Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

İnanmıyorum bu ne güzel bir haber böyle canım inşallah kalp atışlarını duydum diye de haberini vereceksin. Bu ara okadar olumsuzluk içinde ne iyi geldi bu mucize haber. İnşallah seninle miniğin sağlıkla tutunsun biz teyzelerine hep güzel haberlerle gelsin inşallah

Peki birşey daha diyebilir miyiz yumurtlama nin 11 günü yine yumurtlama testi yaptım bu kadar koyu çıkmadı bile şuan bile o teste bakınca silik gözüküyor

Peki birşey daha diyebilir miyiz yumurtlama nin 11 günü yine yumurtlama testi yaptım bu kadar koyu çıkmadı bile şuan bile o teste bakınca silik gözüküyor
O değişkenlik gösterebilir diye düşünüyorum ama gebeyken ovülasyon testi yapanları araştırırsan daha net öğrenebilirsin canım çünkü böyle bi topik vardı sanırsam burda

Yaa gözyaşlarım pıt ne kadar güzel bir haber bu maşallah minige

Çok teşekkür ederim canım cevabın için. Saatleri denk getiremedim bir türlü hep bir aksilik çıktı ama bu günlerde daha çok dikkat etmeye çalışacağım saatlere

Gözünaydın canım çok sevindim. Allah’a şükürler olsun. İnşallah kalp atışını da duyarsın
Allah razı olsun canım benim amin
Yaa tatlım benim severim güzel yüreğini amin balım çok aminnn hepimiz güzel haberler paylaşalım bundan sonra. Allah hepimizin yüzünü güldürsün mutluluktan ağlayalım
Ay maşallah Rabbim vereceği varsa doktor ne dese boş işte Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım
Gerçekten öyle, tek bi kişiye de güvenmemek lazımmış. Amin canım çok teşekkür ederim
Yaa çiçeğimmm hem de ne güzel yaaa inşallah bundan sonra da sağlıkla büyür gelişir o keseciğin içinde. Şükürler olsun
Yaa gözyaşlarım pıt ne kadar güzel bir haber bu maşallah minige
Canım benim kıyamam sana, daha güzel haberler de sen ver bize inşallah

Ya ne kadar mutlu oldum hamd olsun,o kadar ağlatan Dr a da ne diyim.
Neye göre dış gebelik dedi sana?
Rabbim sağ salim kucağına aldırsın inş annesi meleğini

Bu arada adetime 9 gün var, sol alt kasık, bikini bölgesi gibi, rahim hatta kramp var, gaz sıkışması gibi, ameliyat olmuşsunda bıçak yarası hassasiyeti gibi, hiç boyle bi belirtin olmuş muydu kuzusu?

Amin canım bekleyen herkes bu güzel haberi alsın tez zamanda inşallah

Hamdolsun bebeğim çok şükür her şeye göre kanıtlı manıtlı konuştu valla o kadar emindi, gel de sövme hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza minnoşları
Tatlım valla benim ilk belirtim 3 gün kala başladı. Bir de hatırladığım, yumurtlamadan tam 1 hafta sonra ani bıçak saplanması gibi ağrılarım oldu ama o gün oldu ve geçti.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

İyi günler ,okudukca sinirlerim tavan yapti,senin ne haddine düşmüş doktor olmuş ama insan olamamişsin , ağzının payini verip öyle çiksaytiniz keşke

Yaaaa nasıl sevindim anlatamam nasıl bi doktor bu ya gerçekten sinir oldum sen güzel düşün o saglıkla büyücek kuzum hiç merak etme

Allahim çok şükür tüylerim diken diken oldu çok sevindim gerçekten biliyordum böyle olacağını Rabbim sağlıkli evlatlar nasip etsin

Aynen bende öyle oldum gözlerim yaşardi resmen

Yaaaa mucize devam ediyor ben hiç inanmamıştım zaten o doktora yaaa.. nerden görmüş de hemen karar vermiş.. hadi kesecik güzelce büyü Bugün hcg baktılar mı tekrar canım??

Kızlar beta-HCG değerim 145 çıkmış. Hamile miyim?
Ayy tabii ki de hamilesiiin maşallah gözünüz aydın çok sevindim
Yaaaa nasıl sevindim anlatamam nasıl bi doktor bu ya gerçekten sinir oldum sen güzel düşün o saglıkla büyücek kuzum hiç merak etme
Sorma kuzum git sık gırtlağını işte çok şükür ama kötü her şeyi unuttum bile
Allahim çok şükür tüylerim diken diken oldu çok sevindim gerçekten biliyordum böyle olacağını Rabbim sağlıkli evlatlar nasip etsin
Canım benim yaa sağolasın desteğiniz o kadar değerli ki bir de sizden alırsam güzel haberleri ooohh missss

Çok teşekkür ederim canım. Testler hatalı diye ümitsizliğe kapılmıştım. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Yaaaa mucize devam ediyor ben hiç inanmamıştım zaten o doktora yaaa.. nerden görmüş de hemen karar vermiş.. hadi kesecik güzelce büyü Bugün hcg baktılar mı tekrar canım??
Benim de inanasım hiç gelmedi ama nasıl emin ve kesin konuştu pislik yaaa.. güzelce büyüyecek inşallah mucize kız buu hayır doktorum yasakladı HCG bakmayı. Önemli olan kesemizin sağlıklı büyümesi, kan değerinin artık önemi yok benim için dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…