Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Niyeti içten yapmak bana daha anlamlı geliyor, bunları biliyorum, sana iyi geliyorsa yap ama.
Önemli olan iyi hissetmek kuzusu
Ya zaten esas olan o ama bunu sesli söylediğinde daha iyi oluyo. Niyet yapıyoruz evet ama biz şart koşup zaman koyuyoruz sorunda burda zaten şart koştuğumuz için engel oluyo ben mesela eski evim çok eskiydi o zaman ya şimdi olmasın taşınayım evim temiz olsun işte amigurumi yapıyorum işimi büyütsem çocuklarıma herşeyi yapabilsem düşüncesine girmiştim taşındım ama iş konusunda tıkandım işte

Üzülme kuzum ya daha gelip giden yok,adet gelmeden umudunu kesme iyi düşün iyi olsun

Kuzum cok geçmiş olsun kolaylıkla sağlıkla atlat inşallah. Doktor mu verdi kan sulandırıcıyı ne dedi peki ?
Evet canım doktorum verdi pıhtı riski olduğu için 10 gün kullanacağız dedi. Ağrıların olursa parol alabilirsin Başka ilaç kullanmak yok malesef dedi. Dün gece serum takıldı ateşim yükseldiği için. İlaç almamak için direniyorum.

Yaaaa çok güzel çoookkkk. Rabbim tamamlasın inşallah mutluluğunuzu

Amin canım inşallah hayrımıza sonuçlanır süreç. 15 gün oldu yavrum alıştı ama sıkılıyor işte. Önümüz park içim gidiyor akşamları çıkamıyor diye. Allah beterinden korusun diyerek teselli oluyoruz

Rabbim şifa versin inşallah kuzum ❤ dualarım seninle kolaylıkla atlatın inşallah bebişinle

Sesli sesdiz tercih tabi.

Bak bunu Dr umda demisti, niyetinizle blokaj koyuyorsunuz diye, dilek zühal şanlı bütüncül ekolde, ist.da isen şiddetle tavsiyemdir.

Üzülme aşko yeni ay yeni umutlar bizi bekler, inşaallah R Random3 S sultansultan90 ayağını sürdü ardiyca bizler gitcezzz
Kuzum aksine seviniyorum erken gebelikler negatifti yoktu ve biz nasip olursa ayin 5 inde tatile cikiyoruz eger gecikseydi tatilde regl olmus olacaktim. Havuz deniz falan zor olurdu. Sevindim yani olduğuma. Bizim kizlar sürüdü ayaklarini pesinden biz gitcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…