- 7 Haziran 2022
- 237
- 194
- 31
Ben de çok şaşırdımYaaa öyle birsey belirti olabilir mi . Bende sebepsiz infertilife diyebilirim kendim için. 1 yıldır hiç bir sorun yok yani . Allah'ın takdiri de sonuçta haşa günahkar olmayalımama ben öyle olduğunu düşünmüyorum. Zamanı var . Çok şükür ki sağlıklıyız . Ne kadar süredir istiyorsun bebek ?
BBe
Benimki sebepsiz infertilite değil, en azından kendi adıma cevap vereyim sana.
Sağolasın tatlım Allah razı olsunAh canım benim ya, büyük geçmiş olsun.
Keseyi mi göremedi neye gişe dış gebelikten şüphelendi?
metotreksat nedir?
Rabbim farklılıklara çıkartsın, üzülme lütfen takdiri ilahi.
Bi arkadaşımında dış gebelik sonrası sağlıklı bi bebeği oldu.
Bazen iyi oluyo çemkirmek napalimKız ben sakin kalıp alttan almasam vay bizim halimize. Adam kibrit gibi çakmadan alev alıyorbakalım hayırlısı ile sabah erkenden çıkacaz evden
Şimdi görüyorum çok üzüldüm. Ne zorlu bir süreçmiş bu bebişe kavuşma süreci. Kolaylıkla gelsin geçsin inşallah ve sağlıkla kavuşalım bebişlerimize.Artık çok korkuyorum be kuzumher seferinde bu süreci yaşamak çok yıpratıcı. Keşke dış gebelik olmasaydı.. iğneye gerek kalmadan atlatırım inşallah
Amin canım inşallahŞimdi görüyorum çok üzüldüm. Ne zorlu bir süreçmiş bu bebişe kavuşma süreci. Kolaylıkla gelsin geçsin inşallah ve sağlıkla kavuşalım bebişlerimize.
Amin canımAmin canım inşallahhem de ne zor... Endişeler, korkular hiç bitmiyor. Sağlıkla versin herkese
Amin, cumlemizden canımSağolasın tatlım Allah razı olsunkese daha görünmez zaten 1196 değerle. Ama tüpte bi oluşum gördü, Perşembe tam netleşecek. HCG değeri olması gerektiği gibi artış göstermedi. Metotreksat aslında kemoterapi ilacı. Kalçadan vuruluyor. Tüpte oluşan embriyoyu tümör gibi algılayıp eriterek vücuttan atması için yapılıyor. Benim 2.dış gebeliğim oldu canım yaa
Bünyedeki etkileri görüldüğü üzere, biz:))Ahahaha aynen ya. Hayatımda o kadar çok yoğunluk var ki ama her ay aklıma bebis geliyor yani ne yapayımama çok şükür ilk zamanlarda ki gibi değilim. Mesela artık adet geçmeden test mest yapmiyorum Hele o velet bir olsun bak onu nasıl isırıyorum
Ayy inşallah geçmiştir de dolu dolu geçmiştir
Inş canım, ağzın bal yesinİnşallah bebiş vardır canım adetine bikac gün kala erken gebelik testi yap istersen
Belki ee hamileliktirKızlar sanırım ben bu ay iki kere yumurtlama gördüm. Üstteki iki test 22-23 temmuzda yaptım baya koyuydu ertesi güne daha silikti. Ama alt karnımda ve kasıklarımda ağrılar vardı ovulasyon testi aldım yine dün akşam 9 gibi yaptım baya koyuydu. Az önce tekrar yaptım bu sefer baya silik. İki kere mi yumurtlama oldu sizce ? 2 tane test olan da 22-23 Temmuzda yaptiklarimin beklememiş hali kizlar biraz karışık oldu ama anladınız beni inşallah@Safransari @Veziir @Cgh @miresl R Random3 @dceke bekledikce de renkleri değişti tabi kızlar daha koyuydular
Yumurtlamada ki gibi canımŞeffaf canım
Yok asko daha erken arada ağrılar gelip gidyor gene erken olma ihtimalim var 2-3 gün daha beklicemTest yaptnmi yavrum
Ahh kuzum ya vallahi o kadar sevinmiştimki insallah en saglıklı sekilde bu sürecin geçsin işleme gerek kalmasınBebeğim progesteron seviyem iyiydi o yüzden ilaç vermedi. Zaten dış gebelikse ilaç bi işe de yaramazdı. Tutunuyor ama yanlış yerde tutunuyor iştesağlık olsun kuzum yaa alıştık mı ne artık aynı şeyleri yaşamaya?
Muayeneye dahil tabi kiGünaydın :) Özel hastanede Kadın doğuma gidince ultrasyonla bakmak için ekstra ücret mi alıyorlar ? Yoksa muayene ücretinin içinde mi ?
EvetYumurtlamada ki gibi canım