- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende şimdi vuruldum canımEki Görüntüle 3085420 Kızlae iğne olcam birazdan dua edin bana şns yumurtalar büyüdü
Yaa geldi mi kırmızılar ekliyorum canım
Hayırlısı kuzum üzülmedim valla bu ay olur mu onu da bilmiyorum misafirlerim geliyorYaa geldi mi kırmızılar ekliyorum canım
Ayy hadi inşallah gümbür gümbür gelecek kuzucuğunKullandım kuzum bu ikinci eş paketim benim doktor en fazla 3 diyor 3 ten sonra kullandırtmıyo ztn bakıcam artık benimde ikinci sansım
Hayırlısı canım ne yaparsak yapalım olacağı varsa oluyorHayırlısı kuzum üzülmedim valla bu ay olur mu onu da bilmiyorum misafirlerim geliyor
Yaptnmi testAynen canım çatlamaya başlamış. Bende bir saat sonra yapicam bakalim
Yapistirdik aşko insallah tutar cok agrili sanciliydim dün bu aksamda degerlendiriyimmi 3. Aksam oluyor üst üste gerek varmiOooo tam yapıstırmalık kuzum
Guzel haberler ver bizeBende şimdi vuruldum canım
Evt catlmisKızlar dün testime yumurtlama demiştiniz bu çatlamış mı demek
Yaptim daha yumurtlama olmamışYaptnmi test
Olmadi, bu ay gec olacak gibime geliyorYaptnmi test
Kız akıntı gelmeye başladı napcam gece 12 de bide yarın saat 6 hesapladık amaEn azından catlamaya karsı hazırda sperm bulundurmus oluyorsun kuzum ondan önceki ilişkide önemli oluyo
Ay hayırlısı ıle güzel haber alırız bu ay şnsBende şimdi vuruldum canım
Olmaz canım Allah'ın izniyle doktorda dedi zaten rahat olKizlar sonuclarim geldi. Hersey normal sanırım G Gzmyts53 Ihlamurseven Z ZorluBekleyis simcook Destina88 K kendimidurduracakdegilim M Mavimiresl iyilikperisi92 ve diger kızlar yorumlarınızı bekliyorum amh 4.35 çıkmıştı dogal yolla gebeligime engel birsey yok sanırım artik. Sadece cikolata kistlerim var onlar engel olur mu ?
Gayet temiz cikmis insallah simdi beklemeye geç kocaman kistlerle bile hamile kalanlar var hic biseyi takma kafana. Bir doktorda sabit kal yoksa her ay bi sknti cikiyor bence en kisa zamanda güzel haberlerini alacağızKizlar sonuclarim geldi. Hersey normal sanırım G Gzmyts53 Ihlamurseven Z ZorluBekleyis simcook Destina88 K kendimidurduracakdegilim M Mavimiresl iyilikperisi92 ve diger kızlar yorumlarınızı bekliyorum amh 4.35 çıkmıştı dogal yolla gebeligime engel birsey yok sanırım artik. Sadece cikolata kistlerim var onlar engel olur mu ?
2 gün veriyorum pik içinOlmadi, bu ay gec olacak gibime geliyor
İnşallah ya bu ay tirt çıkmaz inşallah2 gün veriyorum pik için