- 19 Ekim 2016
- 1.985
- 2.223
- 30
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
Evet canim kesinlikle oyle ayni amaclarda birlesen kadinlar olarak bribirimize destek olmamiz cok guzel..Aynen oyle canim bende uyeligi kimseyle rahat rahat konusamadigim icin aldim. Buraya yazinca biraz olsun rahatliyo insan..
Aynı şeyleri bende düşünüyorum kesşnlikle moral veriyorYa kizlar burasi bana inanilmaz iyi geliyor benim gibi dusunen onlarca insan oldugunu bilmek hosuma gidiyor burayi kesfetmeden once allahim ne kadar takintiliyim galiba bu kadar dusunen kafaya takan merak eden bir benim boyle diyordum.. Esine dostuna bu kadar soru sormak ya da derdini anlatmak istemiyosun ben sahsen cok keyif aliyorum sizinle konusmaktan birbirimize destek oluyor ve moral veriyoruz..
Amiiin inşallaahAmin canim hepimize isteyen herkese insallah
Amin canim gonlunu ferah tut sen zamani vardirsagol canım teşekkür ederim bilgi verdiğin için Allah'ım isterse zamanı gelince olacak inşallah ama sabredemiyoruz bir türlü inşallah bu ay başka birşeye gerek kalmadan hamiş haberlerini veririz(bu aydan pek umudum yok ama) Allah'ım sen nasip et yarabbim sen kucağımızı boş bırakma
Bayramdan once kaldirmadigim hali kalmadi koltuklarimin tv unitemin yerlerini degistirdim tek basima camlarimi silip perdelerimi sokup taktim herseyi yaptim bilemedim simdiKizlar bekki sacma ama bisi sorcam evinizi temizliyor musunuz yani supurme silme cam silme falan hatta alisveris agirseyler tasima ben bunlarin hepsini yaptim bilmiyorum zaten bayram yuzunden gitti ovulasyon gunleri oyuzden umudum yok bu ay ama birdahaki ay dikkat edeyim en azindan? Spor yapmiyorum ama evi isi de yapmasam mi yoksa cok mu sacma
Ben de bayram sonrasi yaptim yani 2 gundur evi temizliyorum nonstop bilmiyorum neden. oturup dinleneyim artik :)Bayramdan once kaldirmadigim hali kalmadi koltuklarimin tv unitemin yerlerini degistirdim tek basima camlarimi silip perdelerimi sokup taktim herseyi yaptim bilemedim simdi
Bildiğim kadarıyla kan testi 1 hafta kala veriyor.Kızlar ya kan testi adete kaç gün kala kesin sonuç verir acaba benim sürekli kasiklarim da batma oluyor 3 günden beri de devam ediyor. Şu tıp bı ilerlese de adeti beklemek zorunda kalmasak keşke iliskinin ertesi günü ogrensek :)
Muayene oldun mu, sorun yoksa psikolojiktir. Benim halam 2 yıl uğraşmış bakmış olmuyor vazgeçmiş, vazgeçince de olmuş. 2 kuzenim var benden büykler.13 ay oldu canım evleneli hic korunmadım 4. aydan itibarande çalışıyoruz olması için her ay sonuç negatif
Canim benim bazen vucudumuzun bizimle dalga gectigini dusunuyorum sanirim bazen psikolojik olarak etkileniyoruz uzulme kiyamam sana ben de gecen ay cok umutluydum hayal kirikligi yasadim ama umutlarimiz her ay yeniden yeseriyo.. adet 6.günde olmuşsun normal bir kanama miydi her zamanki gibi miydi yani yogunlugu rengi falan?
Canim benim bazen vucudumuzun bizimle dalga gectigini dusunuyorum sanirim bazen psikolojik olarak etkileniyoruz uzulme kiyamam sana ben de gecen ay cok umutluydum hayal kirikligi yasadim ama umutlarimiz her ay yeniden yeseriyo.. adet 6.günde olmuşsun normal bir kanama miydi her zamanki gibi miydi yani yogunlugu rengi falan?
Tatlm adetin 3.gunu basladm.Ramazanda oldugumuz icin adetin son iki gunu Aksam ve ogle Yemeklerden once 10 dk ac karna ictim.Ramazanda oruc tutarkn anca sahurdan sahura icebildm.Insallah faydasini gorurum....Tarifi ise; Iki bardak klorsuz suyu kaynatiyoruz.Kabuklarini soydugumuz sogani dorte bolup icine atiyorz.5 dk kadar kaynatip iliyinca iciyorz.... :) Tadi icinde nefes almadan icinCanim benim allah hepimize hayirlisini versin insallah bu ay olmazsa sogan kurunu denemek istiyorum adetten sonra. Nasil yaptin ne kadar surede kullandin bilgi verir misin birazcik ? Benim de goguslerimde sisme kasiklarimda ve bacagimda agri var insallah adet hazirligi degildir adete 5 gun var
Teşekkür ederim canımBildiğim kadarıyla kan testi 1 hafta kala veriyor.
Yaa ben erkenden test yapıp ne moralimi bozmak istiyorum ne de ümitlenmek canim en iyisi günüm geçsin canim daha net olur bariCanım bende de bulantı var hatta dün akşam yemekten sonra ayıptır söylemesi fena çıkardım. Üşüttüm mü acaba dedim aynı senin gibi o yzden test yaptım ama negatif çıktı aynı batlarımız 7 temmuz ama sanırm erken yaptım dayanamadım bide sen yap belki sende silik çıkar
Tesekkur ederim canim adet olursam eger deneyecegim benim adetim 6 gün sürüyo biter bitmez baslayayim bari insallah faydasini gorursun..Tatlm adetin 3.gunu basladm.Ramazanda oldugumuz icin adetin son iki gunu Aksam ve ogle Yemeklerden once 10 dk ac karna ictim.Ramazanda oruc tutarkn anca sahurdan sahura icebildm.Insallah faydasini gorurum....Tarifi ise; Iki bardak klorsuz suyu kaynatiyoruz.Kabuklarini soydugumuz sogani dorte bolup icine atiyorz.5 dk kadar kaynatip iliyinca iciyorz.... :) Tadi icinde nefes almadan icin
benmkide 6 gun suruyo ama son gun sadece lekelenme ondan 5 diyebilirz :) ...Insallah hamisimdirr tatlm dua et bacina... Insallah sninde olur tatli bi yavrun :) selametleTesekkur ederim canim adet olursam eger deneyecegim benim adetim 6 gün sürüyo biter bitmez baslayayim bari insallah faydasini gorursun..
Zamanlama olarak yerleşme kanamasına benziyor. Yumurtlamanızın tam kesin gününü bilmiyorsanız, olmuş da olabilir. Ayrıca küçük bir yara, ya da zorlanmadan kaynaklı küçük bir kanama da olabilir. Elinde varsa yarın sabah bi test dene istersen.Selam kizlar,
Bugun ic camasirma tirnak ucu kadar pembemsi bi leke gordum. Tuvalet kagidindada minnacik geldi silince. Ikisini toplasam parmak ucu kadardir, okadar az yani. Aradan suan 7saat gecti halen bisey yok. Tuhafima giden hic boyle biseu yasamadim, oyle leke gelip sonra bi kac gun sonra hic adet im gelmedi. Benimki direk gelir.
Bu ay ilk bebek denememizdi ama terslik ya yumurtlama doneminde hic ikiskiye girmedik bir gun sonrasi bi kere oldu. Diger gunler 3-4gunde bir iliskimiz olmustu. Vajinismus hastasiydim 4bucuk sene evli oldugumuz halde bisey yapamamistik.
Uzun lafin kisasi ben bu hafif pembemsi leke aceba yerlesme lekesi olabilirmi diye dusunuyorum, ama hic umudumda yok cunku hamile kalma sansim cok dusuk bu ay.
Yerlesme yumurtlamadan kac gun sonra olur?? Normalde aderime 2gun kaldi..
Cvbin icin tsk ederimZamanlama olarak yerleşme kanamasına benziyor. Yumurtlamanızın tam kesin gününü bilmiyorsanız, olmuş da olabilir. Ayrıca küçük bir yara, ya da zorlanmadan kaynaklı küçük bir kanama da olabilir. Elinde varsa yarın sabah bi test dene istersen.