Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Teyzoşlaaar koşun şu minnak keseye bakın 😍 H Hayatlarrr partalina_ partalina_ S sultansultan90 @Veziir bitliKedi bitliKedi @miresl G Gzmyts53 @midnattsol ve etiketleyemediğim diğer canlarım
Ben güvenmedim, inanasım gelmedi içimden bi ses başka bi doktora git dedi ve muayenesi pahalı olduğu için gidemediğim çok iyi bir doktora gittim. Mucizem benimle kızlar ❤️❤️ dış gebelik yok, kese haftasıyla uyumlu 🙏 sadece kalp atışını duyana kadar tedirginim tabii yine de. Haftasına uyumlu güzelce büyürse kese, embriyo da oluşursa rahat bir nefes alabilirim. Ne kadar ağladım bunu görünce Allah'ım mucizelerine şükürler olsun. Bugün bu doktora gitmesem, öbürü kürtaj yapacaktı yaa
İnanmıyorum bu ne güzel bir haber böyle 🥹 canım inşallah kalp atışlarını duydum diye de haberini vereceksin. Bu ara okadar olumsuzluk içinde ne iyi geldi bu mucize haber. İnşallah seninle miniğin sağlıkla tutunsun 🍀🧿 biz teyzelerine hep güzel haberlerle gelsin inşallah 💕

Canım benim hep böyle çıkıyor LH değeri mutlaka oluyor tamamen kaybolmuyor o silik çizgi çıkması normal yani genelde pik gibi yada yakın koyulıkta çıkmış hamile kalanlarda gördüğüm kadarıyla
Peki birşey daha diyebilir miyiz yumurtlama nin 11 günü yine yumurtlama testi yaptım bu kadar koyu çıkmadı bile şuan bile o teste bakınca silik gözüküyor

Peki birşey daha diyebilir miyiz yumurtlama nin 11 günü yine yumurtlama testi yaptım bu kadar koyu çıkmadı bile şuan bile o teste bakınca silik gözüküyor
O değişkenlik gösterebilir diye düşünüyorum ama gebeyken ovülasyon testi yapanları araştırırsan daha net öğrenebilirsin canım çünkü böyle bi topik vardı sanırsam burda

Teyzoşlaaar koşun şu minnak keseye bakın 😍 H Hayatlarrr partalina_ partalina_ S sultansultan90 @Veziir bitliKedi bitliKedi @miresl G Gzmyts53 @midnattsol ve etiketleyemediğim diğer canlarım
Ben güvenmedim, inanasım gelmedi içimden bi ses başka bi doktora git dedi ve muayenesi pahalı olduğu için gidemediğim çok iyi bir doktora gittim. Mucizem benimle kızlar ❤️❤️ dış gebelik yok, kese haftasıyla uyumlu 🙏 sadece kalp atışını duyana kadar tedirginim tabii yine de. Haftasına uyumlu güzelce büyürse kese, embriyo da oluşursa rahat bir nefes alabilirim. Ne kadar ağladım bunu görünce Allah'ım mucizelerine şükürler olsun. Bugün bu doktora gitmesem, öbürü kürtaj yapacaktı yaa
Yaa gözyaşlarım pıt 🥲 ne kadar güzel bir haber bu maşallah minige ❤️

Pik görmemişsin canım devam et bu ay bende denedim ovülasyon testi ama takvimde beklenenden daha geç tarihte pik gördüm pikte ikinci çizgi diğeri kadar koyu oluyor, ve testlerini hergün öğlen saat 12 ile 5 arası ikinci idrarınla yani sabah uyandığın ilk idrarla değil ikinci idrarla ve çok sıvı tüketmeden yaparsan daha sağlıklı sonuç görürsün ama olsa mutlaka çıkardı sen devam et.
Çok teşekkür ederim canım cevabın için. Saatleri denk getiremedim bir türlü hep bir aksilik çıktı ama bu günlerde daha çok dikkat etmeye çalışacağım saatlere 🙏

Gözünaydın canım çok sevindim. Allah’a şükürler olsun. İnşallah kalp atışını da duyarsın
Allah razı olsun canım benim 🙏 amin 🥰
Suan varya istemsiz bütün vucudum diken diken oldu bi degisik oldum cok sevindim kuzum cok sevindim anlatamam masallah size🥰 İnsallah diger guzel haberlerinide verirsin bize kalp atisi cinsiyet doguma hazirligina kadar sag saglim biliriz herseyini Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin🥹
Yaa tatlım benim severim güzel yüreğini 🥰 amin balım çok aminnn hepimiz güzel haberler paylaşalım bundan sonra. Allah hepimizin yüzünü güldürsün mutluluktan ağlayalım 🙏
Ay maşallah 🧿 Rabbim vereceği varsa doktor ne dese boş işte Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım🥰☀️
Gerçekten öyle, tek bi kişiye de güvenmemek lazımmış. Amin canım çok teşekkür ederim 🙏
İnanmıyorum bu ne güzel bir haber böyle 🥹 canım inşallah kalp atışlarını duydum diye de haberini vereceksin. Bu ara okadar olumsuzluk içinde ne iyi geldi bu mucize haber. İnşallah seninle miniğin sağlıkla tutunsun 🍀🧿 biz teyzelerine hep güzel haberlerle gelsin inşallah 💕
Yaa çiçeğimmm hem de ne güzel yaaa ❤️ inşallah bundan sonra da sağlıkla büyür gelişir o keseciğin içinde. Şükürler olsun 🙏❤️
Yaa gözyaşlarım pıt 🥲 ne kadar güzel bir haber bu maşallah minige ❤️
Canım benim kıyamam sana, daha güzel haberler de sen ver bize inşallah 🙏❤️

Ya ne kadar mutlu oldum🤲🤲🤲 hamd olsun,o kadar ağlatan Dr a da ne diyim.
Neye göre dış gebelik dedi sana?
Rabbim sağ salim kucağına aldırsın inş annesi meleğini🤲🤲

Bu arada adetime 9 gün var, sol alt kasık, bikini bölgesi gibi, rahim hatta kramp var, gaz sıkışması gibi, ameliyat olmuşsunda bıçak yarası hassasiyeti gibi, hiç boyle bi belirtin olmuş muydu kuzusu?

Allah razı olsun canım benim 🙏 amin 🥰

Yaa tatlım benim severim güzel yüreğini 🥰 amin balım çok aminnn hepimiz güzel haberler paylaşalım bundan sonra. Allah hepimizin yüzünü güldürsün mutluluktan ağlayalım 🙏

Gerçekten öyle, tek bi kişiye de güvenmemek lazımmış. Amin canım çok teşekkür ederim 🙏

Yaa çiçeğimmm hem de ne güzel yaaa ❤️ inşallah bundan sonra da sağlıkla büyür gelişir o keseciğin içinde. Şükürler olsun 🙏❤️

Canım benim kıyamam sana, daha güzel haberler de sen ver bize inşallah 🙏❤️
Amin canım bekleyen herkes bu güzel haberi alsın tez zamanda inşallah 💕

Ya ne kadar mutlu oldum🤲🤲🤲 hamd olsun,o kadar ağlatan Dr a da ne diyim.
Neye göre dış gebelik dedi sana?
Rabbim sağ salim kucağına aldırsın inş annesi meleğini🤲🤲

Bu arada adetime 9 gün var, sol alt kasık, bikini bölgesi gibi, rahim hatta kramp var, gaz sıkışması gibi, ameliyat olmuşsunda bıçak yarası hassasiyeti gibi, hiç boyle bi belirtin olmuş muydu kuzusu?
Hamdolsun bebeğim çok şükür 🙏❤️ her şeye göre kanıtlı manıtlı konuştu valla o kadar emindi, gel de sövme 😤 hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza minnoşları 🙏
Tatlım valla benim ilk belirtim 3 gün kala başladı. Bir de hatırladığım, yumurtlamadan tam 1 hafta sonra ani bıçak saplanması gibi ağrılarım oldu ama o gün oldu ve geçti.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🏼

Kızlar günaydın..
bugün hastane rendavum vardı ilçedeyiz burda özel olmadığı için devlete aldım ara kanama yaşamıştım hemde göğsümden sıvı geliyor hormon baktırmak istemiştim en azından aklımda soru kalmasın bi problemim olmadığını bilip stersden uzak kalıyım istedim doktor azarlamaktan beter etti ne kanamayı ciddiye aldı hormonlarına niye bakcakmışım senin bi kişi size taş atıyo kırk taneniz çıkaramıyonuz dedi . Kaldım olduğum yerde bu benim en doğal hakkım aslında . Ama gittiğime gitceğime pişman oldum döndüm geldim bidaha da tövbe Allah kimseyi devlet hastanesindeki doktorlara muhtaç etmesin her gittiğimde aynı muameleyle kaşılaşıyorum herkeste çokca şikayetci zaten drlardan . Şimdi ben şehir hastanesine gitsem ordada aynı muameleyi görürmüyüm yoksa özelden randevu alıp hiç uğraşmıyım mı hormon baktıran varsa aranızda bilgi verebilirmi . Bazı hormon bozkukluğı olduğunun farkındayım uzun süredir kimsenin göğsünden daha çocuk doğurmadan durup dururken sıvı gelmez 🤷🏻‍♀️
İyi günler ,okudukca sinirlerim tavan yapti,senin ne haddine düşmüş doktor olmuş ama insan olamamişsin , ağzının payini verip öyle çiksaytiniz keşke

Yaaaa nasıl sevindim anlatamam nasıl bi doktor bu ya gerçekten sinir oldum sen güzel düşün o saglıkla büyücek kuzum hiç merak etme🫣🙏🙏

Allahim çok şükür tüylerim diken diken oldu çok sevindim gerçekten biliyordum böyle olacağını 🤩😍 Rabbim sağlıkli evlatlar nasip etsin 🤲🏻

Suan varya istemsiz bütün vucudum diken diken oldu bi degisik oldum cok sevindim kuzum cok sevindim anlatamam masallah size🥰 İnsallah diger guzel haberlerinide verirsin bize kalp atisi cinsiyet doguma hazirligina kadar sag saglim biliriz herseyini Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin🥹
Aynen bende öyle oldum gözlerim yaşardi resmen 🥹🥹

Yaaaa mucize devam ediyor 😍😍😍 ben hiç inanmamıştım zaten o doktora yaaa.. nerden görmüş de hemen karar vermiş.. hadi kesecik güzelce büyü 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Bugün hcg baktılar mı tekrar canım??

Kızlar beta-HCG değerim 145 çıkmış. Hamile miyim?
Ayy tabii ki de hamilesiiin maşallah 🧿❤️ gözünüz aydın çok sevindim
Yaaaa nasıl sevindim anlatamam nasıl bi doktor bu ya gerçekten sinir oldum sen güzel düşün o saglıkla büyücek kuzum hiç merak etme🫣🙏🙏
Sorma kuzum git sık gırtlağını işte 😤 çok şükür ama kötü her şeyi unuttum bile 🥰
Allahim çok şükür tüylerim diken diken oldu çok sevindim gerçekten biliyordum böyle olacağını 🤩😍 Rabbim sağlıkli evlatlar nasip etsin 🤲🏻
Canım benim yaa sağolasın 🙏 desteğiniz o kadar değerli ki 🥰 bir de sizden alırsam güzel haberleri ooohh missss

Ayy tabii ki de hamilesiiin maşallah 🧿❤️ gözünüz aydın çok sevindim

Sorma kuzum git sık gırtlağını işte 😤 çok şükür ama kötü her şeyi unuttum bile 🥰

Canım benim yaa sağolasın 🙏 desteğiniz o kadar değerli ki 🥰 bir de sizden alırsam güzel haberleri ooohh missss
Çok teşekkür ederim canım. Testler hatalı diye ümitsizliğe kapılmıştım. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻😘

Yaaaa mucize devam ediyor 😍😍😍 ben hiç inanmamıştım zaten o doktora yaaa.. nerden görmüş de hemen karar vermiş.. hadi kesecik güzelce büyü 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Bugün hcg baktılar mı tekrar canım??
Benim de inanasım hiç gelmedi ama nasıl emin ve kesin konuştu pislik yaaa.. güzelce büyüyecek inşallah mucize kız buu ❤️ hayır doktorum yasakladı HCG bakmayı. Önemli olan kesemizin sağlıklı büyümesi, kan değerinin artık önemi yok benim için dedi

X