Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de iyiyim canim evin islerini hallettim okula hazırlanıyorum bir taraftan da muge anli izliyorum :halay:
Kolay gelsin cnm bnde kaçırdığım dizi vardı onun tekrarınıni izliyorum 12.30 gibi cuma kuran imiz var oraya gidicem sana da dua edicem bacim aklımdasin inşallah en kisa zmanda güzel bi yavrumuz olur

Kolay gelsin cnm bnde kaçırdığım dizi vardı onun tekrarınıni izliyorum 12.30 gibi cuma kuran imiz var oraya gidicem sana da dua edicem bacim aklımdasin inşallah en kisa zmanda güzel bi yavrumuz olur
Sagol canim .Aa oyle mi Allah kabul etsin hep cuma sohbetlerine katilmak istemisimdir ama isten dolayi olmuyor .Allah razı olsun canim Rabbim sana da hayirli evlat nasip etsin

kizlar aklima ne geldi bugun temmuzda dusunerek gruba dahil olduk ya ilk istedgmzde olsaymis 5 aylik hamis olcaktk:KK43: uzulmuyorum desemde kafama takiyorum Allaha tevvekkulum sonsuz insAllah hakkimizda hayirlisi olsun
Kiz ben martta baslamistim ilk orda takip ettigim arkadaslarimin 4 haftasi kaldi doguma olsun bizimkiler gec gelcek ama pire gibi gelcekler sabirla bekliyoruz dimi ama ya olcak bizimde olcak birgun sende bende buraya toplasin biz hamileyiz diycez az kaldi allahin izniyle canim benim az daha sabir

Kizlar benimde bu ay kist cikti cyclo progynova verdi duzenliyiciymis ve inofolic combi mavi hapi pembe sasesiyle degistirdi matofin verdi insulin direnci icin bir mide bulantisi yapiyor sormayin kafam kalkmiyor valla elevit verdi bir suru tahlil yaotirdi baska hepsi temiz cikti yeni doktor bu 1 saat muayene ediyo valla her seyi inveliyor adet oluo 3 cu gunu gidicem insallah daha 20 gun var zaten bebis tedavisi yok yani bu ay vucudu hazirliyoruz bakalim insallah aralik ayinda guzel haber verebilirim size kismetimde varsa olmadi ocak subat mart derken giderde gider bizim aylar

Insallah bitanem insallah dogru doktoru bulmusumdur ben cok sevdim zaten cok sicak ilgili kafayi dagittiriyor insana baba gibi ayni insallah sonuc alirim ondan artik
Canim nerede dr un?bende tup bebege gitmeden bekleme suresi verdiler bana 3-4 ay daha olmazsa tup bebege gidicez yas faktoru nedeniyle :KK43: bu ara zaman icin ilgili dr arayisindayim aslinda...bir dusuk yasadim pzikolojim uzun sure kendine gelemedi simdi de 6-7 ay olkdu hzmile kalmadin yasin 40 direkt tup bebege git diyor devlet hastanesi drlari!kendiliginden ilk aydan hnamile kalan biri olarak istemiyorum bende tup bebek denemek...tup bebek merkezide 3-4 ay bekleyelim esinde de sende de sorun yok dedi Allahtan!senin dr istanbulda mi?

kizlar bise sorcam ovulasyon testi yaptim cift cizgi cikti bu aksam catlama ne zaman oluyo yani cift cizgiden snra o kismi anlamadm tam kac gun icnde yani

kizlar bise sorcam ovulasyon testi yaptim cift cizgi cikti bu aksam catlama ne zaman oluyo yani cift cizgiden snra o kismi anlamadm tam kac gun icnde yani

Kizlar dun regl olmam gerekiyordu ama olmadm hatta fark etmedm bile gunumumn gectigini o kadar uzagim bu ay bu konuya cunku hem her ay erken gelir hemde zaten bu ay 20 yumurtlama donemine denk gelmisti ve 20 sinde kolposkopi yapildi 1 hafya oncesindnde ve 1 hafta sonrasindan iliskj yasakti :110: acaba kolposkopiden dolayimi gecikiyor :işsiz:

Kizlar dun regl olmam gerekiyordu ama olmadm hatta fark etmedm bile gunumumn gectigini o kadar uzagim bu ay bu konuya cunku hem her ay erken gelir hemde zaten bu ay 20 yumurtlama donemine denk gelmisti ve 20 sinde kolposkopi yapildi 1 hafya oncesindnde ve 1 hafta sonrasindan iliskj yasakti :110: acaba kolposkopiden dolayimi gecikiyor :işsiz:
muhtemelen ondan olabilir canim vucudumuz farkli her seye tepki veriyor

X