- 11 Nisan 2017
- 2.578
- 2.118
Çok üzüldüm canım Allah'ım sağlıklı evlat nasip etsin hayırlısı buymuş demekkiArtık çok korkuyorum be kuzumher seferinde bu süreci yaşamak çok yıpratıcı. Keşke dış gebelik olmasaydı.. iğneye gerek kalmadan atlatırım inşallah
Hormon sağlık ocağı da bakıyor canım ordan verebilirsin anormalik bir durum sonuç çıkarsa o zaman gir doktora bence.Kızlar günaydın..
bugün hastane rendavum vardı ilçedeyiz burda özel olmadığı için devlete aldım ara kanama yaşamıştım hemde göğsümden sıvı geliyor hormon baktırmak istemiştim en azından aklımda soru kalmasın bi problemim olmadığını bilip stersden uzak kalıyım istedim doktor azarlamaktan beter etti ne kanamayı ciddiye aldı hormonlarına niye bakcakmışım senin bi kişi size taş atıyo kırk taneniz çıkaramıyonuz dedi . Kaldım olduğum yerde bu benim en doğal hakkım aslında . Ama gittiğime gitceğime pişman oldum döndüm geldim bidaha da tövbe Allah kimseyi devlet hastanesindeki doktorlara muhtaç etmesin her gittiğimde aynı muameleyle kaşılaşıyorum herkeste çokca şikayetci zaten drlardan . Şimdi ben şehir hastanesine gitsem ordada aynı muameleyi görürmüyüm yoksa özelden randevu alıp hiç uğraşmıyım mı hormon baktıran varsa aranızda bilgi verebilirmi . Bazı hormon bozkukluğı olduğunun farkındayım uzun süredir kimsenin göğsünden daha çocuk doğurmadan durup dururken sıvı gelmez
Yok canım hamilelik olsa öyle koyu devam ederdi çatladı. Üçüz geçmişim var çift yumurtluyorun demekki aradaBelki ee hamileliktirdaha önceleri iki kere yumurtlama oldun mu hiç çünkü genelde ovülasyon testleri hamilelikte de böyle çıkıyormuş nedense içimden böyle geçti
Sen hiç devlet hastanesi ile uğraşmak direk özel git canımKızlar günaydın..
bugün hastane rendavum vardı ilçedeyiz burda özel olmadığı için devlete aldım ara kanama yaşamıştım hemde göğsümden sıvı geliyor hormon baktırmak istemiştim en azından aklımda soru kalmasın bi problemim olmadığını bilip stersden uzak kalıyım istedim doktor azarlamaktan beter etti ne kanamayı ciddiye aldı hormonlarına niye bakcakmışım senin bi kişi size taş atıyo kırk taneniz çıkaramıyonuz dedi . Kaldım olduğum yerde bu benim en doğal hakkım aslında . Ama gittiğime gitceğime pişman oldum döndüm geldim bidaha da tövbe Allah kimseyi devlet hastanesindeki doktorlara muhtaç etmesin her gittiğimde aynı muameleyle kaşılaşıyorum herkeste çokca şikayetci zaten drlardan . Şimdi ben şehir hastanesine gitsem ordada aynı muameleyi görürmüyüm yoksa özelden randevu alıp hiç uğraşmıyım mı hormon baktıran varsa aranızda bilgi verebilirmi . Bazı hormon bozkukluğı olduğunun farkındayım uzun süredir kimsenin göğsünden daha çocuk doğurmadan durup dururken sıvı gelmez
Artık bakmıyorlar mış canım baksalar bile bir iki tanesine bakıyorlarHormon sağlık ocağı da bakıyor canım ordan verebilirsin anormalik bir durum sonuç çıkarsa o zaman gir doktora bence.
Galiba en mantıklısı büyük ihtimalle öyle yapcamSen hiç devlet hastanesi ile uğraşmak direk özel git canım
Aynen banada öyle dedikleri için randevu almıştımArtık bakmıyorlar mış canım baksalar bile bir iki tanesine bakıyorlar
Bütün şehirdeki devlet hastaneleri hep bu şekilde hasta ile doğru dürüst yüzüne bile bakmıyorlarGaliba en mantıklısı büyük ihtimalle öyle yapcam
Hakkında hayırlısı Olsun hiç zaman kayıp etme göğüsün ucundan durduk yere sıvı gelmesi iyi deyil derlerAynen banada öyle dedikleri için randevu almıştım
Teşekkür ederim :)Muayeneye dahil tabi ki
Kuzucum gögsünden sıvı geliyorsa prolaktin hormonun tavan yapmıstır acil git özelden randevunu alKızlar günaydın..
Kuzucum gögsünden sıvı geliyorsa prolaktin hormonun tavan yapmıstır acil git özelden randevunu al
Onlar bana denk gelmiyor gelsinde bakalim yüzüme nasil baktiriyorum kafalarina göre nasil azarlayabiliyolar ya sasirdim vallaBütün şehirdeki devlet hastaneleri hep bu şekilde hasta ile doğru dürüst yüzüne bile bakmıyorlar
İncir kürü falan yapma sakin. Hurma da süt yapar yeme prolaktin yukselmistir S sultansultan90 dedigi gibi mutlaka git.Kuzucum gögsünden sıvı geliyorsa prolaktin hormonun tavan yapmıstır acil git özelden randevunu al
Kim bilir nasıl şok oldu o şok etkisi den çıkıp da nasil cevap verecek kız neye uğradığını şaşırmış dirOnlar bana denk gelmiyor gelsinde bakalim yüzüme nasil baktiriyorum kafalarina göre nasil azarlayabiliyolar ya sasirdim valla1fafeyla kuzum niye vermedin cevabini
Çok şükür canım benim çok şükürTeyzoşlaaar koşun şu minnak keseye bakınH Hayatlarrr partalina_ S sultansultan90 Veziir bitliKedi M Mavimiresl G Gzmyts53 M midnattsol ve etiketleyemediğim diğer canlarım
Ben güvenmedim, inanasım gelmedi içimden bi ses başka bi doktora git dedi ve muayenesi pahalı olduğu için gidemediğim çok iyi bir doktora gittim. Mucizem benimle kızlardış gebelik yok, kese haftasıyla uyumlu sadece kalp atışını duyana kadar tedirginim tabii yine de. Haftasına uyumlu güzelce büyürse kese, embriyo da oluşursa rahat bir nefes alabilirim. Ne kadar ağladım bunu görünce Allah'ım mucizelerine şükürler olsun. Bugün bu doktora gitmesem, öbürü kürtaj yapacaktı yaa
Yaaa çok çok sevindim kuzum benim ❤❤❤ çok şükürTeyzoşlaaar koşun şu minnak keseye bakınH Hayatlarrr partalina_ S sultansultan90 Veziir bitliKedi M Mavimiresl G Gzmyts53 M midnattsol ve etiketleyemediğim diğer canlarım
Ben güvenmedim, inanasım gelmedi içimden bi ses başka bi doktora git dedi ve muayenesi pahalı olduğu için gidemediğim çok iyi bir doktora gittim. Mucizem benimle kızlardış gebelik yok, kese haftasıyla uyumlu sadece kalp atışını duyana kadar tedirginim tabii yine de. Haftasına uyumlu güzelce büyürse kese, embriyo da oluşursa rahat bir nefes alabilirim. Ne kadar ağladım bunu görünce Allah'ım mucizelerine şükürler olsun. Bugün bu doktora gitmesem, öbürü kürtaj yapacaktı yaa