- 4 Şubat 2017
- 2.309
- 2.364
- 32
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #9.021
Amin. Canım bol bol dua edin bamişler bizlereHaklisin canm Bi daha ilişkii yok Zatn doktoruda sevemedigim icjn AnlatamadmmKorkuyorm ama şükür simdi iyiyim Sagol cnm Rabbim tez vakitte sana ve tum isteyenlere nasip etsin
Oyyy canımmmEderizz Teyzoşlarrr:)❤
İnşallah en yakın zamanda arkadaş yaparız sizinkilere canımmBiziide teyzee yapinnnn
Insallahhh insallah:)İnşallah en yakın zamanda arkadaş yaparız sizinkilere canımm
Merhaba bende hamileyim 6+1 olduk bugün perşembe randevum var kalp atışını duyarız diye umut ediyordum ama duyamayabiliriz o zaman sizin yorumunuzu görünce. Kaç haftalıksınız doktorunuz kese boyutuna göre söyledi mi yoksa sat baz alarak mı 9. Haftanın içindesiniz?Yok kiz bugun gittjm Sen daha o gün gelmissin Duyulmaz dedi.Bide diyoki Ne kadar meraklisin ultrasona girmeye.Sinirlerimi bozdu Allahtan sonuclarim temiz cikti Ciktim geldm.Bi daha bu doktora gitmicem
Merhaba bende hamileyim 6+1 olduk bugün perşembe randevum var kalp atışını duyarız diye umut ediyordum ama duyamayabiliriz o zaman sizin yorumunuzu görünce. Kaç haftalıksınız doktorunuz kese boyutuna göre söyledi mi yoksa sat baz alarak mı 9. Haftanın içindesiniz?
Teyzoşlar paşa geliyo pipimizi gördük
Aminnn kuzum evet oğlan geliyo çok sükür darisi isteyen herkesin basina insallah Rabbim hayirli saglikli evlat versin isteyen herkesin kucagini doldursun insallah :)Yaaa oglan mii ayy canm Ne guzel Hayirli olsun Darisi bizlerin basina:)))))
Aminnn kuzum evet oğlan geliyo çok sükür darisi isteyen herkesin basina insallah Rabbim hayirli saglikli evlat versin isteyen herkesin kucagini doldursun insallah :)
hadi hayirli olsun kuzummm Salih bi evlat olsun insAllah Allah nazardan saklasin canim bnimTeyzoşlar paşa geliyo pipimizi gördük
Allah razı olsun canım Rabbim senin de yüzünü güldürsün en kısa zamanda inşallah dualarım sizlerle isteyen herkese nasip olsunhadi hayirli olsun kuzummm Salih bi evlat olsun insAllah Allah nazardan saklasin canim bnim
canım ben ilk istedigim ayda hamiş kalsaydım şimdi 8 aylık bebişim dünyada olacaktı onunla oynuyor olacaktım ama kısmet rabbim doğru zamanını bekliyor demekkikizlar aklima ne geldi bugun temmuzda dusunerek gruba dahil olduk ya ilk istedgmzde olsaymis 5 aylik hamis olcaktkuzulmuyorum desemde kafama takiyorum Allaha tevvekkulum sonsuz insAllah hakkimizda hayirlisi olsun
Ayyyy cok sevindim pasa geliyor pasaTeyzoşlar paşa geliyo pipimizi gördük
Ben de kimyasal gecirmeseydim su an 7 aylik hamileydimkizlar aklima ne geldi bugun temmuzda dusunerek gruba dahil olduk ya ilk istedgmzde olsaymis 5 aylik hamis olcaktkuzulmuyorum desemde kafama takiyorum Allaha tevvekkulum sonsuz insAllah hakkimizda hayirlisi olsun