Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Hormon sağlık ocağı da bakıyor canım ordan verebilirsin anormalik bir durum sonuç çıkarsa o zaman gir doktora bence.

Belki ee hamileliktir daha önceleri iki kere yumurtlama oldun mu hiç çünkü genelde ovülasyon testleri hamilelikte de böyle çıkıyormuş nedense içimden böyle geçti
Yok canım hamilelik olsa öyle koyu devam ederdi çatladı. Üçüz geçmişim var çift yumurtluyorun demekki arada

Sen hiç devlet hastanesi ile uğraşmak direk özel git canım

Kuzucum gögsünden sıvı geliyorsa prolaktin hormonun tavan yapmıstır acil git özelden randevunu al

Kuzucum gögsünden sıvı geliyorsa prolaktin hormonun tavan yapmıstır acil git özelden randevunu al
1fafeyla ve süt hormonun yüksekligi gebelige engeldir sıvu gelmesi kesin prolaktindir baktır özele devlette ciddiye almazlar maalesef cok iyi doktorlara denk gelmek gerekir

Teyzoşlaaar koşun şu minnak keseye bakın H Hayatlarrr partalina_ S sultansultan90 Veziir bitliKedi M Mavimiresl G Gzmyts53 M midnattsol ve etiketleyemediğim diğer canlarım
Ben güvenmedim, inanasım gelmedi içimden bi ses başka bi doktora git dedi ve muayenesi pahalı olduğu için gidemediğim çok iyi bir doktora gittim. Mucizem benimle kızlar dış gebelik yok, kese haftasıyla uyumlu sadece kalp atışını duyana kadar tedirginim tabii yine de. Haftasına uyumlu güzelce büyürse kese, embriyo da oluşursa rahat bir nefes alabilirim. Ne kadar ağladım bunu görünce Allah'ım mucizelerine şükürler olsun. Bugün bu doktora gitmesem, öbürü kürtaj yapacaktı yaa

Eklentiler

• IMG20220727134017.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 51
Çok şükür canım benim çok şükür

Yaaa çok çok sevindim kuzum benim ❤❤❤ çok şükür ❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…