- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #8.861
Evet erken gebelik testiydi 4-5 gün önce negatif. 2 gün kala pozitif ticanim sen ne kadar erken yapmistin da negatif cikmisti? bide erken gebelik testimiydi yaptgin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet erken gebelik testiydi 4-5 gün önce negatif. 2 gün kala pozitif ticanim sen ne kadar erken yapmistin da negatif cikmisti? bide erken gebelik testimiydi yaptgin
Hayirlisi olsun canim benim onumuzdeki ay insallah bebisiniz gelirkirmizi lekelerimde an itibariyle geldi yarin hepsi gelir bu ayda nasibimizde yokmus kizlar cok moralim bozuldu
Üzüldüm canım ya vardır bunda da bi hayır diyelim inşallah önümüzdeki ay güzel haberlerini alırız sıkma canını desemde biliyorum sıkıcaksın ama sabır inşallah olacak ben inanıyorumkirmizi lekelerimde an itibariyle geldi yarin hepsi gelir bu ayda nasibimizde yokmus kizlar cok moralim bozuldu
Hadi ya hayirlisi olsunkirmizi lekelerimde an itibariyle geldi yarin hepsi gelir bu ayda nasibimizde yokmus kizlar cok moralim bozuldu
kirmizi lekelerimde an itibariyle geldi yarin hepsi gelir bu ayda nasibimizde yokmus kizlar cok moralim bozuldu
Yaa geldi demek Ne yapalım bu ay da yokmuş nasipte. İnşallah kasım ayı uğurlu gelir hepimize Üzme kendini lütfen. Geçen doktor dedi ki stres yaklaştıkça bebek uzaklaşır. Umutlar sadece diğer aya ertelendi o kadarkirmizi lekelerimde an itibariyle geldi yarin hepsi gelir bu ayda nasibimizde yokmus kizlar cok moralim bozuldu
Hayirlisi olsun canim benim onumuzdeki ay insallah bebisiniz gelir
Üzüldüm canım ya vardır bunda da bi hayır diyelim inşallah önümüzdeki ay güzel haberlerini alırız sıkma canını desemde biliyorum sıkıcaksın ama sabır inşallah olacak ben inanıyorum
Hadi ya hayirlisi olsun
Hayırlısı olsun canim
Yaa geldi demek Ne yapalım bu ay da yokmuş nasipte. İnşallah kasım ayı uğurlu gelir hepimize Üzme kendini lütfen. Geçen doktor dedi ki stres yaklaştıkça bebek uzaklaşır. Umutlar sadece diğer aya ertelendi o kadar
Zorlama kendini bence gitmek istemiyorsan gitme. Eylul ayinda benim kist ve miyomum cikmisti adetin bitince gel demisti ustune ekimde gecti gitmedim randevu aldim kac kere sonra iptal ettim. Gitmek istemiyorum cunku eziyet etmedim kendime. Zaten hic sevmem doktora gitmeyi kadin hastaliklarindan olunca daha da gitmek istemiyorum.tesekkur ederim canim arkadaslarim ilk defa gercekten bu kadar cok hissetmistim nasipte bu ayda yokmus doktora gitmicem bu ay diye karar almistim ama hani 15.gunden sonra lekeler geliyodu ya doktorun verdigi ilacla o lekeler gelmedi hic esimde duzeliyodur belki git yine ilac verir belki diyo hic gidesim yk 4 aydir hap hap hap
Insallah canim bu gunler de geçecek Rabbim duyuyor sesimizi duamiziKuzum benim gun gelecek evladinizi kucaklarken bu zorlu donemleri hatirlayip ne gunler gecirdik sukurler olsun bugunlere diyeceksiniz Allahin izniyle. Allahim ol desin tez zamanda esine sana guzel gunler nasip etsin sifalar versin.. Neler neler yasiyoruz insanoglu olarak herseyin cozumu mumkun artik.. Yakindir guzel gunler birbirinize destek olma vakti.. Rabbim bu sinavinizdan tez zamanda guzelliklerle gecirsin insallah sizi... Canim benimm..
Insallah gelecek ay olur canim Allah buyukMalesef canim hem de erken geldi yeni bat eger kimyasaldan dolayi degismezse 17 kasim
Canim hayirlisi olsun vardir bir hayir duaya devam .Ben de 2 gun tatil yaptim desarj oldum geldim .Su an pozitifim insallah uzu sure gider.kirmizi lekelerimde an itibariyle geldi yarin hepsi gelir bu ayda nasibimizde yokmus kizlar cok moralim bozuldu
Amin canim insallah hepimizin olur. Ne guzel bu pozitifligin hep devam etsin . Bende kimsayalla ilgili eski konulari falan okudum ertesi ay hamile kalan cok kisiyi falan gordum azicik moral oldu :).Insallah gelecek ay olur canim Allah buyuk
Ben de kimyasal yasadigimda hep o sayfalarda geziyordum hatta kimyasal yasadigimi forumdan anlayip dr a gittim düşün yani :) Bak hamile kalabiliyorsun o sana enerji versinAmin canim insallah hepimizin olur. Ne guzel bu pozitifligin hep devam etsin . Bende kimsayalla ilgili eski konulari falan okudum ertesi ay hamile kalan cok kisiyi falan gordum azicik moral oldu :).
Bende oyle dusunmek istiyorum insallah kendimi kandirmiyorum :) sende enerjini hic dusurme canim Sonu iyi olacak insallah unuturuz bu gunleriBen de kimyasal yasadigimda hep o sayfalarda geziyordum hatta kimyasal yasadigimi forumdan anlayip dr a gittim düşün yani :) Bak hamile kalabiliyorsun o sana enerji versin
bu ay bnde gtmemeyi dusunuyodm hatta epey kararliydm ama kirmizi lekelerden kurtuldm bu ay diye yine gitsemde ayni ilactan kullandirir belki ondan kararszlgm tatlmZorlama kendini bence gitmek istemiyorsan gitme. Eylul ayinda benim kist ve miyomum cikmisti adetin bitince gel demisti ustune ekimde gecti gitmedim randevu aldim kac kere sonra iptal ettim. Gitmek istemiyorum cunku eziyet etmedim kendime. Zaten hic sevmem doktora gitmeyi kadin hastaliklarindan olunca daha da gitmek istemiyorum.
insAllah canim bugn moralim baya bozuktu ins gecer hayirlisiylaCanim hayirlisi olsun vardir bir hayir duaya devam .Ben de 2 gun tatil yaptim desarj oldum geldim .Su an pozitifim insallah uzu sure gider.
Sana gunaydin, bana iyi geceler sen uyandin ben daha yatmadim bileGunaydin kizlar
Günaydin cnm benimGunaydin kizlar