Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vee gunaydiiinn bu sinir stres beni oldurucek neden kirmizilari gormeyip her wc de kahve leke pecetemd goruyorum bu gecede kirmizisiz gecti sinirden stresten ölücem herseye ve herkese catiyorum

Günaydın kızlar.yeni bir gün yeni umutlar yeni bebiş haberlerine vesile olur inşAllah.Bazen diyorumki ya bi sorunmu var acaba hormon tahlillerim vs normal çıkmıstı bebek düşününce gittiğim kontrelde.sonrada diyorum ki rabbim Ol derse olur.demekki vakti saati gelmemiş henüz.Allahım hayırlı sağlıklı ewlat naip etsin bizlerede verdiği emanetlere çok iyi bakabilecek iyi anne baba olmayı nasip etsin.çok uzatmısım ya k bakmayın

Kizlar sabah test yaptim yarin ya adet gunum silik cizgi bile yok negatif adeti bekliyorum artik hemen sizle paylasmak istedim bu ayda gol degil onca yumurta takibi onca iliski malesef 4. Ayda tirt cikti

Kizlar sabah test yaptim yarin ya adet gunum silik cizgi bile yok negatif adeti bekliyorum artik hemen sizle paylasmak istedim bu ayda gol degil onca yumurta takibi onca iliski malesef 4. Ayda tirt cikti
sağlık olsun canım bizimde 4. ayımız artık bi sorunmu var diye kafaya takmaya başladım.kahverengi lekelenmem var tam sökülemedim bugün hastaneye gitsemmi ki

canım biz yeni atandık burda devlet daha iyi.bebiş olurda kontrele giderim diye önceden bugün için randevu almıştım dün adet oldum gibi bugün gidiyimmi bilemedim hiç çok mu kuruntu yapmış olcam acaba
Dpktrdan korkma cnm ya git hem bi kafan dağılır ins

günaydın kızlar bat 10 temmuzdu hala kırmızılar yok sabah yine normal test yaptım negatif silik çizgi bile yok ama regl olacakmışım gibi bişey de yok..hamileyimdir dicem kasık ağrısı bel ağrısı da azaldı kayboldu az biraz göğüs hassasiyetim var oda regl olsa da olurdu..kısaca karmakarışığım ne regl var ne gebelik ben anlamadım..beklicem yarında olmazsa perşembe hastaneye gidicem artık..cumartesi tatile çıkıyorduk regl olacaksamda gecikmeseydi bari

canım biz yeni atandık burda devlet daha iyi.bebiş olurda kontrele giderim diye önceden bugün için randevu almıştım dün adet oldum gibi bugün gidiyimmi bilemedim hiç çok mu kuruntu yapmış olcam acaba

Tuğbacım doktora git ve durumunu anlat bi muayene ol derim

Canim bukadar düşündüğün içindir. Bugün hiç aklına getirme başka uğraş bul aksma ne olduğu netleşir. Ama aklından çıkar

Kızlar aynı anda hem doktorda yumurta takibi yaptırıp hem de ovulasyon testi yapan varmı aranızda. Ben yarın doktora gidicem

Tuğbacım doktora git ve durumunu anlat bi muayene ol derim
2 ay önce gittim hormon tahlilinde sorun yok dedi vajinal ultrasyonlada baktı bişey demedi sorun yok demek olarak algıladım folik asit kullanmaya başla bebek oluncaya kadar dedi. şimdi gitsem bu ne sabırsızlık demez mi

2 ay önce gittim hormon tahlilinde sorun yok dedi vajinal ultrasyonlada baktı bişey demedi sorun yok demek olarak algıladım folik asit kullanmaya başla bebek oluncaya kadar dedi. şimdi gitsem bu ne sabırsızlık demez mi

Demez canım sen söylersin tedavi sürecine girmek istiyorum dersin ona göre başlar ama yine de sen bilirsin

Kızlar Günaydın bata 5 kala 6gün önce gösteren testlerden aldım, negatif çıktı. 2 gün kaldı bata hiç belirtim de yok, sanırım olmadı..

tedavi derken ilaç falanmı veriyo canım senin bilgin varmı.ovulasyonla deniycem bide bu ay bakalım

Canim evet ilaç veriyor ovulasyon oluşturucu onunla birlikte yumurta takibi yapıyor yumurtan büyüyünce ilişki günlerini söylüyor. Ben 2 düşük yaptim. İkinci gebeligimde gittim doktora ben bebek istiyorum tedavi süreci istiyorum dedim o ilaçla yumurta takibi yaptı ve o ay hamile kaldım bebegimin kalbi durduğu için kurtaj oldum ondan sonra benim düşükler imin sebebini arastirmaya başladılar. O süreçten sonra Yeni başladık bu 2.ayımız. 2.ayimda da adet olunca işte doktora gidecem yarın yeniden tedavi isticem once Allahın izniyle insallah bakalım. Bi de doktor önemli doktorunla koordine halinde ol arkadsim insllah hepimiz anne oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…