Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yani şu an hamilesin. Hamileliğini öğrenmeden önce ne gibi belirtilerin olmuştu canım. Benim bata 1 hafta var şu an ayağımda çorap ve patik var bi üşüyorum bi sıcak basıyo aniden. Ve devamlı olmayan sarıya yakın sümüksü bi akıntı oldu 3 4 defa sadece peçeteye gelen. Senin ne gibi belirtilerin olmuştu ?
Hayır canım hamile değilim o başımdan geçen ilk hamileligimdi .. Belirtiler herkeste farklı canım.. Sadece diyebileceğim eğer normalde olmayan şeyleri birden yasarsan bir ihtimal hamile olabilirsin.. Ama normalde belirtiler adet gününe dört gun kala başlar bhcg o aralar çıkıyor çünkü ..

• Beğen
Reactions: spe
Kizlar sürekli ovulasyon testi kullaniyordum 30 mayis cift cizgiyi yakaladim dedim yumurtluyorum ama yine hergun testi yapmaya devm ettim 8 haziranda baktim yine cift çizgi tekrar yumurtldigimi dusundum ama gebelik testoi de yaptim silik tekrar yaptim silik derken adetime 12 gun kala hamile olduğumu ogewndim Allah hepinize sagkikli hayirli swkilde nasip etsin...
Canım benim bata bir hafta var sabah ilk idrarla normal gebelik testi yaptım tabiki negatif. Ovulasyon testi alıp yapsam çıkar mı ki yani?

safari_go safari_go canım ona faydası olmadı bende sadece civanpercemi bitkisel karışım var içinde yok yok onun coook faydasını. Gördüm ben inan acillere zor yetistiriyorlardi sokaklarda bayiliyordum ben ama şükür kalmadı ..
Ay acaba bnde snin gibi Hamile kalirmiyim 2. Ayda Insallah dua et bana.Bu arada gevmis olsn.Atlata bildigine sevindm.hap ictm gecti bnim sancinm

Kizlar sürekli ovulasyon testi kullaniyordum 30 mayis cift cizgiyi yakaladim dedim yumurtluyorum ama yine hergun testi yapmaya devm ettim 8 haziranda baktim yine cift çizgi tekrar yumurtldigimi dusundum ama gebelik testoi de yaptim silik tekrar yaptim silik derken adetime 12 gun kala hamile olduğumu ogewndim Allah hepinize sagkikli hayirli swkilde nasip etsin...
Hangi marka ovulasyon testini kullandın canım buarada hayırlı olsun bebişşn

Yook canım estağfurullah sadece seni teşvik ediyorum elinde varsa yap gitsin bitane :KK76: ama pozitif çıkmasını bekleme ama cikadabilir yani
Elimde yok şu an bizde bu ay ovulasyon takibi yaptık ondan biraz umutlanıyorum çift çizgiyi gördüğüm günü ve devamındaki 2 günü değerlendirdik gerisi Rabbime kalmış

Gönül isterdi ki güzel haberler vereyim , bi umuttu beklemek ama benimkiler geldi bu ayda gitti maalesef önümüzdeki zamanlara bakacağız demekki zamanı varmış :KK43: , ov. Testi yapıcam bu ay bakalım ne olacak göreceğiz Allah herkesin gönlüne göre hayırlısını versin , dualarım beklentisi olan tüm herkesle , buralardayım

Gönül isterdi ki güzel haberler vereyim , bi umuttu beklemek ama benimkiler geldi bu ayda gitti maalesef önümüzdeki zamanlara bakacağız demekki zamanı varmış :KK43: , ov. Testi yapıcam bu ay bakalım ne olacak göreceğiz Allah herkesin gönlüne göre hayırlısını versin , dualarım beklentisi olan tüm herkesle , buralardayım
Ayy canım hemen ümitsizliğe kapılma bu ay dediğin gibi ovulasyon testi kullan büyük rahatlık ve kolaylık ne zaman yumurtladığını görüyosun rahatlık

Arkadaslar ovulasyon testini yaptim oda negatif cikti..artik yarin kirmizilari bekliyorum :KK43: kismet hersey..ama son anda farkettim ki test 2014 uretimi son kullanma tarihi 2\2016 yani 1 yildan fazla gecmis..ama yine de c cizgisi cikiyor demek ki hala calisiyor dedim ama gordugunuz gibi hersey kirmiziyi gorene kadar umut :)

Aynı duyguyu bu sabah bende yaşadım. Düşük yaşadım 3 ay önce. Her adet dönemi bir kabus. Bugün regl oldum ve umutlar yerlerde tabi. :KK43:((

Gunaydin merhaba arkadasim kullanmadan hamile kaldigi icin ovulasyon testlerini bana vermisti bata 1 gunum var..bu sabah icinden hediye cikan gebelik testini yaptim negatif cikti:KK43: ama esim bile neredeyse emindim hamile oldugundan cok belirtilerin var ani usume titreme birden ates basmalari bel,kasik agrilari,bulantilar...neyse bu markayi bilmiyorum ama yarin regl olmazsam baska bir test alirim diyorddum..ovulasyon testleri ile ne zaman ve nasil yapabilirim gun icinde bugun yapsam olur mu mesela?
Olur tabiki bayağı oku dıger topikle ama sanırım ben hamileyım öyle hissediyorum

X