- 8 Eylül 2016
- 768
- 518
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #8.901
Anladim canım bende teste ileri hızlı 22 olunca baya sıkıntı etmiştim %75 hareketsiz dedim daha adamaBaski yapma gercekten degerler cok normal
Al kullan canım ben aldigim halde kullanmadım bir kaç tane içtim bıraktım dün doktor çağırmıştı yumurtalara bakmak için ilacı icmedigimden büyümemis bakti ben ilaclari kullanmiyorum bu ay ara verelim istersen dedi doktor bir ay daha ertelendi yani anlayacaginkizlar fikrinize ihtiyacim var bu ay gitmicem desemde adetimin 16.gununden itibaren lekelerim basliyo adete kadar suruyodu dr bi ilac vercem lekeyi kesicez dedi. ilaci kullandm ve adet gunume 2 gn kalaya kadar gelmedi leke. simdi bu ilac icin tekrar gtmeyi dusunuyorum demekki ise yaradi diyo esim. ama klomen yada duphaston vs kullanmak istemiyorum 2 ay klomen kullandm zaten 4 aydir bebis istiyoruz 4 aydirda duphaston kullaniyorum biktim haplardan ya Allah beterinden korusun tabide.ne dersiniz gidim dimi kontrole 3.gunu hem hormon testide yapar ? bide kistim buyumusmu vs ona bakiyo.klomen verirse alimmi iste en buyuk soru bu
2 kere kullandm ya cnim yani ustuste hormonal ilac ya ondan dolayi kullanmak istemiyorum ara verelm derim bende belkide.kullanmadan gectigim aylardada cok sukur yumurtam olgunlasmisti bebek olmadi tabi amaAl kullan canım ben aldigim halde kullanmadım bir kaç tane içtim bıraktım dün doktor çağırmıştı yumurtalara bakmak için ilacı icmedigimden büyümemis bakti ben ilaclari kullanmiyorum bu ay ara verelim istersen dedi doktor bir ay daha ertelendi yani anlayacagin
yarin sabah yap o zman Allahin izniyle canim sen güldür yuzumuzu bu ay hadii hem her sey yolundaysa gerisi Allaha kalmis bnde ayni durumdayim her seyin cok guzel gerisi Allaha kalmis nasip dedi drkızlar merhaba benim bat yarın..gebelik testi siparişi verdim internetten bugün geliyorlar..sabah yapayım mı yapmayayım mı karar veremedim ama belirtim yok bu ay bilmiyorum yine olmadı sanırımfolikülüm çok iyiydi 14.gün çatşatma iğnesi vurdurdu dr herşey çok iyi gözüküyor dedi2-4 ay böyle takip edelim dedi..ama yine olmadı yine olmadı durumundayım erken belki ama olsa hissederdim sanırım...
aynen canım olursa sürpriz olur ancak..Rabbim güldürsün hepimizi!yarin sabah yap o zman Allahin izniyle canim sen güldür yuzumuzu bu ay hadii hem her sey yolundaysa gerisi Allaha kalmis bnde ayni durumdayim her seyin cok guzel gerisi Allaha kalmis nasip dedi dr
Cnm sayı iyi ama hareketlilikte problem olabilir birz ama üzülme düzelir yani kürler le ve ilaclaGünaydın kızlar eşimin test sonuçları bu sonuçlardan anlayan var mı ya bakabilir misiniz
Eki Görüntüle 2059130 Eki Görüntüle 2059131
B Birmucizemavitosbik07 kizlar siz de durumlar nasi konustuysakta dalginligima verin karistiriyorum isimleri
Canım doktor da iyi demiş vitamin falan yazmış bir kaç ilaç yazmış ama kullanmiyor ilaçlarıCnm sayı iyi ama hareketlilikte problem olabilir birz ama üzülme düzelir yani kürler le ve ilacla
Cnm benim eşimde önceden kullanmıyordu konustm çocuk istiyosak snde bende yapıcaz elimiz den geleni ilaç olur ya da kür felan Allah ne verdiyse bu ay yaptım eşime vallaCanım doktor da iyi demiş vitamin falan yazmış bir kaç ilaç yazmış ama kullanmiyor ilaçları
daha iyiyim canim bugun ilk gunum sayilir anca geldi hanimefendiSu anda gelen giden yok canim. Sen nasıl oldun, toparlandın mi
daha iyiyim canim bugun ilk gunum sayilir anca geldi hanimefendiinsAllah onumuzdeki ay nasip eder Rabbim
insAllah sizden guzel haberler bekliyorum canim
Benim garibim günde 3 öğün soruyor. Hayatım şimdi ne yiyeyim, içeceğim bir şey var mı diye?Çok şükür sorun çıkarmıyor. Inşallah iyi sonuç alırız karşılığındaCnm benim eşimde önceden kullanmıyordu konustm çocuk istiyosak snde bende yapıcaz elimiz den geleni ilaç olur ya da kür felan Allah ne verdiyse bu ay yaptım eşime valla
Iyi olmaya calisiyorum ben canim sen nasilsin ?Merhaba arkadaslar mesajlari okuyamadan bir selam vereyim nasilsiniz hamisler ve umutla bekleyen yoldaslar