- 6 Temmuz 2022
- 2.265
- 1.596
Yarin yapabilirimmInş bi ümit gelene dek
Sen test yapcan mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarin yapabilirimmInş bi ümit gelene dek
Sen test yapcan mı?
Amin eksik olma canımRabbim şifa versin inşallah kuzum ❤ dualarım seninle kolaylıkla atlatın inşallah bebişinle
İnşallah çok teşekkür ederimAllah şifa versin sorunsuz atlatın inşallah
Nasip kuzum ya bakalım inşallah. Teşekkür ederim ❤Bugün arasan en erken 1,5 ay sonraya gün alırsın o kadar yoğun.
Amin kuzum insallah saglıklı gebeliklerimiz olsun hepimizinYaaaa çok güzel çoookkkk. Rabbim tamamlasın inşallah mutluluğunuzu
Beni de ekler misiniz benim de bat 31 temmuz henüz adet olmadım 1 Hafta beklemeyi düşünüyorumGüzel anne adayları, bu gezdiğimiz son topik olsun. Temmuz ayı bize mucizemizi versin, liste ile dolsun Umutlarımızı, heyecanlarımızı, mutluluğumuzu paylaştığımız, bol pozitifli bir topik olsun..
Topiğe katılmak isteyen arkadaşlarım beni etiketleyip BAT tarihini yazarsanız, görüp listeye eklemem daha kolay olur
�
�
Ekledim canım güzel haberlerini bekliyoruzBeni de ekler misiniz benim de bat 31 temmuz henüz adet olmadım 1 Hafta beklemeyi düşünüyorum
Teşekkür ederim bakalım hayırlısı olsunEkledim canım güzel haberlerini bekliyoruz
canımlar giremedim bi türlü. Arada girdim okudum ama çok bölük oldu. Ben iyiym siz nasılsınız? Var mı gelişmeler?
Ben beklemedeyim artık nasip sen naptın var mı güzel haberlercanımlar giremedim bi türlü. Arada girdim okudum ama çok bölük oldu. Ben iyiym siz nasılsınız? Var mı gelişmeler?
Yok güzel haberler hsg sonrası regl aşırı ağrılı ve normal regl gibi olmamıştı. 4 gün süren neredeyse hiç kanama olmayan bi döngüydü. Sonra da ovü de yaptım ama yumurtlama olmadı ve döngünün 18. günü regl oldum yine. Hayatımda ilk kez böyle bi döngü oldu anlamadım. Şimdi de yumurtlama bekliyorum bakalım olcak mı.Ben beklemedeyim artık nasip sen naptın var mı güzel haberler
Bende ovulasyon testinde 22 Temmuz da pik gördüm. Gece tekrar yaptım t daha silik çıkmıştı çatlamaya başlamıştı sanırım. Yani yumurtlama gördüğüm günün akşamına çatlama oldu sanırım. 24 Temmuz tekrar yaptım yine yumurtlama gördüm 25 Temmuz da tamamen silinmişti artık. Bugünleri değerlendirdim. 29 Temmuz da yani tam bir hafta sonra sabahtan akşama kadar alt karnımda adet ağrısı gibi ağrım oldu bazen kramp şeklinde oldu ama aralıksız aksama kadar devam etti ve iki kere seffaf akıntıyla karışık pembe-kahve-cok açık kırmızı seklinde akıntım oldu. Devamı gelmedi. 6 saat arayla oldu bitti. Bat 5 Ağustos beklemedeyim bakalım. Lekelenmelere anlam veremedim inşallah kötü birşey değildir de bebiştendirYok güzel haberler hsg sonrası regl aşırı ağrılı ve normal regl gibi olmamıştı. 4 gün süren neredeyse hiç kanama olmayan bi döngüydü. Sonra da ovü de yaptım ama yumurtlama olmadı ve döngünün 18. günü regl oldum yine. Hayatımda ilk kez böyle bi döngü oldu anlamadım. Şimdi de yumurtlama bekliyorum bakalım olcak mı.
Senin değerlendirmeler bitti mi? bat ne zaman
aaaaa ne kadar değişik bi ay olmuş. Ama 1 hafta sonrasında yaşadıkların umut verici sanki :) bat'a da az kalmış ayyy heyecanlı. Test yapacak mısınBende ovulasyon testinde 22 Temmuz da pik gördüm. Gece tekrar yaptım t daha silik çıkmıştı çatlamaya başlamıştı sanırım. Yani yumurtlama gördüğüm günün akşamına çatlama oldu sanırım. 24 Temmuz tekrar yaptım yine yumurtlama gördüm 25 Temmuz da tamamen silinmişti artık. Bugünleri değerlendirdim. 29 Temmuz da yani tam bir hafta sonra sabahtan akşama kadar alt karnımda adet ağrısı gibi ağrım oldu bazen kramp şeklinde oldu ama aralıksız aksama kadar devam etti ve iki kere seffaf akıntıyla karışık pembe-kahve-cok açık kırmızı seklinde akıntım oldu. Devamı gelmedi. 6 saat arayla oldu bitti. Bat 5 Ağustos beklemedeyim bakalım. Lekelenmelere anlam veremedim inşallah kötü birşey değildir de bebiştendir
İlk yumurtlamadan 10 gün geçti henüz çıkar mı bilmiyorum ki bu sefer beklemek istiyorum ya negatif çıkınca cok üzülüyorum direk adet gelince üzülmüyorum fazla 10 ağustosa kadar olmazsam yapıcam inşallahaaaaa ne kadar değişik bi ay olmuş. Ama 1 hafta sonrasında yaşadıkların umut verici sanki :) bat'a da az kalmış ayyy heyecanlı. Test yapacak mısın
Yaaa canım benim insallah seninkide pozitifle sonuclanır sadece eş paketi aldın dimi ins ilk aydan pozitifleri görürsün ben advictor ve athena da eklemiştim athenayı bu ay eklemiştim bayagı etkiliydiS sultansultan90 canımmmm ne kadar sevindim bilemezsin ya tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Onca bekleyişin böyle mutlu sonuçlanması çok umut oluyor bizlere de :) gerçekten çok sevindim. Eş paketi 1. ay bitmek üzere benim de, inşallah bana da uğurlu gelir
bekle bekle, üzülüyorsun sen çok cidden. Beklemek en temiz en güzeli.İlk yumurtlamadan 10 gün geçti henüz çıkar mı bilmiyorum ki bu sefer beklemek istiyorum ya negatif çıkınca cok üzülüyorum direk adet gelince üzülmüyorum fazla 10 ağustosa kadar olmazsam yapıcam inşallah
sadece eş paketi canımcım. eşime azoperm de ekledim bir de. Athena neymiş bi bakayım ben onaYaaa canım benim insallah seninkide pozitifle sonuclanır sadece eş paketi aldın dimi ins ilk aydan pozitifleri görürsün ben advictor ve athena da eklemiştim athenayı bu ay eklemiştim bayagı etkiliydi
Temmuz da geldi gecti canim malesef regli oldum adet duzenleyici kullanmaya devam ben. 25 agustos yeni batim. En azindan artik bat soyleyebiliyorum bakalim dualarla agustos ayina niyet ettik@Kelebekaysee @Lavinya58 @Ozlenenhanim @laviniam_12 filozofia @Gul2022 hanımlar ne durumdasınız temmuzun sonuna geldik artik listeyi tamamlıyım
Yumurta rezervini ve kalitesini artırıyor kuzum ins gerek kalmıcaksadece eş paketi canımcım. eşime azoperm de ekledim bir de. Athena neymiş bi bakayım ben ona