Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama genel olarak öyle oluyormuş annem sağdan abime soldan da bize hamile kalmış. Çoğu kişi böyle diyor ama tabi arada istisnalar oluyor

Kızlar bu yumurta akı benzerinde akıntı geliyor ya o ne zaman son buluyor? Birde çatladığında mı akıntj oluyor yoksa çatlamaya yakın mı?

Ben nisandan beri düşünüyorum olmadı bu ay Çatlama iğnesi ile bi umudum var beklemedeyim Rabbim hepinize bebis nasip etsin kizlar

bi cozum bulabildinmi canim yoldayiz valla kara kara dusunuyorum tam yumurtlama gunleri bosa gtceko_O:halay:
Daha simdi konustuk yok diyor esim mumkun degil yapamayiz ailem simdi ne dusunur kapinin onunden gecerler duyarlar dus falan filan ben hersekilde yapardim da olmucak canim kabullendim temmuzda insallah :KK43:

Sen ne yapacaksin? Insallah bir yol bulursunuz :KK66:

Daha simdi konustuk yok diyor esim mumkun degil yapamayiz ailem simdi ne dusunur kapinin onunden gecerler duyarlar dus falan filan ben hersekilde yapardim da olmucak canim kabullendim temmuzda insallah :KK43:

Sen ne yapacaksin? Insallah bir yol bulursunuz :KK66:
ayni bizde oyle ya benimde esim oyle diyo diyo ikimizde ayni anda nasi dus alalm dicez:olamaz: bide ramazan ya sahur olayi var.diyo donunce calisiriz dedim calissan nolur yumurtalma bitiyo:skandal:

ayni bizde oyle ya benimde esim oyle diyo diyo ikimizde ayni anda nasi dus alalm dicez:olamaz: bide ramazan ya sahur olayi var.diyo donunce calisiriz dedim calissan nolur yumurtalma bitiyo:skandal:

Canim keske yarin ciksaydinoz ya yola. Dusundum de bugun eger birlesme olursa ve eger 48 saat yasarsa hala bir sans var. Ay ya da bu kadar ustune dustugum icin zaten stres oldum belki de zaten olmaz bu stres yuzunden. Kendimce bi bosver diyorum bi acaba soyle yapsam olur mu filan diye gaza geliyorum. Neyse hayirlisi artik :KK70:

Canim keske yarin ciksaydinoz ya yola. Dusundum de bugun eger birlesme olursa ve eger 48 saat yasarsa hala bir sans var. Ay ya da bu kadar ustune dustugum icin zaten stres oldum belki de zaten olmaz bu stres yuzunden. Kendimce bi bosver diyorum bi acaba soyle yapsam olur mu filan diye gaza geliyorum. Neyse hayirlisi artik :KK70:
bayram zaten az gun ya o yuzden 2 gun izin aldik canim hakkimizda hayirlisi olsun

C
insAllah canim suan bi kistim 1 adette catlamayan yumurtam varmis kist ilacini kullan adet ol.sonra tekrar adet olunca 3.gununde gel dedi.sanirim 3.gunu gel deyince hormon testi yapiliyomus bide alttan muayene ile yumurtanin kalitesine bakiyomus dr.
boyle adetin 3.gunu giden varmi kizlar
Canim ben 3. Günü hormon testi yaptırdım, 12. Günü doktora gittim muayene etti yumurta oluşmuş dedi, sonra 14. Gün gittim çatlamaya başlamış dedi.

C

Canim ben 3. Günü hormon testi yaptırdım, 12. Günü doktora gittim muayene etti yumurta oluşmuş dedi, sonra 14. Gün gittim çatlamaya başlamış dedi.

bana da 3.gun gel dedi sanirim hormon testi yapicak ama vajinal ultrasonla bakicakmi onu bilmiyorum. 2 ay sonra gidicem insAllah,tesekkur ederim, gebelik olustumu peki sizde

bana da 3.gun gel dedi sanirim hormon testi yapicak ama vajinal ultrasonla bakicakmi onu bilmiyorum. 2 ay sonra gidicem insAllah,tesekkur ederim, gebelik olustumu peki sizde

Vajinal baktı bana. Yok canim gecen ay gittim zaten, dediği gunlerde de yapmadım Mart ayında kurtaj olmustum, 3 ay bekleme süresi doldu, bir aksilik var mi, vücut hazır mi diye kontrole gitmiştik. 4 ay deneyin her şey yolunda dedi. İnsallah hepimizin kucağı dolar hayırlısıyla

Katinaninelindemakasi35 Katinaninelindemakasi35 caniimm sesin cikmiyor kuzum nerelerdesn
Canim benimm giremedim valla ya, Kaliforniya'da yasiyoruz biz, simdi Teksas'a tasinma olayimiz cikti, toparlanma derdine dustum anam.. Sagolasin sordugun icin kuzumm, sen nasilsin, iyi misin? Tabi calismalari ihmal etmiyom yav:KK8::KK70: Yarin yani bize cumaolan sabaha ovulasyon testlerine baslicam, hem tasinma hem o nasi olcak bilemedim valla yatak da gidecek ahahah:KK4::temizlik:

X