Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kirmizi lekelerimde an itibariyle geldi yarin hepsi gelir bu ayda nasibimizde yokmus kizlar cok moralim bozuldu:KK43:
Üzüldüm canım ya :KK51: vardır bunda da bi hayır diyelim inşallah önümüzdeki ay güzel haberlerini alırız sıkma canını desemde biliyorum sıkıcaksın ama sabır inşallah olacak ben inanıyorum

kirmizi lekelerimde an itibariyle geldi yarin hepsi gelir bu ayda nasibimizde yokmus kizlar cok moralim bozuldu:KK43:
Yaa geldi demek:KK43: Ne yapalım bu ay da yokmuş nasipte. İnşallah kasım ayı uğurlu gelir hepimize:dua: Üzme kendini lütfen. Geçen doktor dedi ki stres yaklaştıkça bebek uzaklaşır. Umutlar sadece diğer aya ertelendi o kadar

Hayirlisi olsun canim benim onumuzdeki ay insallah bebisiniz gelir

Üzüldüm canım ya :KK51: vardır bunda da bi hayır diyelim inşallah önümüzdeki ay güzel haberlerini alırız sıkma canını desemde biliyorum sıkıcaksın ama sabır inşallah olacak ben inanıyorum

Hadi ya :KK43: hayirlisi olsun

Hayırlısı olsun canim

Yaa geldi demek:KK43: Ne yapalım bu ay da yokmuş nasipte. İnşallah kasım ayı uğurlu gelir hepimize:dua: Üzme kendini lütfen. Geçen doktor dedi ki stres yaklaştıkça bebek uzaklaşır. Umutlar sadece diğer aya ertelendi o kadar

tesekkur ederim canim arkadaslarim ilk defa gercekten bu kadar cok hissetmistim nasipte bu ayda yokmus doktora gitmicem bu ay diye karar almistim ama hani 15.gunden sonra lekeler geliyodu ya doktorun verdigi ilacla o lekeler gelmedi hic esimde duzeliyodur belki git yine ilac verir belki diyo hic gidesim yk 4 aydir hap hap hap

tesekkur ederim canim arkadaslarim ilk defa gercekten bu kadar cok hissetmistim nasipte bu ayda yokmus doktora gitmicem bu ay diye karar almistim ama hani 15.gunden sonra lekeler geliyodu ya doktorun verdigi ilacla o lekeler gelmedi hic esimde duzeliyodur belki git yine ilac verir belki diyo hic gidesim yk 4 aydir hap hap hap
Zorlama kendini bence gitmek istemiyorsan gitme. Eylul ayinda benim kist ve miyomum cikmisti adetin bitince gel demisti ustune ekimde gecti gitmedim randevu aldim kac kere sonra iptal ettim. Gitmek istemiyorum cunku eziyet etmedim kendime. Zaten hic sevmem doktora gitmeyi kadin hastaliklarindan olunca daha da gitmek istemiyorum.

Kuzum benim gun gelecek evladinizi kucaklarken bu zorlu donemleri hatirlayip ne gunler gecirdik sukurler olsun bugunlere diyeceksiniz Allahin izniyle. Allahim ol desin tez zamanda esine sana guzel gunler nasip etsin sifalar versin.. Neler neler yasiyoruz insanoglu olarak herseyin cozumu mumkun artik.. Yakindir guzel gunler birbirinize destek olma vakti.. Rabbim bu sinavinizdan tez zamanda guzelliklerle gecirsin insallah sizi... Canim benimm..
Insallah canim bu gunler de geçecek Rabbim duyuyor sesimizi duamizi

Canim hayirlisi olsun vardir bir hayir duaya devam .Ben de 2 gun tatil yaptim desarj oldum geldim .Su an pozitifim insallah uzu sure gider.

Insallah gelecek ay olur canim Allah buyuk
Amin canim insallah hepimizin olur. Ne guzel bu pozitifligin hep devam etsin :KK200:. Bende kimsayalla ilgili eski konulari falan okudum ertesi ay hamile kalan cok kisiyi falan gordum azicik moral oldu :).

Amin canim insallah hepimizin olur. Ne guzel bu pozitifligin hep devam etsin :KK200:. Bende kimsayalla ilgili eski konulari falan okudum ertesi ay hamile kalan cok kisiyi falan gordum azicik moral oldu :).
Ben de kimyasal yasadigimda hep o sayfalarda geziyordum hatta kimyasal yasadigimi forumdan anlayip dr a gittim düşün yani :) Bak hamile kalabiliyorsun o sana enerji versin

Ben de kimyasal yasadigimda hep o sayfalarda geziyordum hatta kimyasal yasadigimi forumdan anlayip dr a gittim düşün yani :) Bak hamile kalabiliyorsun o sana enerji versin
Bende oyle dusunmek istiyorum insallah kendimi kandirmiyorum :) sende enerjini hic dusurme canim :KK66: Sonu iyi olacak insallah unuturuz bu gunleri :KK66:

İyi geceler kizlar..misafirim vard kac gundur giremedim..yorumlarinizi okudum uzuldum negatife ama umut yitirmek stres olmak yok!benimde bu ay hic belirtim yok bata son 3 gun kaldi..oyle tuhaf kilo aldim ki bugun misafirlerle cekilen fotolarda hamile gibi cikmisim...gogusler sis karin disarda insan daha da uzuluyor :KK43: diyet yok birde folicle kilo aliyorum saniyorum dusuk sonrasi ilk kilo alan insanim sanirim :KK43: neyse umudum yok denecek kadar az bu aydan ama Rabbim belli mi olur ol demistir oluverir!dua ve selamlarla herkese!

Zorlama kendini bence gitmek istemiyorsan gitme. Eylul ayinda benim kist ve miyomum cikmisti adetin bitince gel demisti ustune ekimde gecti gitmedim randevu aldim kac kere sonra iptal ettim. Gitmek istemiyorum cunku eziyet etmedim kendime. Zaten hic sevmem doktora gitmeyi kadin hastaliklarindan olunca daha da gitmek istemiyorum.
bu ay bnde gtmemeyi dusunuyodm hatta epey kararliydm ama kirmizi lekelerden kurtuldm bu ay diye yine gitsemde ayni ilactan kullandirir belki ondan kararszlgm tatlm
Canim hayirlisi olsun vardir bir hayir duaya devam .Ben de 2 gun tatil yaptim desarj oldum geldim .Su an pozitifim insallah uzu sure gider.
insAllah canim bugn moralim baya bozuktu ins gecer hayirlisiyla

X