Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Kızlar günaydın..
bugün hastane rendavum vardı ilçedeyiz burda özel olmadığı için devlete aldım ara kanama yaşamıştım hemde göğsümden sıvı geliyor hormon baktırmak istemiştim en azından aklımda soru kalmasın bi problemim olmadığını bilip stersden uzak kalıyım istedim doktor azarlamaktan beter etti ne kanamayı ciddiye aldı hormonlarına niye bakcakmışım senin bi kişi size taş atıyo kırk taneniz çıkaramıyonuz dedi . Kaldım olduğum yerde bu benim en doğal hakkım aslında . Ama gittiğime gitceğime pişman oldum döndüm geldim bidaha da tövbe Allah kimseyi devlet hastanesindeki doktorlara muhtaç etmesin her gittiğimde aynı muameleyle kaşılaşıyorum herkeste çokca şikayetci zaten drlardan . Şimdi ben şehir hastanesine gitsem ordada aynı muameleyi görürmüyüm yoksa özelden randevu alıp hiç uğraşmıyım mı hormon baktıran varsa aranızda bilgi verebilirmi . Bazı hormon bozkukluğı olduğunun farkındayım uzun süredir kimsenin göğsünden daha çocuk doğurmadan durup dururken sıvı gelmez 🤷🏻‍♀️
Bu yüzden doktora gitmekten nefret ediyorum böylesine çok denk gelmedim ama gerçekten ne oturdukları yerden kalkıyolar ne insan gibi bir açıklama yapıyolar ne de insanı dinliyolar o yasak bu yasak bilmem ne neyim var diye sorsan tenezzül edip cevap bile vermiyolar. Özelden bak randevunu kuzum aksatmadan git baktır hormonlarına sağlık ocağında artık hormon bakılmıyomuş sadece beta bakılıyo

Teyzoşlaaar koşun şu minnak keseye bakın 😍 @Hayatlarrr @dceke @sultansultan90 @Veziir @venevv M Mavimiresl G Gzmyts53 @midnattsol ve etiketleyemediğim diğer canlarım
Ben güvenmedim, inanasım gelmedi içimden bi ses başka bi doktora git dedi ve muayenesi pahalı olduğu için gidemediğim çok iyi bir doktora gittim. Mucizem benimle kızlar ❤️❤️ dış gebelik yok, kese haftasıyla uyumlu 🙏 sadece kalp atışını duyana kadar tedirginim tabii yine de. Haftasına uyumlu güzelce büyürse kese, embriyo da oluşursa rahat bir nefes alabilirim. Ne kadar ağladım bunu görünce Allah'ım mucizelerine şükürler olsun. Bugün bu doktora gitmesem, öbürü kürtaj yapacaktı yaa
Ayyyy nasıl mutlu oldum bir bilsen, çok şükür 😍 kesinlikle bu durumlarda tek bi doktorla kalınmamalı. Sağlıkla ilerlesin ya kesesini yerim ben onun😂😍

Teyzoşlaaar koşun şu minnak keseye bakın 😍 @Hayatlarrr @dceke @sultansultan90 @Veziir @venevv M Mavimiresl G Gzmyts53 @midnattsol ve etiketleyemediğim diğer canlarım
Ben güvenmedim, inanasım gelmedi içimden bi ses başka bi doktora git dedi ve muayenesi pahalı olduğu için gidemediğim çok iyi bir doktora gittim. Mucizem benimle kızlar ❤️❤️ dış gebelik yok, kese haftasıyla uyumlu 🙏 sadece kalp atışını duyana kadar tedirginim tabii yine de. Haftasına uyumlu güzelce büyürse kese, embriyo da oluşursa rahat bir nefes alabilirim. Ne kadar ağladım bunu görünce Allah'ım mucizelerine şükürler olsun. Bugün bu doktora gitmesem, öbürü kürtaj yapacaktı yaa
Allah'tan umut hiç kesilmez ❤️ Daha güzel haberler alırsın inşallah

Gözünaydın canım çok sevindim. Allah’a şükürler olsun. İnşallah kalp atışını da duyarsın

Adetime iki gün var bugün yumurtlama test yaptım çatlamış gibi çıktı gebelik olabilir mi gerçi yumurtlamanın 12 gün test yaptım tertemiz çıktı ama

Eklentiler

• 1658920314004710316592769571648.jpg
    1658920314004710316592769571648.jpg
    136,8 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG_20220727_142057.jpg
    IMG_20220727_142057.jpg
    114 KB · Görüntüleme: 54
Kızlar merhaba bana da yardımcı olabilir misiniz bende ovülasyon testine başladım bu ay ama pek anlayamıyorum bugün 12.gündü testlerim bu şekilde sizce pik olmuş mu devam mı etmeliyim? Bu arada adetlerim düzenlidir 28 günde bir
Eki Görüntüle 3103031
Pik görmemişsin canım devam et bu ay bende denedim ovülasyon testi ama takvimde beklenenden daha geç tarihte pik gördüm pikte ikinci çizgi diğeri kadar koyu oluyor, ve testlerini hergün öğlen saat 12 ile 5 arası ikinci idrarınla yani sabah uyandığın ilk idrarla değil ikinci idrarla ve çok sıvı tüketmeden yaparsan daha sağlıklı sonuç görürsün ama olsa mutlaka çıkardı sen devam et.

Adetime iki gün var bugün yumurtlama test yaptım çatlamış gibi çıktı gebelik olabilir mi gerçi yumurtlamanın 12 gün test yaptım tertemiz çıktı ama
Canım benim hep böyle çıkıyor LH değeri mutlaka oluyor tamamen kaybolmuyor o silik çizgi çıkması normal yani genelde pik gibi yada yakın koyulıkta çıkmış hamile kalanlarda gördüğüm kadarıyla

Günaydın :) Özel hastanede Kadın doğuma gidince ultrasyonla bakmak için ekstra ücret mi alıyorlar ? Yoksa muayene ücretinin içinde mi ?
Özel hastanede doktor kendi odasında muayene esnasında ultrasonla bakması ücretsiz canım giriş kan idrar tahlilleri gibi işlemler ücretli

Suan varya istemsiz bütün vucudum diken diken oldu bi degisik oldum cok sevindim kuzum cok sevindim anlatamam masallah size🥰 İnsallah diger guzel haberlerinide verirsin bize kalp atisi cinsiyet doguma hazirligina kadar sag saglim biliriz herseyini Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin🥹

Ay maşallah 🧿 Rabbim vereceği varsa doktor ne dese boş işte Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım🥰☀️

X