İnanmıyorum bu ne güzel bir haber böyleTeyzoşlaaar koşun şu minnak keseye bakınH Hayatlarrr partalina_ S sultansultan90 @Veziir bitliKedi @miresl G Gzmyts53 @midnattsol ve etiketleyemediğim diğer canlarım
Ben güvenmedim, inanasım gelmedi içimden bi ses başka bi doktora git dedi ve muayenesi pahalı olduğu için gidemediğim çok iyi bir doktora gittim. Mucizem benimle kızlardış gebelik yok, kese haftasıyla uyumlu sadece kalp atışını duyana kadar tedirginim tabii yine de. Haftasına uyumlu güzelce büyürse kese, embriyo da oluşursa rahat bir nefes alabilirim. Ne kadar ağladım bunu görünce Allah'ım mucizelerine şükürler olsun. Bugün bu doktora gitmesem, öbürü kürtaj yapacaktı yaa
Peki birşey daha diyebilir miyiz yumurtlama nin 11 günü yine yumurtlama testi yaptım bu kadar koyu çıkmadı bile şuan bile o teste bakınca silik gözüküyorCanım benim hep böyle çıkıyor LH değeri mutlaka oluyor tamamen kaybolmuyor o silik çizgi çıkması normal yani genelde pik gibi yada yakın koyulıkta çıkmış hamile kalanlarda gördüğüm kadarıyla
O değişkenlik gösterebilir diye düşünüyorum ama gebeyken ovülasyon testi yapanları araştırırsan daha net öğrenebilirsin canım çünkü böyle bi topik vardı sanırsam burdaPeki birşey daha diyebilir miyiz yumurtlama nin 11 günü yine yumurtlama testi yaptım bu kadar koyu çıkmadı bile şuan bile o teste bakınca silik gözüküyor
Yaa gözyaşlarım pıtTeyzoşlaaar koşun şu minnak keseye bakınH Hayatlarrr partalina_ S sultansultan90 @Veziir bitliKedi @miresl G Gzmyts53 @midnattsol ve etiketleyemediğim diğer canlarım
Ben güvenmedim, inanasım gelmedi içimden bi ses başka bi doktora git dedi ve muayenesi pahalı olduğu için gidemediğim çok iyi bir doktora gittim. Mucizem benimle kızlardış gebelik yok, kese haftasıyla uyumlu sadece kalp atışını duyana kadar tedirginim tabii yine de. Haftasına uyumlu güzelce büyürse kese, embriyo da oluşursa rahat bir nefes alabilirim. Ne kadar ağladım bunu görünce Allah'ım mucizelerine şükürler olsun. Bugün bu doktora gitmesem, öbürü kürtaj yapacaktı yaa
Çok teşekkür ederim canım cevabın için. Saatleri denk getiremedim bir türlü hep bir aksilik çıktı ama bu günlerde daha çok dikkat etmeye çalışacağım saatlerePik görmemişsin canım devam et bu ay bende denedim ovülasyon testi ama takvimde beklenenden daha geç tarihte pik gördüm pikte ikinci çizgi diğeri kadar koyu oluyor, ve testlerini hergün öğlen saat 12 ile 5 arası ikinci idrarınla yani sabah uyandığın ilk idrarla değil ikinci idrarla ve çok sıvı tüketmeden yaparsan daha sağlıklı sonuç görürsün ama olsa mutlaka çıkardı sen devam et.
Allah razı olsun canım benimGözünaydın canım çok sevindim. Allah’a şükürler olsun. İnşallah kalp atışını da duyarsın
Yaa tatlım benim severim güzel yüreğiniSuan varya istemsiz bütün vucudum diken diken oldu bi degisik oldum cok sevindim kuzum cok sevindim anlatamam masallah sizeİnsallah diger guzel haberlerinide verirsin bize kalp atisi cinsiyet doguma hazirligina kadar sag saglim biliriz herseyini Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Gerçekten öyle, tek bi kişiye de güvenmemek lazımmış. Amin canım çok teşekkür ederimAy maşallahRabbim vereceği varsa doktor ne dese boş işte Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım
Yaa çiçeğimmm hem de ne güzel yaaaİnanmıyorum bu ne güzel bir haber böylecanım inşallah kalp atışlarını duydum diye de haberini vereceksin. Bu ara okadar olumsuzluk içinde ne iyi geldi bu mucize haber. İnşallah seninle miniğin sağlıkla tutunsun biz teyzelerine hep güzel haberlerle gelsin inşallah
Canım benim kıyamam sana, daha güzel haberler de sen ver bize inşallahYaa gözyaşlarım pıtne kadar güzel bir haber bu maşallah minige
Ya ne kadar mutlu oldumTeyzoşlaaar koşun şu minnak keseye bakınH Hayatlarrr partalina_ S sultansultan90 @Veziir bitliKedi @miresl G Gzmyts53 @midnattsol ve etiketleyemediğim diğer canlarım
Amin canım bekleyen herkes bu güzel haberi alsın tez zamanda inşallahAllah razı olsun canım benimamin
Yaa tatlım benim severim güzel yüreğiniamin balım çok aminnn hepimiz güzel haberler paylaşalım bundan sonra. Allah hepimizin yüzünü güldürsün mutluluktan ağlayalım
Gerçekten öyle, tek bi kişiye de güvenmemek lazımmış. Amin canım çok teşekkür ederim
Yaa çiçeğimmm hem de ne güzel yaaainşallah bundan sonra da sağlıkla büyür gelişir o keseciğin içinde. Şükürler olsun
Canım benim kıyamam sana, daha güzel haberler de sen ver bize inşallah
Hamdolsun bebeğim çok şükürYa ne kadar mutlu oldumhamd olsun,o kadar ağlatan Dr a da ne diyim.
Neye göre dış gebelik dedi sana?
Rabbim sağ salim kucağına aldırsın inş annesi meleğini
Bu arada adetime 9 gün var, sol alt kasık, bikini bölgesi gibi, rahim hatta kramp var, gaz sıkışması gibi, ameliyat olmuşsunda bıçak yarası hassasiyeti gibi, hiç boyle bi belirtin olmuş muydu kuzusu?
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinTeyzoşlaaar koşun şu minnak keseye bakınH Hayatlarrr partalina_ S sultansultan90 @Veziir bitliKedi @miresl G Gzmyts53 @midnattsol ve etiketleyemediğim diğer canlarım
İyi günler ,okudukca sinirlerim tavan yapti,senin ne haddine düşmüş doktor olmuş ama insan olamamişsin , ağzının payini verip öyle çiksaytiniz keşkeKızlar günaydın..
bugün hastane rendavum vardı ilçedeyiz burda özel olmadığı için devlete aldım ara kanama yaşamıştım hemde göğsümden sıvı geliyor hormon baktırmak istemiştim en azından aklımda soru kalmasın bi problemim olmadığını bilip stersden uzak kalıyım istedim doktor azarlamaktan beter etti ne kanamayı ciddiye aldı hormonlarına niye bakcakmışım senin bi kişi size taş atıyo kırk taneniz çıkaramıyonuz dedi . Kaldım olduğum yerde bu benim en doğal hakkım aslında . Ama gittiğime gitceğime pişman oldum döndüm geldim bidaha da tövbe Allah kimseyi devlet hastanesindeki doktorlara muhtaç etmesin her gittiğimde aynı muameleyle kaşılaşıyorum herkeste çokca şikayetci zaten drlardan . Şimdi ben şehir hastanesine gitsem ordada aynı muameleyi görürmüyüm yoksa özelden randevu alıp hiç uğraşmıyım mı hormon baktıran varsa aranızda bilgi verebilirmi . Bazı hormon bozkukluğı olduğunun farkındayım uzun süredir kimsenin göğsünden daha çocuk doğurmadan durup dururken sıvı gelmez
Yaaaa nasıl sevindim anlatamam nasıl bi doktor bu ya gerçekten sinir oldum sen güzel düşün o saglıkla büyücek kuzum hiç merak etmeTeyzoşlaaar koşun şu minnak keseye bakınH Hayatlarrr partalina_ S sultansultan90 @Veziir bitliKedi @miresl G Gzmyts53 @midnattsol ve etiketleyemediğim diğer canlarım
Allahim çok şükür tüylerim diken diken oldu çok sevindim gerçekten biliyordum böyle olacağınıTeyzoşlaaar koşun şu minnak keseye bakınH Hayatlarrr partalina_ S sultansultan90 @Veziir bitliKedi @miresl G Gzmyts53 @midnattsol ve etiketleyemediğim diğer canlarım
Aynen bende öyle oldum gözlerim yaşardi resmenSuan varya istemsiz bütün vucudum diken diken oldu bi degisik oldum cok sevindim kuzum cok sevindim anlatamam masallah sizeİnsallah diger guzel haberlerinide verirsin bize kalp atisi cinsiyet doguma hazirligina kadar sag saglim biliriz herseyini Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Yaaaa mucize devam ediyorTeyzoşlaaar koşun şu minnak keseye bakınH Hayatlarrr partalina_ S sultansultan90 @Veziir bitliKedi @miresl G Gzmyts53 @midnattsol ve etiketleyemediğim diğer canlarım
Ayy tabii ki de hamilesiiin maşallahKızlar beta-HCG değerim 145 çıkmış. Hamile miyim?
Sorma kuzum git sık gırtlağını işteYaaaa nasıl sevindim anlatamam nasıl bi doktor bu ya gerçekten sinir oldum sen güzel düşün o saglıkla büyücek kuzum hiç merak etme
Canım benim yaa sağolasınAllahim çok şükür tüylerim diken diken oldu çok sevindim gerçekten biliyordum böyle olacağınıRabbim sağlıkli evlatlar nasip etsin
Çatlatma iynesi yaptirdinizmi?Kızlar beta-HCG değerim 145 çıkmış. Hamile miyim?
Çok teşekkür ederim canım. Testler hatalı diye ümitsizliğe kapılmıştım. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahAyy tabii ki de hamilesiiin maşallahgözünüz aydın çok sevindim
Sorma kuzum git sık gırtlağını işteçok şükür ama kötü her şeyi unuttum bile
Canım benim yaa sağolasındesteğiniz o kadar değerli ki bir de sizden alırsam güzel haberleri ooohh missss
Benim de inanasım hiç gelmedi ama nasıl emin ve kesin konuştu pislik yaaa.. güzelce büyüyecek inşallah mucize kız buuYaaaa mucize devam ediyorben hiç inanmamıştım zaten o doktora yaaa.. nerden görmüş de hemen karar vermiş.. hadi kesecik güzelce büyü Bugün hcg baktılar mı tekrar canım??