- 10 Mayıs 2017
- 743
- 963
- 47
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #8.981
Maalesef geldi canim zaten belirtide yoktu bu ay..hersey guzel gecti folikul buyudu yumurtladik catlatma ignesi olduk ama olmadi iste ya nasip!...insAllah gelmez kirmizilar canlarimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef geldi canim zaten belirtide yoktu bu ay..hersey guzel gecti folikul buyudu yumurtladik catlatma ignesi olduk ama olmadi iste ya nasip!...insAllah gelmez kirmizilar canlarimm
yok yaptrmadi canim 6.ayi bi bekleyelm olmadi esimde yaptirr diye dusundm kendimceInsallah guzel gunler yakindir canim bu arada esin hic test yaptırdı mi ?
Canim yaptirsa ya.Bir sey varsa tedavi başlaryok yaptrmadi canim 6.ayi bi bekleyelm olmadi esimde yaptirr diye dusundm kendimce
Kuzucum beraber gidin bak abla lafı dinleBizim kafadan 6 ay attı geriye. İnşallah bir şey çıkmaz o seçeneği eler daha rahat bakarsın önüne. %40 erkek faktörü biliyorsun. Bir de tüpler var tabi bende bir baktırmak istiyorum bu bekleme süresinde.yok yaptrmadi canim 6.ayi bi bekleyelm olmadi esimde yaptirr diye dusundm kendimce
Sabah gideceğim canım gelmezse kırmızılar test vermeye. Hiç böyle bir şey beklemiyorum ama mevsim değisikliği mi üşütme mi bilmiyorum artık gecikmenin nedeniTest yapcak misin
Insallah baska bir seydirSabah gideceğim canım gelmezse kırmızılar test vermeye. Hiç böyle bir şey beklemiyorum ama mevsim değisikliği mi üşütme mi bilmiyorum artık gecikmenin nedeni
Canim ne yaptinSabah gideceğim canım gelmezse kırmızılar test vermeye. Hiç böyle bir şey beklemiyorum ama mevsim değisikliği mi üşütme mi bilmiyorum artık gecikmenin nedeni
Beklediğim sonuç canım. Hamilelikte yok kırmızılar da yok ortada. Geç çatladığı için gerilediği bat tarihi diye düşünüyorum. Yarın gelir inşallahCanim ne yaptin
Hayırlisi olsun canim insallah Rabbim gelecek ay nasip ederBeklediğim sonuç canım. Hamilelikte yok kırmızılar da yok ortada. Geç çatladığı için gerilediği bat tarihi diye düşünüyorum. Yarın gelir inşallah
Canim 3 gun gecikmeyle adet oldum yeni doktor buldum ozel muaynane gittim bu gun hic kullanmadigim ilaclar verdi hepside yeni ilac sol overde 3.5 cm lik kist cikti sag da da 10 dan fazla kucuk kucuk yumurta var bu ay bebis tedavisi yok vucufu haxirliycakmis ama ben cok sevdim doktoru hem gobekten vakti hem vajenden hemde dogum masasinda her seyi kontrol etti 4 boyutlu ultrasonla cuma gunu gidicem takip yapcak bu ay kendi kendine ne oluyor onu izliycekmis 1 saat surdu muayenem sen dusun artik nasil inceledi insallah kasim son adet oldugum ay olur ben agustosta evlendim kasimda hamile kalirsam mucizem evlilik yil donumume denk gelicek var demekki rabbimin bir bildigi 7 aydir beni bekletmesinin sebebi var demekkiben gunu gunune olurum duphaston icince 3 gun gecikmisti canim normalde gecikebilen bi insanda 10 gune kadar uzayabiliyomus
ay hadi insAllah canim cok sevindim tedavi surecini aksatma insAllah bu ay bebis gelirr Allahin izniyleCanim 3 gun gecikmeyle adet oldum yeni doktor buldum ozel muaynane gittim bu gun hic kullanmadigim ilaclar verdi hepside yeni ilac sol overde 3.5 cm lik kist cikti sag da da 10 dan fazla kucuk kucuk yumurta var bu ay bebis tedavisi yok vucufu haxirliycakmis ama ben cok sevdim doktoru hem gobekten vakti hem vajenden hemde dogum masasinda her seyi kontrol etti 4 boyutlu ultrasonla cuma gunu gidicem takip yapcak bu ay kendi kendine ne oluyor onu izliycekmis 1 saat surdu muayenem sen dusun artik nasil inceledi insallah kasim son adet oldugum ay olur ben agustosta evlendim kasimda hamile kalirsam mucizem evlilik yil donumume denk gelicek var demekki rabbimin bir bildigi 7 aydir beni bekletmesinin sebebi var demekki
Canim erken olsun bazi seylerde erken davranmak iyidir cunku bir sey cikarsa tedavi daha kolay olur vakit kaybetmeden
Insallah canim bu yil bitmeden hamis kalayim insallahay hadi insAllah canim cok sevindim tedavi surecini aksatma insAllah bu ay bebis gelirr Allahin izniyle
Gunaydin cnm iyi olmaya calisiyorz Bu kucuk mercimek midemi bulandirip duruyorr Kahvalti bile yapamiyormGunaydin kizlar nasilsiniz ?
Dogunca birlikte kahvalti yaparsiniz üzülme :)Gunaydin cnm iyi olmaya calisiyorz Bu kucuk mercimek midemi bulandirip duruyorr Kahvalti bile yapamiyorm
Merhaba canim cok sukur iyiyiz sen nasilsin hersey yolunda miGunaydin kizlar nasilsiniz ?
Ben de iyiyim biraz yazin kirilan ayagim ağrıyor o kadar kuzumMerhaba canim cok sukur iyiyiz sen nasilsin hersey yolunda mi