Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Veziir canım geçmiş olsun dilerim ki belirtilerin bebiştir Ama aklıma bilmiyorum duydunuz mu göbek düşmesi geldi onun da belirtileri böyle bulantı yapar İshal yapar vs..
Ay çok haklısın ben inanıyorum kayınvalideme hep baktırırım ananem de bakar. Dualarla kaldırıyorlar. Mesajını dün gördüm ama çok işim vardı yazamadım akşam kayınvalideme söyledim baktı. Biraz daha iyi oldum
Aaaa farkli şeylermiş bilmiyordum ben,peki sonuç ne çikmişti ?
Rahim ağzında naboti kistleri çıktı canım rahim ağzını bauağı daraltmışlar. Doktor tüp bebeğe geç dedi
Kadin doğuma ne için gidiyorsun tatlim?tedavimi? yoksa muayene için?
Muayne için gidecektim canım bu naboti kistlerini falan sorum ikinci bir görüş almak istiyordum amaa gidemedim
Hadi inşallah şifa olsun
Kuzum doktordan çıkınca haber et belki bebiştir yaa acaba yediğin içtiğin bişey mi dokundu ki midene rahatsız etti. Gerilme aşko çokta yoruluyosun kaç gündür kendini darlama bakalım doktor ne diycek
Gidemedim aşko ya eşimin uzman arkadaşı evine davet etti bizi bi kahve içer kalkarız diyorduk ama dediğimiz gibi olmadı çok insan canlısıydı teyze eşimde arkadaşı ile sohbete dalınca randevu saati geçti
İhmal etme aşkısı zaman yarat kendine. Bu kadar uğraşıyoruz...
Bir ara ayarlacam ben o işi
Kuzum ihmal etme git bakalım hatta çıkınca haber et etiketle bekliyoruz burda o kadar uğraşıyoruz gitmemek olur mu
Gidemediğim
Aşko belki korona dan dolayı da regl düzeninde değişiklikler yaşıyor olabilir misin? İnşallah bebişim habercisidir bu sessizlik
Maşallah sorun olmamasına sevindim canım inşallah hemencecik pozitif görürürsün
Canım muayene oldun mu

Çok iyi kuzum kan tahlili falan istedi mi
Olmadım canım ya ama kahverengi lekelenme devam ediyor ama çok çok az
Veziir Kuzum naptın gittin mi doktora?
Nau nauu

Aşko ben garip bişey yaşadım dün. Dün sabahtan akşama kadar hafif hafif adet ağrısı yaşadım bazen sol kasığıma batmalar oldu. Afedersin ama böyle sümük gibi kahve mi desem pembe mi desem bi akıntı geldi içinde kırmızı kırmızı kılcal damar gibi bisey vardı sadece bir kere geldi bitti. Sonra akşam lavaboda yine seffaf akıntının içinde kırmızı akıntı oldu. Adet oluyorum sandım (adetime bir hafta var) yumurtlamadan tam bir hafta sonra oluyo bunlar. Gece kac kere kendimi kontrol ettim şimdi uyandım baktım ne ağrı var nede devamı var. Ben adet olsam direk leke seklinde olur akıntıyla karışık olmaz ve devamı gelir sildikce sonra çoğalır. Bu yaşadığım neydi anlamadım pazartesi doktora randevu aldim gidicem inşallah başka bi sorun yoktur

Günaydın tatlim, şükür ben iyiyim adetin 3gunundeyim eş paketi siparişim geldi dünden beri kullanmaya başladım)) inşaallah ilk ayda faydasini görürüm
Nabothi kistalar bende de var ama çok küçük ölçüde doktor bir sorun yaratmadigini söylemişti

Belki yerleşme kanamasıdır))ki İnşaaAllah öyledir mutlaka ateş olceri bul yarindan ölçmeye başla

Belki yerleşme kanamasıdır))ki İnşaaAllah öyledir mutlaka ateş olceri bul yarindan ölçmeye başla
Ayy sanki yer yarıldı içine girdi bulamıyorum ya kim bilir nereye soktu cekmecem de dururdu alır ölçerdim almış ordan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…