- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
Whatsap hatlarından yazmistim ben S sultansultan90 da kullaniyo bazi urunlerini mfk ninDüşünmedim değil canım ama nasıl ulasacam Instagramdan mesaj atıyorum dönmüyolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Whatsap hatlarından yazmistim ben S sultansultan90 da kullaniyo bazi urunlerini mfk ninDüşünmedim değil canım ama nasıl ulasacam Instagramdan mesaj atıyorum dönmüyolar
Ümitsizlik yok. Allah bilir kuzum belkide tutarMalesef evde olamicam olsun zaten kendimi doktora gitmeye odaklamıştım ümitli değilim bu ay da
Yardımcı olayım canım sor bana mfk Z ZorluBekleyisWhatsap hatlarından yazmistim ben S sultansultan90 da kullaniyo bazi urunlerini mfk nin
İnsallah canım Allah'ım isteyen herkese nasıp etsinEvet ama çikolata kisti olup iki çocuğu olan biliyorum bence sorun değil o yüzden stres yapma rahat ol
Benimde 9 temmuz heyecanla yumurtlama gününü bekliyorum sizde durumlar nasıl kaçıncı denemeCanım beni de ekle bat 9 temmuz
2 gün sonra başla bence erken yumurtlama olur falan riske atma :)Kızlar bugün regl bitti.
Geçen ay bittikten 7-8 gün sonra yunurtlama görmüştüm. Bu ayda ovulasyona 3-4 gün sonra mi başlasam.
Kuzum iki gündür aklım sende idi misafir olduğu için giremedim. İnşallah en hayırlı şekilde sonuçlanır. Sayfaları okuyamadım var mı bir gelişmeGittim kızlar beta 62 den 94 e çıkmış rahim kalınlığı 13 mm. Bu değerlerle sana şuan hiç bir şey yapamayız dedi. Gebelik ilerleyedebilir boş gebelik de olabilir dış gebelik de olabilir dedi
Herhangi bir ağrı kanama vs olmazsa bir hafta daha beklememi önümüzdeki hafta kontrole gidip bu şekilde devam ederse ya iğne ya kürtaj yapılır dedi M Mrs Electrical Engineer @Mucizemmm16 M Mavimiresl @dceke @sumuhallebisi @Random3 @Destina88 Ihlamurseven G Gzmyts53 @ipti
Kız tam yumurtlama zamanı neden gidiyonHanımlar bir hafta kadar yokum İstanbul'a gideceğim biraz yoğun geçecek aktif olamıcam. Müsait oldukça girmeye çalışırım, listeye eklenmek isteyen arkadaşlarım beni etiketlerseniz gözden kaçırmamış olurum
Ya hiç sorma zaten yumurtlama göremedim testlerde bu akşamı da değerlendirip gidiyorum mecbur napiyim bu ay da elden gitti gibi. 13. Gün başladım test yapmaya ondan önce yumurtlama olmussa bilemiyorumKız tam yumurtlama zamanı neden gidiyon
Neyse hayırlısı bakalım. Güya spermler 5 gün yaşıyormuş içerde ama bizimki gün aşırı bile olsa tutmuyor bizimkilerin spermler farklı heralde ahahha. İnşallah bu ay tutar ve dersin ki tatile gittiğim halde az ilişkiye hamile kaldım.Ya hiç sorma zaten yumurtlama göremedim testlerde bu akşamı da değerlendirip gidiyorum mecbur napiyim bu ay da elden gitti gibi. 13. Gün başladım test yapmaya ondan önce yumurtlama olmussa bilemiyorum
Valla hiç sanmıyorum ya keşke olsa bu gece degerlendiricem artık 2-3 gün içerde yaşayıp yumurtayı bulup dölleyebilirse aferinNeyse hayırlısı bakalım. Güya spermler 5 gün yaşıyormuş içerde ama bizimki gün aşırı bile olsa tutmuyor bizimkilerin spermler farklı heralde ahahha. İnşallah bu ay tutar ve dersin ki tatile gittiğim halde az ilişkiye hamile kaldım.
Canım çok aktif değilim merak etme zaten bir şey olunca etiketliyorum seni.Kuzum iki gündür aklım sende idi misafir olduğu için giremedim. İnşallah en hayırlı şekilde sonuçlanır. Sayfaları okuyamadım var mı bir gelişme
Tamam canım teşekkür ederim ben o şekilde bide ulaşmaya çalışayımWhatsap hatlarından yazmistim ben S sultansultan90 da kullaniyo bazi urunlerini mfk nin
Canım eşim iki ay önce sperm testi verdi sorun yok dedi üroloji doktoru. Dün ben kadın doğum doktorumu değiştirdim ona sperm testini gösterdim sıkıntılı diyince başka üroloji doktoruna gittik oda bu sonuca göre ameliyat dedi tekrar sperm testi istedi yinede tekrar bakalım dedi ve ileri hızlı hareketlilik 0 çıktı ameliyat tavsiye etti ama bizde kararsız kaldık üçüncü bir doktora gidecek ama birde mfk denesek mi dedik ama instagramdan dönmüyolar nasıl ulasacam. Hangi ürün almalıyız bu durumda onuda bilmiyorumYardımcı olayım canım sor bana mfk Z ZorluBekleyis
İnşallah canımİnsallah canım Allah'ım isteyen herkese nasıp etsin
Kuzum eş paketi alıcaksınız eşinle birlikte kullancaksınız bir de eşin azosperm ürünü var sperm sorunu olanlar için onu sadece eşin kullanacak ek olarakCanım eşim iki ay önce sperm testi verdi sorun yok dedi üroloji doktoru. Dün ben kadın doğum doktorumu değiştirdim ona sperm testini gösterdim sıkıntılı diyince başka üroloji doktoruna gittik oda bu sonuca göre ameliyat dedi tekrar sperm testi istedi yinede tekrar bakalım dedi ve ileri hızlı hareketlilik 0 çıktı ameliyat tavsiye etti ama bizde kararsız kaldık üçüncü bir doktora gidecek ama birde mfk denesek mi dedik ama instagramdan dönmüyolar nasıl ulasacam. Hangi ürün almalıyız bu durumda onuda bilmiyorum
Doktorun sitesine gir canım dddiklerimi ekleCanım eşim iki ay önce sperm testi verdi sorun yok dedi üroloji doktoru. Dün ben kadın doğum doktorumu değiştirdim ona sperm testini gösterdim sıkıntılı diyince başka üroloji doktoruna gittik oda bu sonuca göre ameliyat dedi tekrar sperm testi istedi yinede tekrar bakalım dedi ve ileri hızlı hareketlilik 0 çıktı ameliyat tavsiye etti ama bizde kararsız kaldık üçüncü bir doktora gidecek ama birde mfk denesek mi dedik ama instagramdan dönmüyolar nasıl ulasacam. Hangi ürün almalıyız bu durumda onuda bilmiyorum