- 20 Mart 2017
- 15.666
- 20.348
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #8.941
Insallah kuzumm aminn nasilsin kaçıncı haftadasin bakalimGünaydın kızlar Rabbim umutlarınızı boşa çıkarmasın umudunuz hep var olsun olacak inşallah dualarımızı tam tutalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insallah kuzumm aminn nasilsin kaçıncı haftadasin bakalimGünaydın kızlar Rabbim umutlarınızı boşa çıkarmasın umudunuz hep var olsun olacak inşallah dualarımızı tam tutalım
Ole deme cnm benim Allah buyuk inşallah olur umudunu yitirmeInsallah canim 15 kasim evlilik yil dönümümüz.Gonlumden gecen o ozel ani hamilelik surpriziyle taçlandırmakti ama su an imkansiz görünüyor
Insallah canim ama dna kırıkları düzelmeden cok zorOle deme cnm benim Allah buyuk inşallah olur umudunu yitirme
Hiç bilmiyorum kuzun 30 eylülden sonra çatladı yumurtam daha doktora gitmedim bugün saat 3te randevum var keseyi gösrürsek dr söylicek kaç haftalık olduğunu nasipseInsallah kuzumm aminn nasilsin kaçıncı haftadasin bakalim
Hadi guzel haberlerle gelHiç bilmiyorum kuzun 30 eylülden sonra çatladı yumurtam daha doktora gitmedim bugün saat 3te randevum var keseyi gösrürsek dr söylicek kaç haftalık olduğunu nasipse
İnşallah canum inşallah sen nasılsın iyisin dimiHadi guzel haberlerle gel
Iyiyim canim ogleden once dr la konustum da degerler degisken dustu diye moral bozmak yok asil sonucu dna kiriklari duzeltilince göreceğiz dedi biraz icim rahatladiİnşallah canum inşallah sen nasılsın iyisin dimi
İnşallah kuzum umut hep var olsun dur daha yavrun gelicek sana sürpriz yapıcak dua edelim bolcaIyiyim canim ogleden once dr la konustum da degerler degisken dustu diye moral bozmak yok asil sonucu dna kiriklari duzeltilince göreceğiz dedi biraz icim rahatladi
Ben birazdan doktora gidicem canım pazartesi değerim 1110 du bugün randevum var bakalım keseyi görcekmiyiz sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik rahat mı geçiriyosunKizlarr merhaba nasil gidiyor durumlart :))
Gözün aydın:) Benim nazlı hala yok dünden beri. Onlarında dengesi kaçtı. Sinyal veriyor sabahtan beri bir sökülemediGeldi gözümün nuru sonunda. Yeni bat 21 kasım :)
Ben birazdan doktora gidicem canım pazartesi değerim 1110 du bugün randevum var bakalım keseyi görcekmiyiz sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik rahat mı geçiriyosun
Yaa nasıl durabiliyosun tc numaran yeterli ki de kontrolü için öyle biliorum ben gitseniz duyarsınız minnağın kalp atışlarını maşallahhh size benim doktorda doğumdaymış aradılar 4-5 arası gelin diye biraz sonra gideriz bizdeYok kiz bnimkisi mide bulantili geciyor daha doktora gitmedimm oyy oyy bi suru is bn iki hafta once 3618 cikmisti simdi gitsem kalp atislari bile duyulur ama iste kimlikleri degistimk icin nufusa verdk ne zamn gelecegi belli deil napcm bilmiyormm Sana bol sanslar insallh gorursn keseyii :))❤❤
ay insAllah olur canim yaaa ne guzel supriz olurInsallah canim 15 kasim evlilik yil dönümümüz.Gonlumden gecen o ozel ani hamilelik surpriziyle taçlandırmakti ama su an imkansiz görünüyor
Yaa nasıl durabiliyosun tc numaran yeterli ki de kontrolü için öyle biliorum ben gitseniz duyarsınız minnağın kalp atışlarını maşallahhh size benim doktorda doğumdaymış aradılar 4-5 arası gelin diye biraz sonra gideriz bizde
Kızlar keseyi gördük minicik 5 haftalıkmış doktor haftaya gel dedi kalp atışı için ben çok mutluyum Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah tez zamanda
Git canım inşallah kalp atışını duyarsın miniğininMasallah cnm bnm bnde yarin artik gidicm bi yolunu bulupp:)