- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #8.921
kronikuykucu canım sabah gelir dedim ama nazlı henüz gelmedi kırmızılar. Akşam olmadan gelir. Zaten benim beklentim yok bir süre. Eşimin tedavisiyle uğraşacağız bu ara. mavitosbik07 hadi senden gelsin güzel haber.
Kızlar herkese merhaba;
Birşey sormak istiyorum adetime 6 gün olmasına rağmen ufacık bir lekelenme olmuş yerleşme kanaması olabilir mi daha önce yaşayan var mı? Çok açık bir kırmızı
Saol canım inşallah bekleyip göreceğiz bakalımİnsallah öyledir canim. Yerleşme kanamasının rengi pembe yada kahve oluyormus. Biraz sabredeceksin artık, bu süre biraz yıpratıcı
Diğer aya inşallah. Kendinize güzel bakın boş geçmesin o günlerCanim umut yok bende. Tam o zamanlar grip olduk :) Senin boyamalar nasıl gidiyor
Diğer aya inşallah. Kendinize güzel bakın boş geçmesin o günlerİyi gidiyor boyamalar adet olacağımı bile unutmuşum bugün onlarla uğraşınca. Benden tavsiye kızlar stres de azalıyor bir şeylerle uğraşınca.
Uc bucuk yildir mi istiyorsunuz yani canim. Benimde 12. ayimSon mesajlar yazan bölümü okurken denk geldim.Bebiş isteyeli çok uzun bir zaman oldu pkoluyum. Bu yüzden olmadı hiç hamile kalmadım şu anda tedavi aşamasındayim yumurta geliştirici iğne vuruyorum. Allah im en kısa zamanda hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Başlıkta temmuz ayında hamilelik düşünenler yazıyor canım acıdı vallla. Ben Şubat'ta evlendim ve bebiş istiyorduk evleneli 3. temmuz da geçti Ağustosta Eylül de ... Allah biliyor görüyor halimizi O OL DERSE OLUR beklemekten başka çare yok
Şubat 2015 te evlendik.Uc bucuk yildir mi istiyorsunuz yani canim. Benimde 12. ayim.
Hakkimizda hayirlisi canim tedaviyede baslamissin insallah en kisa surede olurŞubat 2015 te evlendik.
Temmuz 2015
Temmuz 2016 ve
Temmuz 2017 geçti gitti.daha olmadı
Amin inşallah Biz hep istedik ama olmadı Allah büyüktür inşaallah isteyen herkese nasip ederHakkimizda hayirlisi canim tedaviyede baslamissin insallah en kisa surede olurBen yedi yillik evliyim ama basta biz istemedik simdide bebek bizi istemiyorum
Canim arısutu yumurta gelistiriyormus tup bebekten once falan bazi uzmanlar tavsiye ediyormus.Denemeye deger gucun yetiyorsa arisutu al .Benim esim de kullaniyor ama karisim seklinde.Bayanlarinki farkli oluyorŞubat 2015 te evlendik.
Temmuz 2015
Temmuz 2016 ve
Temmuz 2017 geçti gitti.daha olmadı
ben gunu gunune olurum duphaston icince 3 gun gecikmisti canim normalde gecikebilen bi insanda 10 gune kadar uzayabiliyomusKizlar ne dir bu ya adetim 2 gun gecti gebelik testi yaptim megatif adet agrisi var duphaston icince bole gecmi geliyor ya
gunaydin canimmGünaydın kızlar
Günaydinlar cnm Rabbim Kasım ayında hepimize hamile kalmayi nasip etsnGünaydın kızlar
Insallah canim 15 kasim evlilik yil dönümümüz.Gonlumden gecen o ozel ani hamilelik surpriziyle taçlandırmakti ama su an imkansiz görünüyorGünaydinlar cnm Rabbim Kasım ayında hepimize hamile kalmayi nasip etsn