Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

İki gündür katılamadım aranıza tam artışı gördüm kese ultrasonuna iki gün kaldı derken covid olduğumu öğrendim. Dünden beri mahvolmuş durumdayım kan sulandırıcı iğneye başladım kan pıhtısı riskine karşı. Pazartesi ultrasonda keseyi görünce salı akşamı eşimin ailesine yemekte sürpriz yapacaktım olmadı.
Kuzum cok geçmiş olsun kolaylıkla sağlıkla atlat inşallah. Doktor mu verdi kan sulandırıcıyı ne dedi peki ?

İki gündür katılamadım aranıza tam artışı gördüm kese ultrasonuna iki gün kaldı derken covid olduğumu öğrendim. Dünden beri mahvolmuş durumdayım kan sulandırıcı iğneye başladım kan pıhtısı riskine karşı. Pazartesi ultrasonda keseyi görünce salı akşamı eşimin ailesine yemekte sürpriz yapacaktım olmadı.
Çokkk geçmiş olsun sağlıkla atlatırsınız umarım bu süreci de. 😔😔😔🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Canım maşallah değerin çok güzel 🍀🧿 rahat rahat uyuyabilirsin artık 🤭 ya eşin ne tepki verdi merak ettim
Dün ben test almıstım o işe gitti bana dedi noldu test dedim yapmadım :) gittim bende pasta söyledim üzerine de ‘Babacığım ben geliyorum hazır ol ‘ yazdırdım testi de önüne koydum bide video ayarladım telden işten geldi görünce ztn agladı sarıldı fln videoyuda gizliden çekmiş oldum :) anı kaldı cok güzel oldu canım şok oldu adam resmen

2 gün geçti canım. Bat 5 Ağustos. Adete bir hafta kala oldu, yumurtlamadan da tam 1 hafta geçmişti 🤷🏻‍♀️ inşallah öyledir ☺️
a ins yerleşmedir o:)
Kac aydır deniyordun?
"Dun" dedim ins Allah şöyletmiştir, geçmiş zamanda kalır 🤲

Yumurtlamadan itibaren belirtilerin neydi?

Bence erken gebelik testini kutuda belirttiği gibi en erken adete 5 gün kala yapın. Kesin olması için ben 3 güne kadar beklemeyi tercih ediyorum. Siz de öyle yapın. Adet döngümüz çok benziyor. Ben böyle yapıyorum. (testler de pahalı boşa gitmesinler istiyorum 😁)
Eeken gebelik yapmaya deger mi sence? Bu belirtiler adet gelirtileri olabilir mi?
Beni düşündürten sadece hic şişkinlik gaz sıkışması olmazdı o sadece farklıydı.

a ins yerleşmedir o:)
Kac aydır deniyordun?
"Dun" dedim ins Allah şöyletmiştir, geçmiş zamanda kalır 🤲

Yumurtlamadan itibaren belirtilerin neydi?
Ben geçen sene mayıstan beri deniyorum. Kasım'da hamile kaldım doğal yoldan hemde üçüz 🤭 Aralık'ta kürtaj olmak zorunda kaldım 7+6'da malesef sağlıkla ilerlemedi. Sonra dinlenme süreci vs derken Marttan beri deniyorum canım. Şimdilik bir belirtik yok dediğim gibi yumurtlamadan tam bir hafta sonra sabahtan akşama kadar ağrım oldu ve iki kere 6 saat arayla lekelenme yaşadım devamı da gelmedi ne olduğunu bende bilmiyorum kötü birşey olmasında. Çok da ümitlenmek istemiyorum adetim geçerse test yaparım

Çok sevindim canım inşallah süreç hep böyle sorunsuz güzel haberlerle ilerler 🍀🧿 sağlıkla gelir prenses. Ben de kızımın bacağı kırıldı onunla eve hapsolmuş vaziyette sıcakta pinekliyorum. Bu yaz bizim yazımız değildi. Allah beterinden korusun. Genetiğe gittik biz de kromozom ve pıhtılaşmaya baktırdım onun sonuçlarına göre ekim kasım gibi niyetleneceğiz inşallah tekrar 🤗
Çok geçmiş olsun canım. Şimdi nasıl biraz daha iyi mi senin prenses. Rabbim beterinden korusun inşallah. Hayırlı haberler ile gel sonuç temiz çıkacak için rahat olsun kuzum. Biraz hem vücudunu hem ruhunu dinlendir. Herşey çok güzel olacak♥️

Meltem Reyhan kitapları ve insta sayfası youtube kanalı var bakabilirsin kuzum. Dönüştürebiliriz tabiki bu niyeti hergün tekrarlayabilirsin kuzum içinden gelerek yaparsan dönüşeceğine eminim. Birde bunu mesela sabahları bir bardak suya sesli olarak söyleyip niyet yapıp teşekkür ederim diyip içersen suyun hafızası olduğu için oda bilinçaltımızı etkiler düzeltir inşallah. Ben bi kaç kez yaptım başka niyetler işte işlerimi bitirmeye vs gibi güne öyle başladığımda sahiden o günler çok iyi gelmişti. Bide bildiğim kadar uygulayabilsem 🤭😬
Niyeti içten yapmak bana daha anlamlı geliyor, bunları biliyorum, sana iyi geliyorsa yap ama.
Önemli olan iyi hissetmek kuzusu🌹

Adete bir gün kala da düşe biliyor,3-4gün kalmiş da düşüyor azar azar
Kişiden kişiye değişiyor bence
Bu ay yine boşa umutlandım.
Adete 11,12 gün kala alt kasıklarımda şişkinlik, gaz, gaz sıkışması kabızlık oldu, su an 6 günüm var azaldi terine adet öncesi rahim kasılmalarına döndü, beklemek yok yıpratıcı, yoruldum 2 yıl olacak yakında.

Ben geçen sene mayıstan beri deniyorum. Kasım'da hamile kaldım doğal yoldan hemde üçüz 🤭 Aralık'ta kürtaj olmak zorunda kaldım 7+6'da malesef sağlıkla ilerlemedi. Sonra dinlenme süreci vs derken Marttan beri deniyorum canım. Şimdilik bir belirtik yok dediğim gibi yumurtlamadan tam bir hafta sonra sabahtan akşama kadar ağrım oldu ve iki kere 6 saat arayla lekelenme yaşadım devamı da gelmedi ne olduğunu bende bilmiyorum kötü birşey olmasında. Çok da ümitlenmek istemiyorum adetim geçerse test yaparım
Cennette bekleyen meleklerin var annesi🤲
Rabbim bu sefer sağ salim kucağına aldırtsın annesi🤲

X