- 1 Haziran 2022
- 1.426
- 1.710
- 38
Canım sal gitsin gittiği kadar elbet buluşurlar bir yerlerde inşallahKız bu jel nasılmıs böyle heryerim vıcık vıcık oldu ahahahah bitliKedi M Mavimiresl A ad000 seninki nasıl gidiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sal gitsin gittiği kadar elbet buluşurlar bir yerlerde inşallahKız bu jel nasılmıs böyle heryerim vıcık vıcık oldu ahahahah bitliKedi M Mavimiresl A ad000 seninki nasıl gidiyor
Denedim kız jeli sevdim ben bunu sürekli kullanamıyozmuu hergün kitlerim adamı ben bu şekilde ama M Mavimiresl kızzz nerdesin hormonlar gene tavan bendeCanım sal gitsin gittiği kadar elbet buluşurlar bir yerlerde inşallah
Ben hiç etkileşim alamadım bu jelden eşim hala gece nöbetinde ve 12 saat çalışıyor tamamen çocuk odaklı ilişki oluyor aşılamadan bir farkı yok benim içinKız bu jel nasılmıs böyle heryerim vıcık vıcık oldu ahahahah bitliKedi M Mavimiresl A ad000 seninki nasıl gidiyor
Fark ettim ben bunuDenedim kız jeli sevdim ben bunu sürekli kullanamıyozmuu hergün kitlerim adamı ben bu şekilde ama M Mavimiresl kızzz nerdesin hormonlar gene tavan bende
Ben hiç etkileşim alamadım bu jelden eşim hala gece nöbetinde ve 12 saat çalışıyor tamamen çocuk odaklı ilişki oluyor aşılamadan bir farkı yok benim için
Fark ettim ben bunu
Kiz bu jelden kafayi bulmus yaa burdayim askoDenedim kız jeli sevdim ben bunu sürekli kullanamıyozmuu hergün kitlerim adamı ben bu şekilde ama M Mavimiresl kızzz nerdesin hormonlar gene tavan bende
İstediğin vakit kullanabilirsiniz canımDenedim kız jeli sevdim ben bunu sürekli kullanamıyozmuu hergün kitlerim adamı ben bu şekilde ama M Mavimiresl kızzz nerdesin hormonlar gene tavan bende
Kız valla ciddi ciddi bulmuş bende kullandım ama aynı etkiyi yapmadı birde üstüne mfk var hiç birinden tık yokKiz bu jelden kafayi bulmus yaa burdayim asko
Başladık valla canım sen ne yaptın kontrole gittin mi yumuşlar ne alemdeKızlar kızlar Allah muhabbetinizi arttırsın bitliKedi A ad000 S sultansultan90 M Mavimiresl
Napıyosunuz nasılsınız çalışmalar başlamış heralde attığınız gol olsun inşallah Bu aralar fazla giremiyorum gelişme olduğunda bana etiket yapmayı unutmayın. Aşılama için ilaçlar kullanıyorum bu sefer gonalf artı letu kullanıyorum bide folik asitimi değiştirdi doktor inofolic verdi bide onu kullanıyorum bakalım pazartesi kontrolüm var inşallah benim yumurtalar güzel güzel sakin sakin büyümüştür
Ben bıraktığınız gibiyim canım yıkılmadım ama ayakta da değilim şimdi alandayız günler önce uçuşun bebeğe zararı olur mu diye düşünürken şimdi uçakta kanama falan yaşamayayım diye dua ediyorum midem ağrıyor uçağın stresinden mi yoksa gebelikle mi alakalı bilmiyorum. Dua edin bana nolur hastanelerde sürünmeden sonuçlanması nasip olsun. İnşallah sizin de yüzünüz bu sefer Güler kuzum Allah yardımcınız olsunKızlar kızlar Allah muhabbetinizi arttırsın bitliKedi A ad000 S sultansultan90 M Mavimiresl
Napıyosunuz nasılsınız çalışmalar başlamış heralde attığınız gol olsun inşallah Bu aralar fazla giremiyorum gelişme olduğunda bana etiket yapmayı unutmayın. Aşılama için ilaçlar kullanıyorum bu sefer gonalf artı letu kullanıyorum bide folik asitimi değiştirdi doktor inofolic verdi bide onu kullanıyorum bakalım pazartesi kontrolüm var inşallah benim yumurtalar güzel güzel sakin sakin büyümüştür
İyiyiz kuzum hadi insallah güzel güzel yumusların olsun büyüsünler canım haber ver bize de pztsi günü bu son tedavin olsunKızlar kızlar Allah muhabbetinizi arttırsın bitliKedi A ad000 S sultansultan90 M Mavimiresl
Ahh kuzum ya hamilesin sevinemiyosun valla zor durum gerçekten sen sakin kal stress yapma düşünmemeye calıs ins allah ın izniyle tutunurBen bıraktığınız gibiyim canım yıkılmadım ama ayakta da değilim şimdi alandayız günler önce uçuşun bebeğe zararı olur mu diye düşünürken şimdi uçakta kanama falan yaşamayayım diye dua ediyorum midem ağrıyor uçağın stresinden mi yoksa gebelikle mi alakalı bilmiyorum. Dua edin bana nolur hastanelerde sürünmeden sonuçlanması nasip olsun. İnşallah sizin de yüzünüz bu sefer Güler kuzum Allah yardımcınız olsun
Ahahaha dün gece resmen jel kafası yasadımKiz bu jelden kafayi bulmus yaa burdayim asko
Kız adama deme cocuk için fln sık jeli yasa kafayıBen hiç etkileşim alamadım bu jelden eşim hala gece nöbetinde ve 12 saat çalışıyor tamamen çocuk odaklı ilişki oluyor aşılamadan bir farkı yok benim için
Fark ettim ben bunu
Kız anam adama bu aralar bişeyler oldu yorgunluktan uykusuzluktan mı bilmiyorum hiç yapası yok birde evde misafir üstüne valla mfk kullanmıyor olsam 1 ay yanıma yaklaşmazKız adama deme cocuk için fln sık jeli yasa kafayı
Bence yumurtlama başlamamış canım bende bugün bi yapayım diyorum onu
2 güne tam olur heralde dimi kız pek anlamıyorum bu testlerden ben sende yapsana hadiKız anam adama bu aralar bişeyler oldu yorgunluktan uykusuzluktan mı bilmiyorum hiç yapası yok birde evde misafir üstüne valla mfk kullanmıyor olsam 1 ay yanıma yaklaşmaz
Bence yumurtlama başlamamış canım bende bugün bi yapayım diyorum onu
Ben hep yazıyorum cevab veriyorlar.Azosperm hep diyor..sen yine yaz cevab vericeklerDüşünmedim değil canım ama nasıl ulasacam Instagramdan mesaj atıyorum dönmüyolar
Kız yok ztn bunlara göre gitmiyomki 3 yaptık dün işte yarın 2 yi yapcaz ona uyuyom ztn hediye cıkında deneyeyim dedim kasık agrım vardı ara ara bide ben yumurtlama döneminde gögüslerim sızlar o basladı sabah ondan yaptım sen uyguluyonmuBence sen bu testleri boş ver..dediğin gibi devam et..valla evde 2 kutu Ovulyasyon testim var..ama etmiyorum...3 2 3 2 en güzeli..ama ben bu 21 günü anlamadım
3 2 3 2 bekleme ve ilişki günü mü kusura bakmayın ilk deneme ayımız ben bilmiyorum bunuBence sen bu testleri boş ver..dediğin gibi devam et..valla evde 2 kutu Ovulyasyon testim var..ama etmiyorum...3 2 3 2 en güzeli..ama ben bu 21 günü anlamadım
Kuzum mesela reglin bitti bugün temizlendin bugünü ilişki günü yapıp sonrasında 3. Gün ilişki çarşamba günü yani sonra 2. Günü cuma günü sonra tekrar 3. Gün ilişki pztsi ilişki seklinde tamamlıyosun bide 21. Gün pcoslular için3 2 3 2 bekleme ve ilişki günü mü kusura bakmayın ilk deneme ayımız ben bilmiyorum bunu