Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canim umut yok bende. Tam o zamanlar grip olduk :) Senin boyamalar nasıl gidiyor

Kızlar herkese merhaba;
Birşey sormak istiyorum adetime 6 gün olmasına rağmen ufacık bir lekelenme olmuş yerleşme kanaması olabilir mi daha önce yaşayan var mı? Çok açık bir kırmızı

İnsallah öyledir canim. Yerleşme kanamasının rengi pembe yada kahve oluyormus. Biraz sabredeceksin artık, bu süre biraz yıpratıcı

Canim umut yok bende. Tam o zamanlar grip olduk :) Senin boyamalar nasıl gidiyor
Diğer aya inşallah. Kendinize güzel bakın boş geçmesin o günler İyi gidiyor boyamalar adet olacağımı bile unutmuşum bugün onlarla uğraşınca. Benden tavsiye kızlar stres de azalıyor bir şeylerle uğraşınca.

Oh ne güzel valla, iyi buldun sen onu. Bitirince foto at bakalım, not vereceğim sana :)

Son mesajlar yazan bölümü okurken denk geldim. Bebiş isteyeli çok uzun bir zaman oldu pkoluyum. Bu yüzden olmadı hiç hamile kalmadım şu anda tedavi aşamasındayim yumurta geliştirici iğne vuruyorum. Allah im en kısa zamanda hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Başlıkta temmuz ayında hamilelik düşünenler yazıyor canım acıdı vallla. Ben Şubat'ta evlendim ve bebiş istiyorduk evleneli 3. temmuz da geçti Ağustosta Eylül de ... Allah biliyor görüyor halimizi O OL DERSE OLUR beklemekten başka çare yok

Uc bucuk yildir mi istiyorsunuz yani canim. Benimde 12. ayim .

Şubat 2015 te evlendik.
Temmuz 2015
Temmuz 2016 ve
Temmuz 2017 geçti gitti.daha olmadı
Hakkimizda hayirlisi canim tedaviyede baslamissin insallah en kisa surede olur Ben yedi yillik evliyim ama basta biz istemedik simdide bebek bizi istemiyorum

Kizlar ne dir bu ya adetim 2 gun gecti gebelik testi yaptim megatif adet agrisi var duphaston icince bole gecmi geliyor ya

Şubat 2015 te evlendik.
Temmuz 2015
Temmuz 2016 ve
Temmuz 2017 geçti gitti.daha olmadı
Canim arısutu yumurta gelistiriyormus tup bebekten once falan bazi uzmanlar tavsiye ediyormus.Denemeye deger gucun yetiyorsa arisutu al .Benim esim de kullaniyor ama karisim seklinde.Bayanlarinki farkli oluyor

Herkese günaydın kızlar. Ben Doğum kontrol hapımı 11 gün içip yarıda kestim bu ay ancak adet olamadım 15 gündür sizce test yapmalı mıyım ? Yoksa düzensizlik deyip beklemeliyim mi kızlar

günaudın kızlar..dün gebelik testlerim geldi bat bugün ama henüz kırmızılar gelmediği gibi testte negatif çıktı , silik çizgi bile yok zaten belirtimde yok herhalde bu akşam yada yarın kırmızıları görürüm beklemeye devam kısaca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…