz kiyafeti yenidogana abandik aman aman rezl olmiyim fazla olsn kusar sik sik kirletr diye oglum bir dogdu 4.200 yenidogana sigmiyor ayakli pijamalarda tulumlarda bacaklarini uzatamiyor boyuda 53 tu ben surekli kiyafet almaya ciktim her firsatta onca kiyafetide oglumn hayrina benden sonra dogm yapan bir akrabaya vermistimAh kurban olurum bizi merak etmis teyzesi cok sagol, tesekkur ederiz. Bizi vurmadi sel baskini yavrum, cok sukur bitti. Insallah ogluma kardes gelcek sendennn Dualarim hepinize yavrucum. Cidden kismet isi, buradaki bir hemsire 'bebek hazirsa gelir, anne-baba hazir olunca degil' demisti cok dogruydu, hosuma gitmisti, kismetiyle gelsin kuzularimiz.Bende ogluma ne almaliyim, hastane cantasi vs. onlara bakmaya basladim artik zamani geldi diye dusundum. Yavas yavas yapiyorum teyzesi, dogumda hic akrabam olmayacak ailem falan, esim ve ben Halledicez insallah Allahin izniyle, ilk bebek olunca insan, yaninda insan ariyor..
Kismet canim bugunde birsey olmadi 2 gun daha beklicem olmazsa kan vericm ama olmuyo boyle