- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
Bisey olmaz kuzum ben degerlendirdim belki bu aksamda degerlendiririm sonrasi beklemeye gecmek istiyorum kendimi relax a hazirlayipİnşallah ya bu ay tirt çıkmaz inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bisey olmaz kuzum ben degerlendirdim belki bu aksamda degerlendiririm sonrasi beklemeye gecmek istiyorum kendimi relax a hazirlayipİnşallah ya bu ay tirt çıkmaz inşallah
İleri hızlı hareketlilik 0 yaziyor varikosel mi diyor doktor ne ameliyati diyolar bide baska bi doktora dahami gostersenizKızlar dün eşimin nisan ayında ki sonucunu atmıştım buda bugün çıkan sonucu ameliyat diyo doktor yine ne düşünüyorsunuz
Varikosel dedi evet canım. Pazartesi bı doktora daha gidecek eşim bakalım ne diyecekİleri hızlı hareketlilik 0 yaziyor varikosel mi diyor doktor ne ameliyati diyolar bide baska bi doktora dahami gosterseniz
Benim yarın sabah istanbula gitmem gerekicek 3-4 gün yokum ani karar bu aksam degerlendiririm artık yumurtlama ne zaman olur bilmiyorum bu ay da yattı benimBisey olmaz kuzum ben degerlendirdim belki bu aksamda degerlendiririm sonrasi beklemeye gecmek istiyorum kendimi relax a hazirlayip
Yarın yada öbür gün yumurtlama olurdu diye tahmin ediyorum ama. Bu gece 12den sonra degerlendiricem artı tutarsa tutarBisey olmaz kuzum ben degerlendirdim belki bu aksamda degerlendiririm sonrasi beklemeye gecmek istiyorum kendimi relax a hazirlayip
Yani İnan ne yaşıyorum bilmiyorum ne ağrı ne sancı ne leke resmen hamileyim ama değilim tıp literatürüne girmeliyim bence hocam burdan maç dönmez bu bebek ne gelmek ne gitmek istiyorbitliKedi napiyosun kuzumm varmi bi sknti
Tamam kuzum öyle yapcazSaate takılma bu aksam ve yarın aksam değerlendirin kuzum iki gün üst üste dene
İnsallah canim ya bazi yerlerde engel olur diye yazıyor o yüzden merak ediyorum internette her yazilanada guvenmemek lazim tabiAyy hadi canım gözün aydın çok sevindim. Çikolata kisti engel değil diye biliyorum
Evet kuzum ya insan endiseleniyor Benim ilk gittigim bana neler dedi ona inanip kalsaydim orda simdi coktan beni ameliyat etmislerdi bileeeeYa kim olsa senin yerinde endişelenirdi senin bir suçun yok bana bir doktor şey demişti "Biz doktorlar her zaman en kötüsünü düşünerek hareket etmek zorundayız." ama bu olasılıkları bize gerçekmiş gibi yansıtmasalar daha iyi olacak
Bende cok sevindim canim gebelige engel birseyim yok çok şükür sadece su kistler korkutuyor beni iki taraftada var cunkuAyyyy çok sevindim sonuçların güzel çıkmasına yavrum valla o kadar bilgim yok kistler konusunda canım ama en azından diğer testlerinin güzel çıkmasına çoooook sevindimmm
Biliyorum kuzum bilmem mi ben senin sürecini başından beri takip ediyorumEvet kuzum ya insan endiseleniyor Benim ilk gittigim bana neler dedi ona inanip kalsaydim orda simdi coktan beni ameliyat etmislerdi bileeee
Yarin ve öbür gün mutlaka degerlendir mutlakaYarın yada öbür gün yumurtlama olurdu diye tahmin ediyorum ama. Bu gece 12den sonra degerlendiricem artı tutarsa tutar
Aslinda yarin ve yarindan sonra cok cok iyi olurdu ya degerlendirseydnBenim yarın sabah istanbula gitmem gerekicek 3-4 gün yokum ani karar bu aksam degerlendiririm artık yumurtlama ne zaman olur bilmiyorum bu ay da yattı benim
Cok belirsiz bi durum anlamis degilim cok sevinmistik kursagimizda kaldi varmi yokmu anlayamadikYani İnan ne yaşıyorum bilmiyorum ne ağrı ne sancı ne leke resmen hamileyim ama değilim tıp literatürüne girmeliyim bence hocam burdan maç dönmez bu bebek ne gelmek ne gitmek istiyor
Arkadasim eşinin varikosel ameliyatindan 9 ay sonra hamile kaldi insallah surecin uzamaz ama geçen ki sonuc ileri hareketlilik sınırdaydi bide şu mfk ylami konussanVarikosel dedi evet canım. Pazartesi bı doktora daha gidecek eşim bakalım ne diyecek
Evet ama çikolata kisti olup iki çocuğu olan biliyorum bence sorun değil o yüzden stres yapma rahat olİnsallah canim ya bazi yerlerde engel olur diye yazıyor o yüzden merak ediyorum internette her yazilanada guvenmemek lazim tabi
Düşünmedim değil canım ama nasıl ulasacam Instagramdan mesaj atıyorum dönmüyolarArkadasim eşinin varikosel ameliyatindan 9 ay sonra hamile kaldi insallah surecin uzamaz ama geçen ki sonuc ileri hareketlilik sınırdaydi bide şu mfk ylami konussan
Malesef evde olamicam olsun zaten kendimi doktora gitmeye odaklamıştım ümitli değilim bu ay daAslinda yarin ve yarindan sonra cok cok iyi olurdu ya degerlendirseydn