- 19 Ekim 2016
- 1.985
- 2.223
- 30
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #9.001
Dikkat et kendine canimBen de iyiyim biraz yazin kirilan ayagim ağrıyor o kadar kuzum
iyiyiz canim nolsun ayni sen nasilsn gecmis olsun uzan dinlen yorulmussundurGunaydin kizlar nasilsiniz ?
Maalesef okuldayim canim dinlenemedim bastikca kramp giriyoriyiyiz canim nolsun ayni sen nasilsn gecmis olsun uzan dinlen yorulmussundur
Canim düşük mu yaptin yoksaBu tipik bana uğurlu gelmişti temmz ayında Bu ayda inşallah uğurlu gelir bat 12 kasım allahım inşallah kızlar dua edin bana hamile olanlar olmayanlar
Gözün aydın:) Benim nazlı hala yok dünden beri. Onlarında dengesi kaçtı. Sinyal veriyor sabahtan beri bir sökülemedi
evet ağustosta düşük yaptım canım ne yazık ki ya:Canim düşük mu yaptin yoksa
Canim Rabbim sabir versin insallah yeniden hamile kalirsin bilinen bir rahatsizligin var mi pihtilasma gibi ya da esinde morfoloji sorunu gibievet ağustosta düşük yaptım canım ne yazık ki ya:
YOK hayır canım benim degerlerim normaldi eşiminde normaldi klomen ile hamile kaldım belki ondan belkide hamile iken ilişkiye girdim ilk haftalrda riskli aslında ama oldu işte ve ondan 2 saat sonra kanamam basladı kasık agrım basladı derken düştü allahım benim sucumö varsa beni affetsin dıyorum.Canim Rabbim sabir versin insallah yeniden hamile kalirsin bilinen bir rahatsizligin var mi pihtilasma gibi ya da esinde morfoloji sorunu gibi
Oyle dusunme vardir bir hayir belki ilerleyen haftalarda dusecekti senin hayatin da tehlikeye girecektiYOK hayır canım benim degerlerim normaldi eşiminde normaldi klomen ile hamile kaldım belki ondan belkide hamile iken ilişkiye girdim ilk haftalrda riskli aslında ama oldu işte ve ondan 2 saat sonra kanamam basladı kasık agrım basladı derken düştü allahım benim sucumö varsa beni affetsin dıyorum.
DGRU CANIM herseyin hayırlısı belki de bu hayırlısıydıOyle dusunme vardir bir hayir belki ilerleyen haftalarda dusecekti senin hayatin da tehlikeye girecekti
Merhaba canim cok sukur iyiyiz sen nasilsin hersey yolunda mi
Ay kuzum yarin gitcez ogrenmeye gostercek mi minnoş bakalim cok heyecanliyim :)))Kiz cinsiyeti belli oldu muu:)
Cikti artik canim zayif oldugum icin daha cok dikkat cekiyor anlamaya basladi herkes sen duyabildin mi minnakinin kalbiniCikmiş mi karnin falan :) Insallah ögrenirsn canm :)❤
Cikti artik canim zayif oldugum icin daha cok dikkat cekiyor anlamaya basladi herkes sen duyabildin mi minnakinin kalbini
Aa degistir acilen doktorunu tabi ki de merakli olcaksin.. Gec dollenmeye bagli gec duyulabiliyor bazen canim sen canini sikma kisiye gore degisiyor ben 6+2 de duymustum bir arkadasim 8 haftalikken zor duyduYok kiz bugun gittjm Sen daha o gün gelmissin Duyulmaz dedi.Bide diyoki Ne kadar meraklisin ultrasona girmeye.Sinirlerimi bozdu Allahtan sonuclarim temiz cikti Ciktim geldm.Bi daha bu doktora gitmicem
Aa degistir acilen doktorunu tabi ki de merakli olcaksin.. Gec dollenmeye bagli gec duyulabiliyor bazen canim sen canini sikma kisiye gore degisiyor ben 6+2 de duymustum bir arkadasim 8 haftalikken zor duydu
Canım tedbir ini al da sen sonra pişman olma benim gbiHihi degistirdm zatn canm yaa Sevmiyorm o kadini Bn bebegimi merak ediyorm ultrsonu deil.Neyse canm Ya bnim dun cok kotu kasik agrim vardi ianilmaz derecedeydi.Eşimlede ilişkiye girmistik.Acaba ondan mi oldu Uzun zaman girmeyi dusunmuyirm HemPrmm arakadasimizda Iliski yuzunden mi dustu diye yazmis Korktummm (
Haklisin canm Bi daha ilişkii yok Zatn doktoruda sevemedigim icjn AnlatamadmmCanım tedbir ini al da sen sonra pişman olma benim gbi