- 1 Haziran 2017
- 674
- 935
- 32
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #2.341
İdrar testim pozitif henüz kan testi yaptırmadım. Netleşince söylerim tatlım.Canım netleşti mi hamilelik hemen sanada bi hamiş imojisi atalım
Ne zamandır kahve lekelenmeniz varVee gunaydiiinn bu sinir stres beni oldurucek neden kirmizilari gormeyip her wc de kahve leke pecetemd goruyorum bu gecede kirmizisiz gecti sinirden stresten ölücem herseye ve herkese catiyorum
Bence doktora gorunmelisin .. Kist olmasın ..Vee gunaydiiinn bu sinir stres beni oldurucek neden kirmizilari gormeyip her wc de kahve leke pecetemd goruyorum bu gecede kirmizisiz gecti sinirden stresten ölücem herseye ve herkese catiyorum
sağlık olsun canım bizimde 4. ayımız artık bi sorunmu var diye kafaya takmaya başladım.kahverengi lekelenmem var tam sökülemedim bugün hastaneye gitsemmi kiKizlar sabah test yaptim yarin ya adet gunum silik cizgi bile yok negatif adeti bekliyorum artik hemen sizle paylasmak istedim bu ayda gol degil onca yumurta takibi onca iliski malesef 4. Ayda tirt cikti
Bence gidin ya ne olur ne olmaz devlete mi gidiyon uzsağlık olsun canım bizimde 4. ayımız artık bi sorunmu var diye kafaya takmaya başladım.kahverengi lekelenmem var tam sökülemedim bugün hastaneye gitsemmi ki
canım biz yeni atandık burda devlet daha iyi.bebiş olurda kontrele giderim diye önceden bugün için randevu almıştım dün adet oldum gibi bugün gidiyimmi bilemedim hiç çok mu kuruntu yapmış olcam acabaBence gidin ya ne olur ne olmaz devlete mi gidiyon uz
Dpktrdan korkma cnm ya git hem bi kafan dağılır inscanım biz yeni atandık burda devlet daha iyi.bebiş olurda kontrele giderim diye önceden bugün için randevu almıştım dün adet oldum gibi bugün gidiyimmi bilemedim hiç çok mu kuruntu yapmış olcam acaba
Haklısın canım gidiyim bi o zaman ne kaybederimkiDpktrdan korkma cnm ya git hem bi kafan dağılır ins
canım biz yeni atandık burda devlet daha iyi.bebiş olurda kontrele giderim diye önceden bugün için randevu almıştım dün adet oldum gibi bugün gidiyimmi bilemedim hiç çok mu kuruntu yapmış olcam acaba
günaydın kızlar bat 10 temmuzdu hala kırmızılar yok sabah yine normal test yaptım negatifsilik çizgi bile yok ama regl olacakmışım gibi bişey de yok..hamileyimdir dicem kasık ağrısı bel ağrısı da azaldı kayboldu az biraz göğüs hassasiyetim var oda regl olsa da olurdu..kısaca karmakarışığım ne regl var ne gebelik ben anlamadım..beklicem yarında olmazsa perşembe hastaneye gidicem artık..cumartesi tatile çıkıyorduk regl olacaksamda gecikmeseydi bari
2 ay önce gittim hormon tahlilinde sorun yok dedi vajinal ultrasyonlada baktı bişey demedi sorun yok demek olarak algıladım folik asit kullanmaya başla bebek oluncaya kadar dedi. şimdi gitsem bu ne sabırsızlık demez miTuğbacım doktora git ve durumunu anlat bi muayene ol derim
2 ay önce gittim hormon tahlilinde sorun yok dedi vajinal ultrasyonlada baktı bişey demedi sorun yok demek olarak algıladım folik asit kullanmaya başla bebek oluncaya kadar dedi. şimdi gitsem bu ne sabırsızlık demez mi
tedavi derken ilaç falanmı veriyo canım senin bilgin varmı.ovulasyonla deniycem bide bu ay bakalımDemez canım sen söylersin tedavi sürecine girmek istiyorum dersin ona göre başlar ama yine de sen bilirsin
tedavi derken ilaç falanmı veriyo canım senin bilgin varmı.ovulasyonla deniycem bide bu ay bakalım