Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben henüz yaptırmadım ama çoğu insan anestezi ile yaptırmış eskiden hastanede çalışırdım çok yapılanı gördüm anestezi olmadan yapılırdı acı duymadıklarını söylerlerdi..bana henüz gerek olmadı çünkü ekimde evlendik ocakta hamile kaldım 10 hf lık kalbi durdu :KK43: bu arada troid ve pıhtılaşma bozukluğu ve prolaktin yüksekliği çıktı onların tedavisi için bu süre geçti şimdilik herşey normal şükür..ocakta korunmayı bırakıp prolaktin ilaçla düşer düşmez gebe kalınca gerek yok dediler..ama yaptıran buradaki arkadaşlar daha net bilgi verir..acı konusunda ben ne desem boş!
Anladım canım çok teşekkür ederim açıklamaların için.

aşılamadan önce bunu yaptırıp kendiliğinden 1-2 ay sonra o kadar hamile kalan var ki arkadaşlar..bunu yabana atmayın küçük minik enfeksiyonlar tüplerde yapışıklık yada tıkanıklık yapıyor onlarda döllenmeye engel oluyor..ben soğan kürü ile de bu enfeksiyonların yada yumurtalık kistlerinin temizlendiğini biliyorum..o yüzden sene de bir her kadın mutlaka soğan kürü yapmalı bence..bebek düşünmese bile..aşılama yaptırmadan tavsiyem hsg çektirin..hsg ile tüplerinize bir sıvı veriliyor buda oraları temizlemiş oluyor...
doktorum da aşılamama düşünüyorum deyince ilk onu sordu zaten hsg çektirmişmiydin diye zaten bu ay bence onu çektirecek sonrasında nasıl bir yol izleyecek bilmiyorum bat 15-16 temmuz bakalım inşallah bu ay gelir bebişimiz de o kadarına gerek kalmaz Allahım tüm isteyenlere nasip etsin herkesin yüzünü güldürsün inşallah:dua:

• Beğen
Reactions: spe

İYİ HİSSET - ASTROLOJİHaftalık burç yorumları (10-16 Temmuz)9 Temmuz'da gerçekleşen dolunayın ardından bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumlarıyla Dolunay Karaca her hafta olduğu gibi yine buseterim.com.tr'de!

BT Ekip
10.07.2017

burc_06_02_2017_6804.jpg

1 - KOÇ
Sevgili Koçlar, Temmuz ayı boyunca motivasyon konularınız, eviniz ve aileniz, yeni bir ev almak, ev satmak, arsa, gayrimenkul gibi konularda adımlar atmak isteyeceksiniz. Yatırım yapmak için oldukça uygun etkiler var sizlere. Aile içi organizasyonlar artarken 9 Temmuz’da Oğlak burcundaki dolunay aileniz ve işiniz arasında kalmanıza neden oldu. Evinize gereken özeni göstermek ve onlarla daha fazla vakit geçirmek istediniz, bu durumda iş konularında biraz gerileme ve isteksizlik yaşanmış olabilir. Etkisi 3-4 gün sürebilir. Bu haftaya Ay Kova burcunda başlıyoruz. Yeni bir aşk size göz kırpıyor olacak. Gittiğiniz mekanlarda etrafınız dolup taşabilir sevgili Koçlar, sosyal statünüzü değiştirecek konular ön planda.

burc_06_02_2017_17.jpg

2 - BOĞA
Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, Temmuz ayına biraz gergin başlamış olabilirsiniz, iş stresiniz hayli yüksek ve sevgi konularında da dalgalanmalar var. Bu ay genel olarak motivasyon konularınız iletişim olacak. Yakın çevrenizden birilerinden destekler göreceksiniz. Kardeşleriniz, komşularınız, akrabalarınız sizler için önem taşıyacak. Pazarlama, halkla ilişkiler, reklam, basın yayın gibi konularda başarı sağlayacağınızı söyleyebilirim. Uzun süredir aklınızda olan bir şeyi gerçekleştirmek için önünüze fırsatlar çıkıyor. 9 Temmuz’daki dolunayda ise yakın çevrenizden birinin yurtdışına taşınıyor olmasına sevinmekle sevinememek arasında kaldınız bu etki bu hafta devam ediyor. Bir tartışma sizleri hukuksal boyuta taşıyabilir. Bu döneme dikkat etmenizde fayda var. Aşk konularında sevdiğinizden yana şanslısınız. İlgisi tamamen sizde olacak.

burc_06_02_2017_25.jpg

3 - İKİZLER
Sevgili İkizler, bu ay para konularında sizden şanslısı yok. Elinizi her attığını altın oluyor. Yeni işler, yeni projeler hepsi olumlu sonuçlar verebilir. Maddi konularda oldukça iyi bir ay sizler için. Temmuz ayı boyunca girişimlerinizin ve yatırımlarınızın karşılığını alabileceksiniz. 9 Temmuz dolunayında ortaklıkla ilgili bir konuda sorun çıkmış olabilir. Eşinizin maddi gelirinde bir daralma veya kısıtlanma meydana gelebilir. Hesapta olmayan bir ödeme canınızı sıkılmış olabilir. Bu hafta motivasyon konunuz tamamen maddi gelirlerle ilgili olacaktır. Aşk ve sevgi konularında ise bir orta yol bulmaya çalışacaksınız. Bekar olanlar için aile bireyleriyle bir arada bir organizasyondayken ummadıkları biriyle tanışma söz konusu.

burc_06_02_2017_35.jpg

4 - YENGEÇ
Sevgili Yengeçler, sizin ayınız bu ay! Burcunuzda çok güzel bir görünüm oluşuyor. Geçmiş ayların acısını çıkarmak istercesine sizlere destek oluyorlar adeta. Burcunuzda yerleşen Güneş sizleri hemen hemen her konuda atağa geçirecek, yapılması gerekenler listeniz hayli kabardı. Geçen aylarda üstünüzde bir rehavet vardı sanki artık bu dinginlik bitti ve ayağa kalmak için kolları sıvıyorsunuz. Kişisel bakımlar yaptırabilir, kendinizle ilgili önemli kararları alabilirsiniz. Pazar günkü dolunay sizleri aşk ve ikili ilişkiler konusunda tekrar düşünmenizi, acele karar vermemenizi, partnerinizle aranızdaki soğukluk ve gerginlik için alttan almanızı öneriyor oldu. Sizler evet duygularıyla harekete geçen insanlarsınız. Yoğun duygular, sert bitişleri de beraberinde getirebilir. Bu hafta motivasyon konunuz tamamen kendiniz ve kendi ihtiyaçlarınız olacak. Bu yüzden alacağınız kararlarda özgüveniniz yüksek.

burc_06_02_2017_45.jpg

5 - ASLAN
Sevgili Aslanlar, çok koştunuz çok yoruldunuz ve artık biraz dinlenme zamanı sizler için... Enerjinizi tekrar toplamak, ışıldamak ve etraftaki tüm gözleri kendi üzerinize çekmek için ay sonunu beklemelisiniz. Güneş sizin burcunuza geçtiğinde bu halinizden eser kalmayacak. Bu ay biraz kendi içinize çekilmek, yaşanılanları düşünmek, biraz tartıp biçmek, haklıyı haksızı ayırmak, dostu düşmanı görme vakti. Tatil modunda rutinde şeylerle ilgilenmeli, kafanıza çok fazla şeyi takmamayı denemelisiniz. Kötü bir alışkanlığınız varsa bırakmak için sizlere fırsatlar çıkabilir. Dua etmek, meditasyon, yoga tarzı şeyler kendi içsel yolculuğunuzu destekleyecek etkilere sahip. Sağlık konularınız gündeminizde. Başlamak isteyip de başlayamadığınız diyet programınız, sağlıklı yaşam menüleri tam size uygun olacaktır bu süreçte. Hafta boyunca motivasyon konunuz arka plandaki işler, arkanızdan iş çeviren var mı yok mu bunu araştırmak olacak. Biraz dedektifsiniz sevgili Aslanlar bu ay.

burc_06_02_2017_55.jpg

6 - BAŞAK
Sevgili Başaklar, Temmuz ayının en sosyal burcu sizlersiniz. Sosyal konularda tüm gayret ve enerjinizi harcamak, yeni insanlarla tanışmak, hayatınıza farklı bir yön vermek için güzel fırsatlarınız var bu ay. Yeni bir sosyal sorumluluk projesi için kolları sıvamanız gerekliliğini anlayabilir, hayattaki amaçlarınız için savaşmanız gerektiğine dikkatinizi verebilirsiniz. 9 Temmuz Pazar günü olmuş olan dolunayda ise beklenmeyen bir gebelik gündeme gelebilir. Veya flört ettiğiniz birisiyle yolları ayırabilirsiniz. Bu ay motivasyon konunuz tamamen arkadaşlarınız olacak. Davetler, düğünler ve organizasyonlarda dikkat çekecek, pek çok farklı insanla bir arada bulunmaktan keyif alacaksınız. Bunun sonucunda işle ilgili konularda da destekleneceksiniz.

ben hsg filmi de cektirdim,klomen ve catlatma iğnesi de yaptırdım ama olmadı maalesef. 30 haziranda ilk asilamami yaptirdim 17 temmuzu bekliyorum. Ama pek umudum yok,hiçbir belirti hissetmiyorum

C

Canim 19 mayista ozel hastanede hsg cekildi bana zaten rontgen odasinda cekiliyor o rontgen yerine yatiyosun ve kadin dogumda nasil bacaklari kendimize topluyoruz ole muayene pozisyonu aliyosun islem yaklasik 6 ile 10 dakika arasi suruyor asla korkma bende korkmustum anestezi almadan girdim ve once spekulum olan aleti yerlestiriyor sonra iceri yavas yavas bana 2 doz halinda ilac verildi ilac verdigi gubi filmi cekiyo zaten yani sole solim daha once smear testi icin islem yaptirdiysan ona benzer ozellimte diyebilirim aci konusuna gelince ilk baslarda her sey normal ilaci verirken biraz adet agrisi baslamadan yada adetliyken hafuf bir agrimiz oluyo karnimizda ole bi agri hissi uyaniyor benim kinde o agri vardi 1 de extra ay dedirtecek bi agri oldu ama emin ol bunlar hic agri sayilmaz kolay bir yontem ama ben hamile kalamadi. Bide hsg cekilen ilk 3 gebelik sansi cok yuksemis ama ben daha spermle yumurtayi denk getiremedim heralde yarin adet gunum bende kirmizilari bekliyorum napim
inşallah kırmızılar gelmezde güzel haberi verirsin bize canım

ben hsg filmi de cektirdim,klomen ve catlatma iğnesi de yaptırdım ama olmadı maalesef. 30 haziranda ilk asilamami yaptirdim 17emmuzu bekliyorum. Ama pek umudum yok,hiçbir belirti hissetmiyorum
arıhlerımız aynnerdeyae benimde 16ovülasyon gününde ilişkide bulunduk öncesinde de tabı sonrası olamadı maalesef bilemiyorum boyerım agrıyınca sevınıyorum belirti diye artık pıskopata bağladım bu düşünceyle yatıp kalkıyom kaç gün dur ol çağı varsa da olmaz bu stresle

arıhlerımız aynnerdeyae benimde 16ovülasyon gününde ilişkide bulunduk öncesinde de tabı sonrası olamadı maalesef bilemiyorum boyerım agrıyınca sevınıyorum belirti diye artık pıskopata bağladım bu düşünceyle yatıp kalkıyom kaç gün dur ol çağı varsa da olmaz bu stresle
aynen ben de sizin gibiyim umudum yok diyorum ama içten içe de hevesleniyorum

Ya eşim askerde oyuzden taktım kafaya gelmesine 5 ay var daha en azından olsa buay gelene kadar cinsiyeti belli olurdu günler geçer dı banada bayram iznini değerlendirme yapayım dedim yumurta takibi yaptık bakalım

Kızlar bat 19 Temmuz , benimle aynı kaderi paylaşan var mı diye merak ettim :KK76:
Varsa eger herhangi bir his hareket yaşıyor musunuz :dua:

İYİ HİSSET - ASTROLOJİHaftalık burç yorumları (10-16 Temmuz)9 Temmuz'da gerçekleşen dolunayın ardından bu hafta burçları neler bekliyor? Haftalık burç yorumlarıyla Dolunay Karaca her hafta olduğu gibi yine buseterim.com.tr'de!

BT Ekip
10.07.2017

burc_06_02_2017_6804.jpg

1 - KOÇ
Sevgili Koçlar, Temmuz ayı boyunca motivasyon konularınız, eviniz ve aileniz, yeni bir ev almak, ev satmak, arsa, gayrimenkul gibi konularda adımlar atmak isteyeceksiniz. Yatırım yapmak için oldukça uygun etkiler var sizlere. Aile içi organizasyonlar artarken 9 Temmuz’da Oğlak burcundaki dolunay aileniz ve işiniz arasında kalmanıza neden oldu. Evinize gereken özeni göstermek ve onlarla daha fazla vakit geçirmek istediniz, bu durumda iş konularında biraz gerileme ve isteksizlik yaşanmış olabilir. Etkisi 3-4 gün sürebilir. Bu haftaya Ay Kova burcunda başlıyoruz. Yeni bir aşk size göz kırpıyor olacak. Gittiğiniz mekanlarda etrafınız dolup taşabilir sevgili Koçlar, sosyal statünüzü değiştirecek konular ön planda.

burc_06_02_2017_17.jpg

2 - BOĞA
Sevgili Boğalar ve yükselen burcu Boğa olanlar, Temmuz ayına biraz gergin başlamış olabilirsiniz, iş stresiniz hayli yüksek ve sevgi konularında da dalgalanmalar var. Bu ay genel olarak motivasyon konularınız iletişim olacak. Yakın çevrenizden birilerinden destekler göreceksiniz. Kardeşleriniz, komşularınız, akrabalarınız sizler için önem taşıyacak. Pazarlama, halkla ilişkiler, reklam, basın yayın gibi konularda başarı sağlayacağınızı söyleyebilirim. Uzun süredir aklınızda olan bir şeyi gerçekleştirmek için önünüze fırsatlar çıkıyor. 9 Temmuz’daki dolunayda ise yakın çevrenizden birinin yurtdışına taşınıyor olmasına sevinmekle sevinememek arasında kaldınız bu etki bu hafta devam ediyor. Bir tartışma sizleri hukuksal boyuta taşıyabilir. Bu döneme dikkat etmenizde fayda var. Aşk konularında sevdiğinizden yana şanslısınız. İlgisi tamamen sizde olacak.

burc_06_02_2017_25.jpg

3 - İKİZLER
Sevgili İkizler, bu ay para konularında sizden şanslısı yok. Elinizi her attığını altın oluyor. Yeni işler, yeni projeler hepsi olumlu sonuçlar verebilir. Maddi konularda oldukça iyi bir ay sizler için. Temmuz ayı boyunca girişimlerinizin ve yatırımlarınızın karşılığını alabileceksiniz. 9 Temmuz dolunayında ortaklıkla ilgili bir konuda sorun çıkmış olabilir. Eşinizin maddi gelirinde bir daralma veya kısıtlanma meydana gelebilir. Hesapta olmayan bir ödeme canınızı sıkılmış olabilir. Bu hafta motivasyon konunuz tamamen maddi gelirlerle ilgili olacaktır. Aşk ve sevgi konularında ise bir orta yol bulmaya çalışacaksınız. Bekar olanlar için aile bireyleriyle bir arada bir organizasyondayken ummadıkları biriyle tanışma söz konusu.

burc_06_02_2017_35.jpg

4 - YENGEÇ
Sevgili Yengeçler, sizin ayınız bu ay! Burcunuzda çok güzel bir görünüm oluşuyor. Geçmiş ayların acısını çıkarmak istercesine sizlere destek oluyorlar adeta. Burcunuzda yerleşen Güneş sizleri hemen hemen her konuda atağa geçirecek, yapılması gerekenler listeniz hayli kabardı. Geçen aylarda üstünüzde bir rehavet vardı sanki artık bu dinginlik bitti ve ayağa kalmak için kolları sıvıyorsunuz. Kişisel bakımlar yaptırabilir, kendinizle ilgili önemli kararları alabilirsiniz. Pazar günkü dolunay sizleri aşk ve ikili ilişkiler konusunda tekrar düşünmenizi, acele karar vermemenizi, partnerinizle aranızdaki soğukluk ve gerginlik için alttan almanızı öneriyor oldu. Sizler evet duygularıyla harekete geçen insanlarsınız. Yoğun duygular, sert bitişleri de beraberinde getirebilir. Bu hafta motivasyon konunuz tamamen kendiniz ve kendi ihtiyaçlarınız olacak. Bu yüzden alacağınız kararlarda özgüveniniz yüksek.

burc_06_02_2017_45.jpg

5 - ASLAN
Sevgili Aslanlar, çok koştunuz çok yoruldunuz ve artık biraz dinlenme zamanı sizler için... Enerjinizi tekrar toplamak, ışıldamak ve etraftaki tüm gözleri kendi üzerinize çekmek için ay sonunu beklemelisiniz. Güneş sizin burcunuza geçtiğinde bu halinizden eser kalmayacak. Bu ay biraz kendi içinize çekilmek, yaşanılanları düşünmek, biraz tartıp biçmek, haklıyı haksızı ayırmak, dostu düşmanı görme vakti. Tatil modunda rutinde şeylerle ilgilenmeli, kafanıza çok fazla şeyi takmamayı denemelisiniz. Kötü bir alışkanlığınız varsa bırakmak için sizlere fırsatlar çıkabilir. Dua etmek, meditasyon, yoga tarzı şeyler kendi içsel yolculuğunuzu destekleyecek etkilere sahip. Sağlık konularınız gündeminizde. Başlamak isteyip de başlayamadığınız diyet programınız, sağlıklı yaşam menüleri tam size uygun olacaktır bu süreçte. Hafta boyunca motivasyon konunuz arka plandaki işler, arkanızdan iş çeviren var mı yok mu bunu araştırmak olacak. Biraz dedektifsiniz sevgili Aslanlar bu ay.

burc_06_02_2017_55.jpg

6 - BAŞAK
Sevgili Başaklar, Temmuz ayının en sosyal burcu sizlersiniz. Sosyal konularda tüm gayret ve enerjinizi harcamak, yeni insanlarla tanışmak, hayatınıza farklı bir yön vermek için güzel fırsatlarınız var bu ay. Yeni bir sosyal sorumluluk projesi için kolları sıvamanız gerekliliğini anlayabilir, hayattaki amaçlarınız için savaşmanız gerektiğine dikkatinizi verebilirsiniz. 9 Temmuz Pazar günü olmuş olan dolunayda ise beklenmeyen bir gebelik gündeme gelebilir. Veya flört ettiğiniz birisiyle yolları ayırabilirsiniz. Bu ay motivasyon konunuz tamamen arkadaşlarınız olacak. Davetler, düğünler ve organizasyonlarda dikkat çekecek, pek çok farklı insanla bir arada bulunmaktan keyif alacaksınız. Bunun sonucunda işle ilgili konularda da destekleneceksiniz.
Ben de Başak burcuyum
Geçen gün bir arkadasım instagrama dolun aydan olsa gerek huyu suyu Değişti cok ağlıyor yazmıştı , aklıma geldi bi burçları okuyayım diye ki inanmam :) okurum ama :KK70: şimdi görünce tebessüm ettim

Bence herkes ölcsün vücut sıcaklığını dil altından bakalım adet gününe kadar artacakmı düşerse adet olucaz artarsa hamile olabiliriz lütfen ölcenler yazsın adete kaç gün kaldıklarınıda:süslü:

Biricik kaderdaşlarım sol kasıkta batma ve şu an ağzımda değişik bir tat var. Ve midem bulanıyo afedersiniz kusucak gibi oluyorum bu da ne şimdi ? Yoksa kafayı iyidem iyiye yedim mi ben? :110:

Senin belıtın ne
Ele avuca gelicek tarzda seyler hiç olmadı ufak tefek seyler hamileliğe yoramam :KK43:( çünkü insan cok kaptırıyor kendini düşündükçe zor oluyor bu süreç , folik asit kullanıyorum adetime 9 gün kaldı bu hafta ne yaşasam olağan demek istiyorum büyük baska hamiş arkadaşlarımın yaşadığı tarzda birşey yaşamadıkça
Umut hep var
Ama eger olmazsa da inziva vakti sizleri burayı cok sevdim ama kuruntu da yapmal doğru degıl ondan dolayı psikolojimi buna meyil etmek istemiyorum , belirgin seyler yaşayanlar var mı merak ettim

Kızlar verimli günlere bugub girmis bulunmaktayim.Siz gün asiri mi her gün mu denediniz tecrübeleriniz neler daha onceki sonlanan,gebeligimde her gun denemiştik ama,su an esimin hareket sorunu var .

Kızlar bişey sormak istiyorum size. Benim daha önceden pelvik mr çekilmişti. Eğer tüpler tıkalı olsa mr da görünür değil mi. Bu ay da olmazsa eğer hsg çektireyim diyorum bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı???

Canim ben hsg çektirdim. Doktorum araştırma hastanesinde Prof. Devlet hastanelerinde anestezi vermeden çekiyorlar. Ben çok acı çektim zor bir işlem geldi bana göre. Eğer özel hastaneye gidiyorsan orda anesteziyle çekil derim arkadaşım. Ben 2 düşük yaptim sebebini araştırmak için bu işlem de vardı

Kızlar verimli günlere bugub girmis bulunmaktayim.Siz gün asiri mi her gün mu denediniz tecrübeleriniz neler daha onceki sonlanan,gebeligimde her gun denemiştik ama,su an esimin hareket sorunu var .
ben eşime keçiboynuzu pekmezi sabahları aç karnına yedirmiştim gün aşırı denemiştik ve yumurtlamadan önceki 3.gün son lişkimiz olmuştu o dönem ondan bile hamile kalmıştım..demem o ki gün aşırı olmalı sperm kalitesi açısından ve yumurtlama günü kaçmasın diye süreyi uzun tutmalı bence...

X