Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kiz bugun gittjm Sen daha o gün gelmissin Duyulmaz dedi.Bide diyoki Ne kadar meraklisin ultrasona girmeye.Sinirlerimi bozdu Allahtan sonuclarim temiz cikti Ciktim geldm.Bi daha bu doktora gitmicem
Merhaba bende hamileyim 6+1 olduk bugün perşembe randevum var kalp atışını duyarız diye umut ediyordum ama duyamayabiliriz o zaman sizin yorumunuzu görünce. Kaç haftalıksınız doktorunuz kese boyutuna göre söyledi mi yoksa sat baz alarak mı 9. Haftanın içindesiniz?

Merhaba bende hamileyim 6+1 olduk bugün perşembe randevum var kalp atışını duyarız diye umut ediyordum ama duyamayabiliriz o zaman sizin yorumunuzu görünce. Kaç haftalıksınız doktorunuz kese boyutuna göre söyledi mi yoksa sat baz alarak mı 9. Haftanın içindesiniz?

Canm o zaman bn sata gore 7+3 ultrasondada 7+1 cikmistm kese 26.6 mm idi 10 gun sonra gel dedi

kizlar aklima ne geldi bugun temmuzda dusunerek gruba dahil olduk ya ilk istedgmzde olsaymis 5 aylik hamis olcaktk:KK43: uzulmuyorum desemde kafama takiyorum Allaha tevvekkulum sonsuz insAllah hakkimizda hayirlisi olsun
canım ben ilk istedigim ayda hamiş kalsaydım şimdi 8 aylık bebişim dünyada olacaktı onunla oynuyor olacaktım ama kısmet rabbim doğru zamanını bekliyor demekki

kizlar aklima ne geldi bugun temmuzda dusunerek gruba dahil olduk ya ilk istedgmzde olsaymis 5 aylik hamis olcaktk:KK43: uzulmuyorum desemde kafama takiyorum Allaha tevvekkulum sonsuz insAllah hakkimizda hayirlisi olsun
Ben de kimyasal gecirmeseydim su an 7 aylik hamileydim:KK43: Allah buyuk kronik biz de bu topikten mezun olacağız mutlu mesut

X