Yok hiç bir şey yaptırmadım.Çatlatma iynesi yaptirdinizmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok hiç bir şey yaptırmadım.Çatlatma iynesi yaptirdinizmi?
Eveeet tebrikler hamilesinKızlar beta-HCG değerim 145 çıkmış. Hamile miyim?
İnşaallah kuzum, darısı tüm isteyenlerin başına sen gönlünü ferah tut güzel güzel ye iç dinlen bebiş büyüsün,afferin ona teyzoşlarini sevindirdiAyy tabii ki de hamilesiiin maşallah gözünüz aydın çok sevindim
Sorma kuzum git sık gırtlağını işte çok şükür ama kötü her şeyi unuttum bile
Canım benim yaa sağolasın desteğiniz o kadar değerli ki bir de sizden alırsam güzel haberleri ooohh missss
Tebrikler o zaman hamilesiniz Rabbim sağlıkli gebelik nasip etsinYok hiç bir şey yaptırmadım.
Aynen bence de kesemiz belli, yeri belli inşallah pıt pıt kalp atışlarını da duyacağız canım.. teyzesi yesin onun kesesini yaaaBenim de inanasım hiç gelmedi ama nasıl emin ve kesin konuştu pislik yaaa.. güzelce büyüyecek inşallah mucize kız buu hayır doktorum yasakladı HCG bakmayı. Önemli olan kesemizin sağlıklı büyümesi, kan değerinin artık önemi yok benim için dedi
Evet yaaa kan değeri de neymiş insani strese sokuyo,sen ancak iyi düşünBenim de inanasım hiç gelmedi ama nasıl emin ve kesin konuştu pislik yaaa.. güzelce büyüyecek inşallah mucize kız buu hayır doktorum yasakladı HCG bakmayı. Önemli olan kesemizin sağlıklı büyümesi, kan değerinin artık önemi yok benim için dedi
Amin inşallah darısı tüm bekleyenlere olsunTebrikler o zaman hamilesiniz Rabbim sağlıkli gebelik nasip etsin
Amin canim, belirtilerin neydi? kaç gün geçti adetinizden?Amin inşallah darısı tüm bekleyenlere olsun
Bugün batın 2. günü. Pek belirti yaşamadım. Ara ara adet sancısı gibi ağrı hissettim sadece. Bata 4 gün ve 1 gün kala erken gebelik testi yapmıştım pozitif çıkmıştı. Bugün de kan verdimAmin canim, belirtilerin neydi? kaç gün geçti adetinizden?
Tebrikler saglıkla ilerlesin canım ne kadardır uğraşıyordunuz bide bu adet sancıları gelip giden kaç gün önceden basladı bendede suan aynısı varda bata 5 gün var kendimi umutlandırıyım azıcık arada 5-10 saniye regl agrısı olup gidiyorBugün batın 2. günü. Pek belirti yaşamadım. Ara ara adet sancısı gibi ağrı hissettim sadece. Bata 4 gün ve 1 gün kala erken gebelik testi yapmıştım pozitif çıkmıştı. Bugün de kan verdim
Aha anladim,belirti derken akintimi yoksa kuruluk mu vardi?gaz, şişkinlik göğüs ağrısı veya şişkinlik,yüzde sivilce )) bunlardan her hangi biri varmiydi acebaaBugün batın 2. günü. Pek belirti yaşamadım. Ara ara adet sancısı gibi ağrı hissettim sadece. Bata 4 gün ve 1 gün kala erken gebelik testi yapmıştım pozitif çıkmıştı. Bugün de kan verdim
Hamile görünce biz soru yağmuruna tuttukAha anladim,belirti derken akintimi yoksa kuruluk mu vardi?gaz, şişkinlik göğüs ağrısı veya şişkinlik,yüzde sivilce )) bunlardan her hangi biri varmiydi acebaa
Sorma ya boşuna üzdüler, neyseki sonu iyi olsun inş annesiHamdolsun bebeğim çok şükür her şeye göre kanıtlı manıtlı konuştu valla o kadar emindi, gel de sövme hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza minnoşları
Tatlım valla benim ilk belirtim 3 gün kala başladı. Bir de hatırladığım, yumurtlamadan tam 1 hafta sonra ani bıçak saplanması gibi ağrılarım oldu ama o gün oldu ve geçti.
2 aydın uğraşıyorduk canım. Sancılar yanlış hatırlamıyorsam 5-6 gün kala başlamıştı. İnşallah senin de vardırTebrikler saglıkla ilerlesin canım ne kadardır uğraşıyordunuz bide bu adet sancıları gelip giden kaç gün önceden basladı bendede suan aynısı varda bata 5 gün var kendimi umutlandırıyım azıcık arada 5-10 saniye regl agrısı olup gidiyor
Sağ taraftan hamile kalmışım ben, sağ tarafta olmuştu kuzu. Yok yaa tam batma şeklinde ağrı anlık böyle saniyelikSorma ya boşuna üzdüler, neyseki sonu iyi olsun inş annesi
Hangi tarafndaydı bıçak saplanması gibi ağrılar? Zonklama gibi mi?dişimiz ağrırda zonklar ya öyle?
Bahsettiğin belirtileri hiç yaşamadım. Herkeste farklı oluyor demek ki.Aha anladim,belirti derken akintimi yoksa kuruluk mu vardi?gaz, şişkinlik göğüs ağrısı veya şişkinlik,yüzde sivilce )) bunlardan her hangi biri varmiydi acebaa
Kramp gibi değil di mi?Sağ taraftan hamile kalmışım ben, sağ tarafta olmuştu kuzu. Yok yaa tam batma şeklinde ağrı anlık böyle saniyelik
Tam 7 gün sonraydı, 1 gün sürdü sadece. Kramp gibi değildi canım, saniyelik anlık batma şeklinde, bi anda 2 büklüm ediyordu yürürken falanKramp gibi değil di mi?
Kaç gun sürdü bu batmalar? Yumurtlamadan kaç gün sonra demiştin?
Evet yakiz pişman oldu hcg değerini yazdığına naapiyim yaa etrafimda hiç gebe yok,bende 9yil önce gebelik yaşadığıma göre belirti falan bilmiyomHamile görünce biz soru yağmuruna tuttuk
Demekki söylediklerim hepsi bizim psikolojik belirtilerimiz kendimizi gebe sandığımız için türlü türlü belirtiler çikariyoruzgebelikle yakindan uzaktan alakasi yokBahsettiğin belirtileri hiç yaşamadım. Herkeste farklı oluyor demek ki.