Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ilk kan değerim 100.7 ydi 2 gün sonra verdim 280.6 çıkmıştı ama bunları hep akşam saat 7 gibi vermiştim. Bugün merak edip sabah saat 10 gibi verdim 1110 çıktı. Akşam ve sabah arasında artış olurmuydu sizce? Yani akşam verseydim daha mı fazla çıkardı

Sabah akşam diye çok takılma canim, önemli olan belli artış olması. Ortalama 2 katı diye düşünülen bir artış. Düşünmeyi bırak, tadını çıkar :)

kronikuykucu seni merak ettim seni canim ayni gundu batlarimiz ama okuyunca cok uzuldum anlatamam sessiz sedasiz takip ettim hep bu ay ama cok uzuldum
canimm Allah razi olsn bnde ck uzuldm canim heveslenmistim cok.
bide gicik oldm kizlar pazardan beri kirmizi kahverengi leke var petede gecti hatta ama kendisi yok dun baya karnim agridi geliyo ddm yok sabah uyandm karnim sizliyo ama adetim bi turlu baslayamadi

Canim mevsim gecislerinde boyle olmasi normal takilma lutfen

Canim sayi normal ileri hizli %25 ten yuksek olmali diye biliyorum zaten cok yakin toplam %60 hareketli bu guzel ama morfolojiye bakilmamis sanirim göremedim. Tedavi mi görüyordu esin daha onceki testler nasil canim?
canım bir tedavi görmedi ilk testiydi bu doktor sıkıntı yok demiş sadece hareetlilikte çok az sıkıntı var gibi ona da bir kaç vitamin ilacaı yazayım yeterli demiş ama bizimki bende sıkıntı yokmuş deyip doktorun ilaçlarını bile bir kaç gün içti bıraktı kullanmıyo

Baski yapma gercekten degerler cok normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…