Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok yaptrmadi canim 6.ayi bi bekleyelm olmadi esimde yaptirr diye dusundm kendimce
Kuzucum beraber gidin bak abla lafı dinle:KK66:Bizim kafadan 6 ay attı geriye. İnşallah bir şey çıkmaz o seçeneği eler daha rahat bakarsın önüne. %40 erkek faktörü biliyorsun. Bir de tüpler var tabi bende bir baktırmak istiyorum bu bekleme süresinde.

ben gunu gunune olurum duphaston icince 3 gun gecikmisti canim normalde gecikebilen bi insanda 10 gune kadar uzayabiliyomus
Canim 3 gun gecikmeyle adet oldum yeni doktor buldum ozel muaynane gittim bu gun hic kullanmadigim ilaclar verdi hepside yeni ilac sol overde 3.5 cm lik kist cikti sag da da 10 dan fazla kucuk kucuk yumurta var bu ay bebis tedavisi yok vucufu haxirliycakmis ama ben cok sevdim doktoru hem gobekten vakti hem vajenden hemde dogum masasinda her seyi kontrol etti 4 boyutlu ultrasonla cuma gunu gidicem takip yapcak bu ay kendi kendine ne oluyor onu izliycekmis 1 saat surdu muayenem sen dusun artik nasil inceledi insallah kasim son adet oldugum ay olur ben agustosta evlendim kasimda hamile kalirsam mucizem evlilik yil donumume denk gelicek var demekki rabbimin bir bildigi 7 aydir beni bekletmesinin sebebi var demekki

Canim 3 gun gecikmeyle adet oldum yeni doktor buldum ozel muaynane gittim bu gun hic kullanmadigim ilaclar verdi hepside yeni ilac sol overde 3.5 cm lik kist cikti sag da da 10 dan fazla kucuk kucuk yumurta var bu ay bebis tedavisi yok vucufu haxirliycakmis ama ben cok sevdim doktoru hem gobekten vakti hem vajenden hemde dogum masasinda her seyi kontrol etti 4 boyutlu ultrasonla cuma gunu gidicem takip yapcak bu ay kendi kendine ne oluyor onu izliycekmis 1 saat surdu muayenem sen dusun artik nasil inceledi insallah kasim son adet oldugum ay olur ben agustosta evlendim kasimda hamile kalirsam mucizem evlilik yil donumume denk gelicek var demekki rabbimin bir bildigi 7 aydir beni bekletmesinin sebebi var demekki
ay hadi insAllah canim cok sevindim tedavi surecini aksatma insAllah bu ay bebis gelirr Allahin izniyle

Afilim92 Afilim92 B Birmucize tsk ederim canim arkadaslarim bu ay olmazsa insAllah olur gidip bi baktiralim dediginiz gibi esimde oyle kati biri degildr acaba bendemi sorun gidip baktiralim o da diyoda ben ne bilim istemiyodum erken diye
Canim erken olsun bazi seylerde erken davranmak iyidir cunku bir sey cikarsa tedavi daha kolay olur vakit kaybetmeden

X