- 29 Eylül 2016
- 392
- 387
- 33
- Konu Sahibi kahvekokulu
Bu arada yumurta catlama tarihini tutturabilenler varmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tutturdugunu sananlar var anam mesela ben o kadar akinti falan takip ettim ama bu aya kismet degilmis canim.. Tuttursak zaten hamis olcazBu arada yumurta catlama tarihini tutturabilenler varmı
Aaa ben yumurtlama gününe daha once dikkat etmemiştim telefonda regl takıbi yapan programda yazıyordu yumurtlama gunu dıye gunduz hersey normaldıde gece regl gıbı beyaz akıntım olmuş yanı fazla akıntı ve fazla terleme yumurtlama oluyormuş bnm program doğru yanı onu anlamış oldu hazıtan battan sonra temmuzda yumurtlama gunune göre calışıveeceemBu arada yumurta catlama tarihini tutturabilenler varmı
bence vir sorun yok fsh biraz yuksek cikmis.onun disinda gayet normal degerlerHanımlar merhaba bende temmuz ve sonrası gebelik planlıyorum. Doktorum benden bu testleri istedi sonuçları bugün aldım henüz göstermedim. Kendim biraz internetten araştırdım sizce bir sorun var mı ? Özellikle herkes adetin 3. Günü yapılmalı dediği için o şekilde gittim fakat benim adetim zaten 3 gün sürüyor ve testleri yaptırmaya gittiğimde bitmiş gibiydi acaba sonuçları etkilemismidir bu durum ?
Allah emeklerini boşa çıkarmasın canım bi an önce hayırlısıyla güzel haberler ver bize inşallahKizlar bi haziran magduruda ben klomen kullandim adetin 5. Ci gunu basladim sonra 19 mayista hsg cekildi benim 24 mayista calismalar baslamasi gerekiyodu bir fiil calistim tabi ondan once sogan kurune basladim ha ha oda yetmedi maydanozla sutu kaynatip kicimi yakana kadar ustunde 30 dakika oturdum 5 gun sonra calismalar bitti hsg cekildi diye doktor catlatma ignesi yapmiyak dedi gittim kontrole oda ne yumurta catlamis rahim kalinlasmis cok guzel dedi ama bu gun bat tarihimdi 10 haziran tirt yani gebelik testi yaptim negatif ha ha adet olmadim ama gecen ayda 1 gun gecikmisti yine negatifi gormustum yani diyecegim o ki haziran magduruyum adet olayimda bari calisayim diyorum 3 ay oldu ne yapsam yok olmuyo valla sasirdim kaldim 1 kizim var ona 2. Ci klomen tedavisinde kalmistim hal icler acisi bi aglama krizi gevirdik yine bu gun hayirlisi allahtan
geç olsun geç olmasın canım, inşallah temmuzda hamilelik haberini alırız Allah izin veririseBen su anda adet gelecek yeni aya calisicam diye odaklandim cunki gebelik dusunmek icin en ufak belirtim y9k malesef
Bende eminimmm tutmadıı ama eşimle tam da şuan bunu konuştuk adam çok emin yaa hamilesin diyo ben umudumu yitirdim kocam cok iddali saolsun bnm yerime o heyecanlanıyoBugun olmam gerekiyodu kizlar olmadim daha, altimda pedle regl bekliyorum, regl olacagimdan eminim
Evet yaa cok mutlu oldum valla Insallah bebislerimiz de olur da saglikla, oyle kutlariz dogum gunlerimizii bu arada dun ovulasyon testi altim 7 test 1 gebelik testi hediyeliydi ve erken soyleyen testlerden aldimkozalaaakk bekle benii
Gecikmis olmasi onemli degil, sen simdiki adet tarihinden itibaren 14,15,16 gunleri dikkate al bence veya ovulasyon testi ile kontrol et derim, oyle sansin daha yuksek olur gibi bende denicem ovulasyon testini ilk kez.. Hala regl bekliyorum bende 2. Gun hala bisey yok bunun yaninda ben deli hibi cikolata isterdim yerdim oncesinde, canim tatli bisey asla istemiyo yainsAllah iyi haberler aliriz kizlar bende bugun regl oldum insAllah regl bitince ya Allah bismillah diyim ilk yolculuga cikaz bakalm cok heyecanliyim bi sorum olacak benim adetlerim hep duzenlidir ck sukur en fazla 1 yada 2 gun oynar once olurum.ama ilac ictigm zamn agri kesici bile olsa kesinlikle erteler. smdi ben kist ilaci ictim ya 7 haziranda olmam gerkeiyodu ilac 8inde bitti ancak bugun oldum hasta 11 inde yani. yumurtlama gununu hesaplarken nasi hesaplicam normalde beklenen tarihten 14 gun oncesini aliyosun ama benim duzenli adet tarihim 4 gun kaymis oldu
tesekkur ederım bakalım bi bitsin reglimde inşAllah:)Gecikmis olmasi onemli degil, sen simdiki adet tarihinden itibaren 14,15,16 gunleri dikkate al bence veya ovulasyon testi ile kontrol et derim, oyle sansin daha yuksek olur gibi bende denicem ovulasyon testini ilk kez.. Hala regl bekliyorum bende 2. Gun hala bisey yok bunun yaninda ben deli hibi cikolata isterdim yerdim oncesinde, canim tatli bisey asla istemiyo ya
Eveett kızlaar nerde kalmıştık benım bat 17 ama dun hastalandım artık bende kesin olarak temmuz ayı batcısıyım neler yapsak kı ovulasyon testı dısında
Kutuyu alip gene okumam lazim da internette de yaziyo canim, reglden 12 gun sonra yani yumurtlamana yakin takip ediyorsun, 5 gun boyunca o testleri yapiyosun genelde coklu oluyo zaten o testler, galiba oyleydi, cift cizgi ne zaman en koyuysa o zaman düdük yapcan , bende ilk kez yapicam aldim iste regl olmayi bekliyorum..3 gun geciktim bende, dedigim oluyor hamile degilim sadece psikolojik gecikiyor ama normalde bende sizler gibi erken olurdum aslinda..4 gun sonra test yaparim yani 1 hafta gecikirse, yoksa yapmam bee bananeOvulasyon testi ne kadar kactane var içinde nasıl kullanılıyor bilen anlatabilir mi
bende 23 temmuzda doğdum. :) inşallah bu ay hamile kalırızBen her ay düşünüyorum temmuza ozel birşey degil :) benimde 23 temmuz dogum gunum inşallah banada guzel bir hediye olur melegim gelirse..