Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Ben de çok şaşırdım ve bunu başka yerde duymamıştım o yüzden 8 aydır deniyoruz. Evet kesinlikle öyle ama rahim filmi, sperm analizi yaptırmadık daha. Endişeleniyoruz bazen

Sağolasın tatlım Allah razı olsun kese daha görünmez zaten 1196 değerle. Ama tüpte bi oluşum gördü, Perşembe tam netleşecek. HCG değeri olması gerektiği gibi artış göstermedi. Metotreksat aslında kemoterapi ilacı. Kalçadan vuruluyor. Tüpte oluşan embriyoyu tümör gibi algılayıp eriterek vücuttan atması için yapılıyor. Benim 2.dış gebeliğim oldu canım yaa

Güzel geçsin yolunuz kuzum inşallah gittiğiniz yer uğur getirir huzur getirir size ❤❤
Kız ben sakin kalıp alttan almasam vay bizim halimize. Adam kibrit gibi çakmadan alev alıyor bakalım hayırlısı ile sabah erkenden çıkacaz evden
Bazen iyi oluyo çemkirmek napalim

Artık çok korkuyorum be kuzum her seferinde bu süreci yaşamak çok yıpratıcı. Keşke dış gebelik olmasaydı.. iğneye gerek kalmadan atlatırım inşallah
Şimdi görüyorum çok üzüldüm. Ne zorlu bir süreçmiş bu bebişe kavuşma süreci. Kolaylıkla gelsin geçsin inşallah ve sağlıkla kavuşalım bebişlerimize.

Kızlar merhaba bana da yardımcı olabilir misiniz bende ovülasyon testine başladım bu ay ama pek anlayamıyorum bugün 12.gündü testlerim bu şekilde sizce pik olmuş mu devam mı etmeliyim? Bu arada adetlerim düzenlidir 28 günde bir

Amin, cumlemizden canım
İnş en kolay, hafif yolla atlatırsın bu süreci,haber fer, dua edicem sana

Bünyedeki etkileri görüldüğü üzere, biz:))
Bi olsunda benim yerimede ısır arkadaşım

Adamda yok, nasıl hamile kalacaksam artik:) ins yumurtlama olmuştur o gitmeden tek umudum bu:) bedevi hesabı:)

Belki ee hamileliktir daha önceleri iki kere yumurtlama oldun mu hiç çünkü genelde ovülasyon testleri hamilelikte de böyle çıkıyormuş nedense içimden böyle geçti

Ahh kuzum ya vallahi o kadar sevinmiştimki insallah en saglıklı sekilde bu sürecin geçsin işleme gerek kalmasın rabbim saglıklı gebelikler nasip etsin artık

Günaydın :) Özel hastanede Kadın doğuma gidince ultrasyonla bakmak için ekstra ücret mi alıyorlar ? Yoksa muayene ücretinin içinde mi ?

Kızlar günaydın..
bugün hastane rendavum vardı ilçedeyiz burda özel olmadığı için devlete aldım ara kanama yaşamıştım hemde göğsümden sıvı geliyor hormon baktırmak istemiştim en azından aklımda soru kalmasın bi problemim olmadığını bilip stersden uzak kalıyım istedim doktor azarlamaktan beter etti ne kanamayı ciddiye aldı hormonlarına niye bakcakmışım senin bi kişi size taş atıyo kırk taneniz çıkaramıyonuz dedi . Kaldım olduğum yerde bu benim en doğal hakkım aslında . Ama gittiğime gitceğime pişman oldum döndüm geldim bidaha da tövbe Allah kimseyi devlet hastanesindeki doktorlara muhtaç etmesin her gittiğimde aynı muameleyle kaşılaşıyorum herkeste çokca şikayetci zaten drlardan . Şimdi ben şehir hastanesine gitsem ordada aynı muameleyi görürmüyüm yoksa özelden randevu alıp hiç uğraşmıyım mı hormon baktıran varsa aranızda bilgi verebilirmi . Bazı hormon bozkukluğı olduğunun farkındayım uzun süredir kimsenin göğsünden daha çocuk doğurmadan durup dururken sıvı gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…